لوگو شرکت دانش بنیان ایران

فهرست شرکت‌های دانش‌بنیان پذیرش شده در بورس

حضور شرکت ها در بورس

به‌تازگی چندین مورد از شرکت‌های دانش‌بنیان در بورس پذیرفته شده‌اند که این موضوع فرصت‌های بسیار جذابی برای سرمایه‌گذاری در بورس و رشد این شرکت‌ها فراهم کرده است. در ادامه این مطلب می‌توانید لیست کامل چند شرکت دانش بنیان که در بورس پذیرفته شده‌اند را مشاهده کرده و توضیحاتی را در این زمینه مطالعه کنید.

افزایش حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس

در چند سال اخیر شاهد این بوده‌ایم که تعداد شرکت‌های دانش بنیان به میزان زیادی افزایش پیدا کرده است و امروزه در سطح شهر تهران تعداد زیادی از این شرکت‌ها فعالیت دارند. از طرف دیگر علاوه بر این‌که ثبت شرکت دانش بنیان چندبرابر شده شاهد این بوده‌ایم که فرصت‌های سرمایه‌گذاری بیشتری نیز برای این شرکت‌ها فراهم شده که یکی از این فرصت‌ها حضور این شرکت‌ها در بورس است. دولت در سال‌های اخیر شرایط پذیرفته شدن در بورس را برای شرکت‌های دانش بنیان به میزان زیادی ساده‌تر کرده است.

همین عامل نیز باعث شده تا حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در بورس به میزان زیادی افزایش پیدا کند و مردم نیز استقبال خوبی از این شرکت‌ها کرده‌اند. در چند سال اخیر بیش از ۲۰۰ شرکت درخواست خود را برای حضور در بورس به دولت ارائه داده‌اند که پس از برگزاری چندین جلسه ۳۲ مورد از این شرکت‌ها در بورس پذیرفته شده و امروزه در تابلوی بورس حضور دارند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   استارتاپ چیست + معرفی انواع استارت آپ

شرکت های دانش بنیان در بورس

آیا امکان افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان فعال در بورس وجود دارد؟

شاید برای شما جالب باشد که بدانید در حال حاضر بیش از ۳۰ پرونده باز برای شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد که هریک از این شرکت‌ها تقاضای حضور در بورس را دارند. یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که در طول این مسیر وجود دارد این است که فرایند بررسی صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در بورس کمی طول می‌کشد؛ ولی باید بدانید که احتمال این‌که در چند سال آینده تعداد این شرکت‌ها به میزان زیادی افزایش پیدا کند بسیار زیاد خواهد بود.

بازار بورس

حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس چه مزایایی را می‌تواند به همراه داشته باشد؟

اولین و شاید مهم‌ترین مزیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بورس این است که این شرکت‌ها می‌توانند سرمایه لازم برای رشد خود را به دست بیاورند و به این ترتیب این امکان برایشان به وجود می‌آید تا بتوانند به مسیر رشد و پیشرفت خود ادامه داده و محصولات دانش بنیان جذاب را تولید کنند. از طرف دیگر باید بدانید که حضور این شرکت‌ها در بازار بورس باعث می‌شود تا فرصت‌های بهتر و جذاب‌تری برای سرمایه‌گذاران بازار بورس به وجود بیاید و همین عامل نیز باعث می‌شود تا مردم تمایل بیشتری برای سرمایه‌گذاری در بورس پیدا کنند.

یک نکته بسیار جذاب دیگر که باید در خصوص مزایای حضور شرکت‌های دانش بنیان در بازار بورس به آن دقت داشته باشید این است که حضور این شرکت‌ها در بورس باعث می‌شود تا تقاضا برای تاسیس دانش بنیان نیز افزایش پیدا کرده و سرمایه‌گذاران و افراد توانمند علاقه بیشتری به تاسیس شرکت‌های دانش بنیان پیدا کنند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   آيين نامه و قوانین تاسيس شرکت دانش بنيان  

سخن پایانی

حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در بورس در چند سال اخیر به میزان زیادی افزایش پیدا کرده و هنوز هم تقاضای شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در این بازار وجود دارد که پرونده آنها در حال بررسی است. ما در ادامه یک لیست کامل از شرکت‌های دانش بنیانی که در حال حاضر در تابلوی بازار بورس وجود دارند را به شما ارائه می‌دهیم که می‌توانید این لیست را مشاهده کرده و با این شرکت‌ها آشنا شوید.

۴/۵ - (۳۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.