معاونت علمی و فناروی ریاست جمهوری در راستای ارزیابی و بررسی صلاحیت شرکت ها و موسسه های دانش بنیان و همچنین نظارت بر فعالیت آن ها، اقدام به ایجاد “کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا” کرده است. ریاست این کارگروه را دکتر محمدصادق خیاطیان بر عهده دارد. فعالیت اصلی این کارگروه اصلاح روش ارزیابی شرکت های دانش بنیان است . تصویب آیین نامه های بررسی و ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرای این قوانین، از دیگر مسئولیت ها و وظایف این کارگروه است.
در راستای ارزیابی و بررسی شرکت های و موسسات دانش بنیان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارشناسان و کاراگزارانی را مشخص کرده است تا با حضور در شرکت ها و موسسات در اقصی نقاط کشور اقدام به ارزیابی و بررسی صلاحیت متقاضیان نمایند. متقاضیان می بایست توجه داشته باشند که تنها کارشناسانی که نام آن ها در لیست تایید شده معاونت درج شده است، می توانند شرکت های دانش بنیان را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد. همچنین شرکت ها و موسسه های متقاضی در جریان باشند که نیازی به پرداخت هزینه به این افراد نیست و هزینه های کارگزاری از سوی معاونت تامین شده است.
شرکت های متقاضی باید به نکات زیر توجه نمایند و در نظر داشته باشند که محصولات و کالای های عرضه شده، می بایست تمامی این خصوصیات را در بر داشته باشد. میزان فناوری استفاده شده در کالا یا محصول باید در سطح بالا و تا متوسط به بالا باشد، به بیانی دیگر دانش فنی مورد استفاده در تولید کالا، محصول یا نمونه آزمایشگاهی، دارای پیچیدگی های فنی و اصطلاحا – های تک ((high tech))- باشد. به گونه ای که این سه ویژگی در آن ها وجود داشته باشد:
کالاهای ارایه شده، می بایست در فرآیند تولید باشند و یا حداقل، در حد نمونه آزمایشگاهی ساخته شده باشند. در مورد ارایه خدمات نیز، با اسنادی مبتنی بر فروش این خدمات وجود داشته باشد.
شرکت ها و موسسات متقاضی دانش بنیان می بایست طراحی و روند چشمگیری بر پایه فعالیت های پژوهشی و علمی، حداقل در یکی از موارد مطرح شده دارا باشند.
با توجه به مواردی که در بالا ذکر شده است، این فرآیند تولید و یا ارایه خدمات و محصول، حتما باید به یکی از روش زیر انجام شود:
شرکت یا موسسه متقاضی از روش انتقال فناوری با بهره گیری از راهکار هایی چون، انتقال فناوری از مجموعه های بیرون از شرکت، از طریق خرید حق مالکیت (لیسانس)، کلید در دست، خرید تجهیزات، دریافت آموزش از شرکتهای دارنده دانش فنی، مهندسی معکوس و… وارد کشور کرده است. در ادامه این مسیر، با به کارگیری تیم تحقیق، طراحی و توسعه موفق به ایجاد تغییرات بنیادین در فرآیند تولید کالا و ارایه محصول و خدمات شده است. لازم است که متقاضیان به دانش فنی و منطق طراحی توجه داشته باشند.
یک نظر
سرمایه گذاری در شهرک خاوران تبریز
خاوران تبریز مدرن ترین شهرک مسکونی ایران خواهد بود. پروژه های بزرگی در آن در حال اجرا می باشد.
مرکز همایش های بین المللی تبریز ، دهکده سلامت ، بزرگترین مراکز تجاری ، تفریحی ،طراحی بسیار خاص قطعات در خاوران تبریز ، ساخت و ساز های مدرن در آن و….
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از سایت های موسسه مشاورین خاوران تبریز بازدید نمائید یا با مشاورین ما در ارتباط باشید :
97 94 332 0914
93 90 409 0914
https://tabriz-khavaran.com
https://khavaran.biz