بنا به آمار موجود در رابطه با کسب و کارهای دانش بنیان، اغلب شرکت ها و موسسات دانش بنیان، برخاسته از دانشگاه ها و مراکز رشد پارک های علم و فناوری بوده اند. از همین رو شرکت ها و موسسات دانش بنیان می توانند برای تامین مالی خود از بانک ها و صندوق های مختلف، پس از بررسی های لازم و احراز شرایط شرکت یا موسسه برای دریافت وام، با عنوان هایی مانند کسب فناوری، نمونه سازی، ثبت اختراع و ظرفیت سازی برای وارد شدن محصولات به بازار، از تسهیلات قرض الحسنه صندوق با دوره ی باز پرداخت تا حداکثر به مدت ۳ سال استفاده نمایند. همچنین شرکت هایی که در حوزه تجاری سازی تخصصی شرکت های دانش بنیان فعالیت دارند نیز، می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای راه اندازی چرخه اقتصاد و شکوفایی حوزه دانش بنیان در کشور پایه گذاری شد. این صندوق با نظارت و سرپرستی معاونت علمی ریاست جمهوری در راستای اهداف و سیاست های اقتصاد غیر نفتی و پیرو قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان مصوب ۱۳۸۹/۰۸/۳۰ شروع به کار کرد.
۷ نظر
وام دانش بنیان چند درصده؟
سلام
نرخ بهره برای شرکت های نوپا چقدر است؟
برای تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی وام میخواستم.
چقدر میتونیم از صندوق نوآوری و شکوفایی وام بگیریم؟
برای شوینده چقدر وام میدن
برای شرکت تازه تأسیس کارخانه شوینده
باسلام بنده چند تا طرح بسیار عالی درزمینه ی آلودگی هوا وتولیدنوعی ابزار از وسایل دورریز پلاستیک که محیط زیست را خراب کرده اند وایجاد مقاومت بسیار بالا در زمینه ی ترک اسفالت دارم که آماده ی ارایه می باشم
با سلام پاسخها را هم نمایش بدید .