لوگو شرکت دانش بنیان ایران

پیوند بیو ایمپلنت قرنیه

کارآزمایی بالینی بیو ایمپلنت قرنیه

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به این که پروژه پیوند بیو ایمپلنت قرنیه هم اکنون مراحل کارآزمایی بالینی را طی کرده است، گفت: این پیوند برای انجام سلول درمانی ترمیم و بازسازی بافت قرینه در افرادی که دچار سانحه تصادف و یا دچار سوختگی با اسید، سوختگی شیمیایی می شوند، انجام می شود.

فاطمه صنیع جهرمی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، درباره فعالیت این شرکت اظهار کرد:

“این شرکت دانش بنیان در بخش دارو و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان (سنتتیک، گیاهی-طبیعی سلولی و مهندسی بافت و بیوتکنولوژی) فعالیت می کند.”

وی با اشاره به این که مطالعات گسترده ای با همکاری استادان چشم پزشکی دانشگاه شیراز در رابطه با یکسری فرآورده های مولکولی در حوزه چشم پزشکی انجام دادیم، گفت: این مطالعات منتج به یک محصول در این زمینه شد به گونه ای که توانستیم بعد از یکسری مطالعات پژوهشی اولیه و مطالعه در مدل حیوانی و انسانی کارآزمایی بالینی را انجام دهیم.

صنیع جهرمی ادامه داد: این محصول در رابطه با پیوند بیوایمپلنت قرنیه است که برای انجام سلول درمانی ترمیم و بازسازی بافت قرینه در افرادی که دچار سانحه تصادف و یا دچار سوختگی با اسید، سوختگی شیمیایی می شوند، انجام می شود.

بیو ایمپلنت قرنیه

مکانیسم بیو ایمپلنت قرنیه

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: بیو ایمپلنت قرنیه حاوی یک لایه سلول از اپیتلیوم قرنیه است که قابلیت بازسازی و ترمیم سطحی قرنیه را دارد و ما این بیو ایمپلنت را به بیمار پیوند می زنیم و تمام تلاشمان این است که بافت قرنیه را یا از خود بیمار بگیریم تا بعد از کشت به بیمار پیوند بزنیم یا از اطرافیان نزدیک.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   نقش رویداد های جذب سرمایه گذار در توسعه کسب و کارهای دانش بنیان

وی اظهار کرد: اندازه این بیو ایمپلنت در سطح کمتر از میلی متر بوده و بعد از یک دوره یک ماهه کشت بافت را مجددا آماده سازی و به بیمار پیوند می زنیم.

صنیع جهرمی تصریح کرد: این پروژه هم اکنون مراحل کارآزمایی بالینی را طی کرده است. در همین راستا داده ها گردآوری شده است برای این که این محصول به تولید انبوه برسد ما به دنبال جذب سرمایه گذار هستیم تا بتوانیم آن را به مرحله انبوه و تجاری سازی هدایت کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان این که این محصول ثبت اختراع شده و گواهی دانش بنیان را دریافت کرده است، گفت: در حال حاضر در مرحله نمونه اولیه هستیم و به مرحله تجاری سازی نرسیده است. این پروژه از فعالیت آزمایشگاهی مدل حیوانی تا انسانی حدود ۴ سال به طول انجامیده است.

تشخیص عفونت قارچی چشم

وی تأکید کرد: این پروژه برای اولین بار در کشور انجام شده است چرا که روش کشت و داربست بکار رفته در این پروژه با پروژه های مشابه متفاوت است. نوع داربست ما به گونه ای است که زمان اتصال کوتاه بوده و تمایز بین سلول‌ها کمتر اتفاق می افتد و سلول می تواند بنیادی بودن خود را حفظ کنند. ضمن این که داربست ما یک داربست سمپاتیک است.

صنیع جهرمی تهیه تولید کیت تشخیص عفونت های قارچی چشم را یکی دیگر از پروژه های اجرایی این شرکت اعلام کرد و گفت: تمام فعالیت ها روی تعدادی از نمونه های جمع آوری شده انجام شده است و ما به روش مولکولی کیتی را راه اندازی کردیم که ‌می تواند در مدت زمان کوتاه عفونت قارچی چشم را که خیلی شایع است، تشخیص دهد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   نقش دانش بنیان ها در مهار کرونا

وی ادامه داد: تشخیص آن ها از طریق پاتالوژی و کشت قارچ با دقت بالا و مدت زمان کوتاه انجام می شود. در حال حاضر منتظر دریافت تاییدیه ‌های کیت تشخیص عفونت قارچی هستیم که این پروژه‌ را راه اندازی کنیم.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.