لوگو شرکت دانش بنیان ایران

نقش دانش بنیان ها در مهار کرونا

افتتاح پارک علم و فناوری همدان

سورنا ستاری روز شنبه در حاشیه بهره برداری از پارک علم و فناوری همدان افزود: اتفاقات خوبی در شرکت های دانش بنیان علیه کرونا رخ داد و فناوران ایرانی به خوبی به مبارزه با این ویروس پرداختند.

وی اظهار داشت: مدت زمان زیادی است که در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی واردات خاصی نداریم و شرکت های دانش بنیان داخلی نیازهای کشور را برطرف می کنند.

ستاری عنوان کرد:

“دستگاه تولید ماسک، تجهیزات پزشکی و ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) در داخل کشور ساخته می شود و در این مدت حتی یک ونتیلاتور که روند ساخت پیچیده ای دارد به کشور وارد نشده است.”

افتتاح پارک علم و فناوری همدان

تولید تجهیزات پزشکی توسط دانش بنیان ها

وی با بیان اینکه انواع تجهیزات مورد نیاز اتاق های آی.سی.یو، دستگاه سی تی اسکن و انواع دستگاه های اندازه گیری نیز در داخل کشور تولید می شود ادامه داد: چند داروی جدیدی که به تازگی وارد لیست دارویی کشور شده توسط شرکت های دانش نیان تولید می شود.

رییس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: در حال حاضر نه تنها در ایران بلکه در هیچ کجای جهان داروی درمان بیماری کرونا ساخته نشده است.

ستاری خاطرنشان کرد: صندوق های پژوهش و فناوری به ‌گونه ای طراحی شدند تا مشکلات فناوران و شرکت های دانش بنیان را بشناسند و به راحتی تسهیلات را در اختیار آن ها قرار دهند.

اهداف صندوق پژوهش و فناوری

وی با بیان این که توسعه سرمایه گذاری خطرپذیر یکی از اهداف شکل گیری صندوق های پژوهش و فناوری است افزود: در سال ۱۳۹۸، شرکت های دانش بنیان ایران، نزدیک به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش داشتند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   معاونت علمی و بیمه ایران تفاهم نامه امضا کردند

در سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به همدان، مرحله نخست ساختمان پارک علم و فناوری همدان بهره برداری شد. ساختمان اصلی این پارک، ۶ هزار متر مربع وسعت دارد و عملیات ساخت آن از سال ۱۳۸۹ آغاز شده بود.

در ادامه سفر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همدان، عملیات اجرایی مراحل بعدی این پارک، برای ساخت ساختمان های مربوط به شرکت های فناور، انجام شد.

بهره برداری از صندوق پژوهش، فناوری و نوآوری همدان نیز از دیگر برنامه های این سفر بود.

چهار مرکز نوآوری این استان نیز به صورت برقراری ارتباط تصویری کار خود را به صورت همزمان در همدان آغاز کرد.

بر اساس آخرین آمار، ۲۴۴ واحد فناور در استان همدان فعالیت می کنند که ۵۸ واحد آن متعلق به دانشگاه بوعلی‌ سینا و ۱۳ واحد دیگر زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا است.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.