لوگو شرکت دانش بنیان ایران

احیای صنعت PVD

تولید پوشش های لایه نازک

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان از تولید پوشش های لایه نازک به روش رسوب فیزیکی بخار (PVD) و نانو کامپوزیت در کشور خبر داد و گفت: امروزه با کسب دانش فنی،  توسعه تکنولوژی و خدمات دهی توانستیم صنعت PVD را در ایران احیا کنیم و این باور را در بازار داخل ایجاد کنیم که این صنعت در کشور وجود دارد.

حسن جهدی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اشاره به این که این شرکت به عنوان اولین مجموعه توسعه دهنده پوشش های نانولایه نازک و فوق سخت به روش رسوب فیزیکی و بخار و نانوکامپوزیت به روش PVD در ایران است، اظهار کرد: این شرکت در حال حاضر به عنوان بزرگترین مرکز خدمات پوشش های فوق سخت به روش PVD در ایران فعالیت می کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: به مرور زمان ما در هر دو زمینه به تکامل بهتری رسیدیم تا جایی که ماشین آلات تولیدی با نمونه های اروپایی قابل رقابت است.

جهدی با اشاره به حضور در نمایشگاه های مختلف ژاپن، چین، اندونزی و کره با همکاری ستاد توسعه ویژه فناوری نانو گفت: بعد از حضور در نمایشگاه های مختلف توانستیم سفارش های مختلفی از کشورهای خارجی از جمله چین بگیریم و اولین نمونه صادراتی این تجهیزات را به کشور چین از ایران داشته باشیم.

PVD

نقش دانش بنیان ها در تحریم

وی ادامه داد: مشتری خارجی برای خدمات دهی وجود دارد اما به دلیل سخت بودن فرآیند نقل و انتقالات، ارائه خدمات به سایر کشورها عملاً امکان پذیر نیست. اما با کشورهای دیگری از جمله سوئیس، آلمان، کره، فرانسه و چین کاملاً آشنا هستیم و تبادل علمی داریم.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   صندوقی برای حمایت از دانش بنیان های بی قید و شرط

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد:

“بیشتر شرکت های دولتی و خصوصی قبلا تمایل بسیاری به دریافت خدمات از خارج داشتند اما با اوج گیری تحریم ها این شرکت ها ناگزیر شدند به بازار داخلی روی بیاورند و همین امر باعث شد که گردش مالی بهتری نسبت به ارائه خدمات داشته باشیم.”

وی با بیان این که هم اکنون نیاز بازار داخلی را در حوزه خدمات پوشش های لایه نازک(PVD) تامین می کنیم، گفت: این خدمات کاربردهای وسیعی دارند در حوزه های مختلف عمدتا بازار تجاری ما خودرو و بازار پوشش های خاص و استرتژیک و ابزارها است.

جهدی ادامه داد: برنامه‌ گسترده ای برای صادرات در جهت توسعه ماشین آلات و بهبود کیفیت آن ها نسبت به اروپا داریم تا بتوانیم در بازارهای اروپایی سهمی داشته باشیم. هم چنین در حوزه ارائه خدمات همیشه دیدگاه ما بیشتر رقابت با کشورهای اروپایی بوده و همین امر باعث شده  که در تولید ماشین آلات از نمونه های آسیایی پیشی بگیریم.

صادرات ماشین آلات

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، رقم صادرات ماشین آلات را حدود ۴۰۰ هزار دلار عنوان کرد و افزود: در بحث فروش ارقام متغییر است و پیش بینی ما این است که  امسال بالای ۲.۵ میلیارد تومان فروش محصول داشته باشیم.

وی از تحریم کشورهای بیگانه به عنوان یک فرصت یاد کرد و گفت: این تحریم ها کمک کرد تا بازار توسعه پیدا کند. در حال حاضر ۸۰ درصد تجهیزات و قطعات در داخل کشور تولید می شود و مابقی(پمپ های وکیوم سنسورهای خلاء) وارداتی است. برخی قطعات جزئی دستگاه مانند پمپ دستگاه بومی نیست ولی بقیه قطعات همه بومی هستند. گفتنی است که هیچ شرکتی در دنیا تمام قطعات مورد استفاده در دستگاه را تولید نمی­ کند و از دیگر شرکت ‌ها خدمات می ‌گیرد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   کمک دولت به شرکت های دانش بنیان

جهدی خاطرنشان کرد: هر نوع قطعه ای که نیاز به پوشش سخت داشته باشد را می‌ توانیم پوشش دهی کنیم با هیچ محدودیتی از نظر فنی و ابعادی روبه رو نیستیم.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

یک نظر

  • حسن شفیعی گفت:

    سلام و عرض ادب
    من۷ سال است که شرکت دانش بنیان ثبت کرده ام با یک تیم متخصص ۸ نفره که همگی دکترا داریم
    هرکجای صنعت که ورود کردیم حمایتی که دریافت نکردیم هیچ، حتی به مشکلاتی هم برخورد کردیم که اینجا جای گفتن ندارد
    از ما که گذشت ولی خواهشا از شرکت های دانش بنیان بیشتر حمایت کنید که جوانان نخبه مملکت بیشتر تشویق شوند و به این سمت حرکت کنند
    خیلی ممنون

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
    جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.