لوگو شرکت دانش بنیان ایران

صندوقی برای حمایت از دانش بنیان های بی قید و شرط

حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان

حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است. دستگاه های مختلفی در زمینه های علم و فناوری فعالیت می کنند و یکی از بخش های مهمی که آنها در دستور کار قرار می دهند، حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان است. از آن جا که معمولا در کشور ما نفت به‌عنوان یک پشتیبان برای همه بخش های مختلف عمل می کند، در نتیجه همین دستگاه های حوزه فناوری نیز که وظیفه حمایت از شرکت های دانش بنیان را برعهده دارند، گاهی شانه از بار مسئولیت خالی می کنند.

سرمایه گذاری در زمینه فناوری های هایتک

البته در این روزها وضعیت اقتصادی نابسامانی بر همه حوزه ها سایه انداخته است و بسیاری از دستگاه ها به فکر ایجاد راهکاری برای جایگزین کردن با نفت هستند. یکی از این جایگزین ها، حمایت از شرکت های فناور و است. ۱۰ آذر ماه برای عملیاتی شدن این حمایت ها، فراصندوق ستارگان با همکاری و مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان بورس و اوراق بهادار تاسیس شد. آن طور که در رسانه ها منتشر شد، قرار است این صندوق برخی سرمایه ‌گذاری های خود را در زمینه فناوری های هایتک، فناوری های مالی، تجارت الکترونیک، سخت افزاری، فناوری اطلاعات و ارتباطات و سلامت انجام دهد.

سرمایه گذاری در زمینه فناوری های هایتک

جزئیاتی از فراصندوق ستارگان

محمدجواد صدری ‌مهر، مدیرکل پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی جزئیاتی از فراصندوق ستارگان را عنوان می کند و می گوید:

“مخاطب این صندوق شرکت های دانش بنیان نیستند بلکه صندوق های خطرپذیر هستند و تامین سرمایه را از این صندوق ها تامین می کنند و آن ها خودشان با شرکت های دانش بنیان و مجموعه های فناور طرف می شوند. ساز وکار حمایت به این صورت است که مشابه صندوق هاست اما یک آسیب شناسی که در کشور انجام شده، این بود که صندوق های خطرپذیر طی سال های اخیر در واقع خطر‌پذیری نداشتند و همه این صندوق ها تبدیل به موسسه مالی و اعتباری شده بودند و همان شرایطی را ارائه می دادند که بانک ها با شرایط سخت ارائه می دهند.”

صندوق های سرمایه ‌گذاری در اقتصاد

صندوق های سرمایه ‌گذاری که در اقتصاد این روزهای ایران و جهان مشارکت دارند، انواع مختلفی را دربر می گیرند که فراصندوق سرمایه گذاری، یکی از انواع آن هاست، در این صندوق ها، سازمان ها با سرمایه ‌گذاری خطرپذیر همراه هستند اما تفاوت صندوق سرمایه گذاری جسورانه یا همان فراصندوق ها با دیگر روش های تامین مالی یا فاند‌هایی که در حوزه طلا یا انرژی یا سهام بورس فعالیت می کنند، این است که در صندوق های خطرپذیر، تمام سرمایه در خطر است. البته این صندوق ها ریسک هایی را می پذیرند که تقریبا درصد شکست کمتری داشته باشند یا به عبارت دیگر به نوعی آزمایش شده‌اند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید
شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   قرارداد‌های دانش بنیان مشمول معافیت بیمه ای می شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.