لوگو شرکت دانش بنیان ایران

دانش بنیان های حوزه کشاورزی

دانش بنیان های کشاورزی

تقویت دانش بنیان های کشاورزی

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اظهار این که جهت‌ گیری این معاونت تقویت شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی است ، گفت : در حال حاضر به دلیل کمبود شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی ، فناوری های این حوزه نیز بسیار کم است و این دسته از شرکت ها به صورت ویژه مورد حمایت قرار می گیرند.

سورنا ستاری  روز سه شنبه در حاشیه افتتاح مجتمع فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در گفت و گو با خبرنگاران افزود : هر هر حوزه ای که تعداد و فعالیت شرکت های دانش بنیان کم باشد ، کشور نیز دچار ضربه پذیری بیشتر در همان حوزه می شود.

وی با اعلام این که تحریم سبب شد تا شرکت های دانش بنیانی که در برخی از حوزه ها کم کار بودند ، فعال تر شوند، گفت : در حوزه کشاورزی شرکت های دانش بنیان بسیار کم هستند و تکنولوژی در این بخش به سختی وارد کشور شده است .

ستاری فعالیت شرکت های دانش بنیان در زمینه بیوتکنولوژی محصولات کشاورزی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود : یکی از اولویت های ۲ سال اخیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امنیت غذایی بود و به همین دلیل هم حمایت ها به سمت ایجاد شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی بوده است.

وی به تحریم لاین های مختلف کشاورزی در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت : اگر چه  شرکت هایی در این حوزه داشته ایم ، اما نیاز به حضور فعال تر دانشگاه های کشور در بخش امنیت غذایی داریم.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   بهره مندی شرکت های دانش بنیان از معافیت های گمرکی

دانش بنیان های کشاورزی

محصولات دانش بنیان حوزه کشاورزی

معاون رئیس جمهوری از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به عنوان پایه اصلی برای جهت گیری در حوزه شرکت ها دانش بنیان کشاورزی نام برد و افزود : جوانان خوبی در مازندران در حوزه ایده های جدید داریم که باید مورد توجه قرار بگیرند.

وی با بیان این که در یک سال و نیم اخیر همزمان با شیوع ویروس کرونا شرکت های دانش بنیان بخش سلامت کولاک کردند ، ادامه داد : در حال حاضر در بخش تولید کیت های تشخیص و مواد مصرفی و داروهای جدید و حتی و مواد اولیه داروهای بیماری کووید ۱۹ در داخل مشکلی نداریم.

معاون رئیس جمهوری با بیان این که در حوزه واکسن کرونا و مواد اولیه آن شرکت های دانش بنیان در حال فعالیت هستند ، گفت : در بخش تجهیزات پزشکی نیز بیمارستان های کشور مشکل ندارند و داخلی سازی توسط شرکت های این بخش روز به روز در حال گسترش است.

ستاری سفر یک روزه اش به مازندران را از شهرستان آمل شروع کرد. وی تاکنون علاوه بر رونمایی از چند محصول دانش بنیان در آمل، بازدید از نمایشگاه محصولات فناورانه حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مجتمع فناوری دانشگاه علوم کشاورزی ساری را افتتاح کرد.

نشست با  فعالان حوزه دانش بنیان و بررسی مسایل و مشکلات آنان برنامه بعدی معاون رئیس جمهوری در سفر به مازندران است.

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.