لوگو شرکت دانش بنیان ایران

درمان سرطان مغز

واکسن درمان سرطان

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان حوزه زیست فناوری گفت: به همت محققان و متخصصان فعال ایرانی، کشورمان به فناوری تولید واکسن درمان سرطان سینه و مغز دست یافت.

دکتر نوروز دلیرژ که دو سال است مجموعه اش در زمینه تولید واکسن درمان سرطان مغز و سینه فعالیت می کند، گفت:پس از ۱۵ سال کار تحقیقاتی و اقدامات توسعه ای، توانستیم به فناوری تولید واکسن درمان سرطان سینه و مغز دست یابیم.

وی افزود: در این مدل درمانی، ابتدا پزشک پس از جراحی بیمار مبتلا به سرطان، نمونه تومور را در اختیار شرکت می گذارد و متخصصان داخلی پس از خون گیری از بیمار، واکسنی تهیه کرده و به بیمار تزریق می کنند.

این متخصص فعال در حوزه زیست فناوری با بیان این که، این واکسن دارای نمونه خارجی است و در برخی کشورها این کار را انجام می دهند، افزود: البته در داخل، برای نخستین بار است که این واکسن توسط شرکت و متخصصان کشورمان تولید شده است.

حوزه زیست فناوری و سرطان مغز

پروسه ساخت واکسن سرطان مغز

دلیرژ با بیان این که در این نوع درمان، برای هر بیمار یک دوز واکسن تولید می شود، افزود: به این ترتیب که پس از جراحی بیمار توسط پزشک، نمونه تومور از پزشک تحویل گرفته می شود و از نمونه تومور، نمونه آنتی ژن بیمار استخراج می شود.

وی ادامه داد:در این روش پس از خون گیری از بیمار، سلول های مناسب بیمار به سلول های تحریک کننده سیستم ایمنی به نام سلول های دمدریتیک تبدیل می شود و در نهایت واکسن تهیه شده به بدن تزریق تا سیستم ایمنی بیمار علیه سرطان تحریک شود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   درمان سرطان

به گفته این دکترای ایمونولوژی، مقدمات این کار درمانی ۱۵ سال پیش آغاز شد و کار آزمایشگاهی آن نیز به اتمام رسیده و در حال حاضر نیز به مرحله تزریق واکسن رسیده است.

مدیر عامل این شرکت بیان کرد: این واکسن دو سال است که برای درمان سرطان مغز در کشور مورد استفاده قرار می گیرد و بودجه این طرح از طرف وزارت بهداشت تامین و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اجرا می شود.

دلیرژ در خصوص درمان سرطان سینه با این روش، نیز اظهارداشت: برای درمان این سرطان نیز مقدمات درمان در کشور فراهم شده و منتظر تامین اعتبار آن برای ورود به فاز اجرایی درمان هستیم.

جشنواره سلول های بنیادی

این فعال حوزه دانش بنیان در کشور در خصوص تفاوت مدل توسعه این درمان در کشور و دنیا، تصریح می کند: ، چندان تفاوت خاصی بین مدل درمانی بومی و ایرانی شده و مدل مورد استفاده در دیگر کشورها وجود ندارد و تفاوت ها بسیار جزیی و اندک است.

وی ادامه داد: البته این مدل درمانی در دنیا در مراکز محدودی توسط کشورهای آمریکا، آلمان و استرالیا ارائه می شود و می توان ادعا کرد که ایران نیز جزء کشورهای پیشرو در این نوع درمان محسوب می شود.

این فعال حوزه زیست فناوری همچنین با اشاره به هزینه این نوع جراحی در ایران و سایر کشورها، بیان کرد: هزینه این جراحی در آمریکا حدود ۹۴ هزار دلار برای هر بیمار است؛ اما در ایران با احتساب افزایش قیمت دلار حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان است، بعبارتی هزینه درمان در آمریکا حدود ۹۰۰ میلیون تومان و در ایران کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان برای هر بیمار محاسبه می شود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   صادرات شرکت های دانش بنیان

وی همچنین در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره سلول های بنیادی و پزشکی ساختاری در کشور که از ۳ تا ۱۰ آذرماه جاری در حال برگزاری است، این رویداد و گردهمایی متخصصان این حوزه را به منظور شناسایی قابلیت های و فعالان این عرصه، تبادل نظر با یکدیگر و همچنین ارتقاء حوزه پزشکی بسیار مفید و اثرگذار ارزیابی کرد.

 

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.