لوگو شرکت دانش بنیان ایران

ویروس کرونا با عزم فعالان زیست بوم نوآوری در هم می شکند

توانمندی شرکت های دانش بنیان برای ساخت تجهیزات

توانمندی شرکت های دانش بنیان برای ساخت تجهیزات و ملزومات پیشگیری، تشخیص و مقابله با کرونا بسیار بالاست که معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این خصوص افزود:

“در حال حاضر چند شرکت دانش بنیان در مورد ساخت کیت تست کرونا در حال فعالیت هستند.”

ستاری همچنین به توانمندی ساخت ماسک های نانوفیلتر توسط شرکت های دانش بنیان داخلی اشاره کرد و گفت:

“در حال حاضر تعدادی از داخلی ضمن این که نیاز کشور به الیاف و فیلترهای نانو را تأمین می کنند، تجهیزات ساخت این محصولات را صادر می کنند. این شرکت ها در تأمین ملزومات پزشکی نقشی مهم دارند و همه بسیج شده اند تا کشور را در مقابله با بیماری کرونا یاری کنند.”

توانمندی شرکت های دانش بنیان برای ساخت تجهیزات

عزم جدی زیست بوم نوآوری برای مقابله ویروس کرونا

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور با اشاره به عزم جدی زیست بوم نوآوری برای مقابله ویروس کرونا، گفت:

“شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه محصولات سلامت توانمندی های خوبی دارند و جزو چند کشور اول منطقه در این حوزه هستیم. در رابطه با اتفاقات اخیر، ماسک های نانو در حال تولید هستند. تنها چند کشور در دنیا می توانند دستگاه های فیلترهای استریل نانو را بزنند و ایران یکی از این کشورها است.”

ستاری با اشاره به اینکه در تمامی حوزه ها تعداد قابل توجهی شرکت دانش بنیان داریم، اضافه کرد:

“در چند روز گذشته قرارداد حدود پنج میلیون عدد ماسک به کمک شرکت های دانش بنیان بسته شده است؛ این ماسک ها برای کادر پزشکی درمانی استفاده می شود تا آنان در این بحث مشکل خاصی پیدا نکنند.”

بازدید دکتر ستاری از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان


معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ضمن تاکید بر اینکه اتفاقات مربوط به ویروس کرونا باید فقط توسط کمیته تعیین شده اطلاع رسانی شود، اظهار کرد که در زمینه تولید مشکلی وجود ندارد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   پیشتازی دانش بنیانی تبریز در حوزه ملزومات پزشکی

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از دستاوردهای شرکت سامان داروی هشتم بازدید کرد. این شرکت که برای بیماران هموفیلی فاکتور هشت نو ترکیب به روش بیوتکنولوژیک تولید می کند، برای ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است و در همکاری با دیگر شرکت های دانش بنیان، زمینه ساز بی نیازی کشور به واردات این داروی راهبردی و صرفه جویی درخور توجه ارزی شده است.

شرکت آهار تولید کننده تجهیزات دانش بنیان نیروگاهی، مقصد بعدی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری بود. این شرکت دانش بنیان در زمینه تولید و بومی سازی کامل سیستم های کنترل مورد نیاز صنایع انرژی محور شامل نیروگاه ، پالایشگاه ، پتروشیمی و نفت و گاز، همچنین سیستم های کنترل انواع توربین های گازی و بخار، سیستم های تحریک ژنراتور و تجهیزات جانبی فعالیت می کند.

در ادامه این بازدیدها، فعالان فناور شرکت ایمن موج توانمندی هایشان را در تولید گیت فروشگاهی و تجهیزات ضدسرقت فروشگاهی به ستاری معرفی کردند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.