لوگو شرکت دانش بنیان ایران

گردهمایی فناورانه سازمان ها و شرکت های دانش بنیان در حوزه آب، خشکسالی با هدف توسعه فناوری در راستای حل چالش ها

گردهمایی فناورانه سازمان ها، صنایع، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست

گردهمایی فناورانه سازمان ها، صنایع، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست با هدف توسعه فناوری در راستای حل چالش ها و گلوگاه های صنعت با استفاده از ظرفیت مراکز علمی و پژوهشی کشور، نخبگان و فناوران صبح امروز (شنبه ۹ آذر) در صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز بکار کرد.

راهکارهای بهره مندی شتاب دهنده ها از خدمات صندوق


دکتر سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در این گردهمایی فناورانه به راهکارهای بهره مندی شتاب دهنده ها از خدمات صندوق اشاره کرد و گفت:

” صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف تامین منابع مالی شرکت های دانش بنیان کار خود را آغاز کرده است و اگر بخواهیم نام دیگری برای این صندوق انتخاب کنیم می توان عنوان صندوق دانش بنیان را به آن اطلاق کرد. طبق قانون صندوق نوآوری در ارائه تسهیلات مالی به استارت آپ ها محدودیت دارد اما شتاب ‌دهنده ها و استارت آپ ها می توانند از خدمات مالی صندوق به واسطه صندوق های پژوهش و فناوری استفاده کنند. به عبارت دیگر صندوق ابزارهایی برای کمک به استارت آپ ها نیز تدارک دیده است.”

 راهکارهای بهره مندی شتاب دهنده ها از خدمات صندوق

حضور استارت آپ ها در گردهمایی


وی استارت آپ های حاضر در این گردهمایی را مورد خطاب قرار داد و گفت:

” صندوق های پژوهش و فناوری بخشی از منابع ما را در اختیار دارند و با توجه به این که مانند صندوق نوآوری و شکوفایی قید خدمت رسانی به شرکت‌ های دانش ‌بنیان را ندارند می توانند به استارت آپ‌ها نیز خدمات ارائه کنند. در حال حاضر بیش از ۲۰ صندوق پژوهش و فناوری فعال در کشور وجود دارد که می توانند از طریق ارائه تسهیلات کم بهره، سرمایه گذاری خطرپذیر و صدور ضمانت نامه به شما کمک کنند.”

همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی با استارت آپ ها از بذر فعالیت تا ورود به بازار سرمایه


ملکی فر به همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی با استارت آپ ها از بذر فعالیت تا ورود به بازار سرمایه اشاره کرد و گفت:

“صندوق به صورت غیر مستقیم با استارت آپ ها همراه خواهد بود که بخشی از این حمایت از طریق صندوق های پژوهش و فناوری و بخش دیگر به وسیله صندوق های جسورانه بورسی است که در قالب VC می توانند به عنوان راهکار دیگری برای تامین منابع مالی استارت آپ ها کمک کنند. تلاش داریم شتاب دهنده‌ ها در هیچ مرحله ای از چرخه عمر خود با کمبود مالی مواجه نباشند و حمایت ما را به همراه خواهند داشت.”


معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان خاطرنشان کرد:

“در حال حاضر بیش از ۲۰ شتاب دهنده دانش بنیان داریم که می توانند از قید دانش بنیان برای بهره مندی از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کنند و این خدمات را در اختیار شتاب دهنده های زیر مجموعه خود قرار دهند.”

 همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی با استارت آپ ها از بذر فعالیت تا ورود به بازار سرمایه
لطفا امتیاز خود را وارد کنید
شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   دکتر علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.