لوگو شرکت دانش بنیان ایران

نقش تکنولوژی در جنگ با کرونا

مبارزه با ویروس کرونا

مبارزه با ویروس کرونا، امروزه به دغدغه اصلی مردم تبدیل شده، از این رو شرکت های دانش بنیان برای مبارزه با این ویروس پای کار آمده اند و در کنار تولید مواد ضدعفونی کننده، ماسک و سایر نیازهای مردم با طراحی اپلیکیشن CORONAAPP.IR در کنار تست کرونا و خود ارزیابی به مردم، به دنبال فرهنگ سازی برای مقابله با این ویروس برآمدند.

این ویروس تاجدار که در ابتدا چندان جدی گرفته نشد، توانست در مدت زمان کمی کشورهای زیادی را فتح کند و هم اکنون کشورهای زیادی را درگیر خود کرده است، چیزی که این ویروس را خطرناک کرده نبودن واکسن و داروی قطعی برای آن است.

مبارزه با ویروس کرونا

طراحی اپلیکیشن توسط شرکت های دانش بنیان

با شیوع کرونا معاونت علمی ریاست جمهوری فراخوانی برای و استارت آپی داد تا در حوزه های آموزش و فرهنگ سازی و پاسخ به نیازهای مردم فعالیت نمایند و مردم با استفاده از این اپلیکیشن کمتر به بیرون از منزل برای خرید بروند، و با توجه به تعطیلی مدارس پلتفرم هایی برای آموزش از راه دور داشته باشد و برای این موضوع کارگزاری C1STATION.IR انتخاب شد.

تست کرونا یکی از بخش های اصلی این پلتفرم می باشد، که برای خود ارزیابی بسیار مفید است و در کنار آن افراد می توانند اطلاعات خود را از این ویروس و راه های مقابله با آن بیشتر نمایند، با توجه به اینکه اطلاعات آن مورد تایید وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش هم قرار دارد مردم می توانند با مراجعه به آدرس آن CORONAAPP.IR از آن استفاده نمایند.

عملکرد اپلیکیشن CORONAAPP.IR

در این اپلیکیشن امکانات زیادی دیده شده است و استفاده کنندگان می توانند پیام بفرستند و نوتیفیکیشن های ما را دریافت نمایند و نیاز سنجی در خصوص مسائل مهم در آن دیده شده است، مثلا ما وقتی حرف از قرنطینه می زنیم یا می گوییم مردم در خانه بمانند، باید بتوانیم نیازهای مردم را دریافت کنیم، که این امکان در این اپلیکیشن فراهم است و در کنار آن این نیازها با هماهنگی با سایر استارت آپ ها برطرف می شود، به طور مثال با ماندن افراد در منزل شاهد این بودیم که خانواده ها از سر رفتن حوصله کودکان و نوجوانان شکایت می کنند، که ما با پلتفرم های ارائه کارتون و فیلم کودک صحبت کردیم و آن ها نیز هم اکنون خدمات خود را برای استفاده مردم رایگان کردند، و در کل این پلتفرم به دنبال راه اندازی موج برای استفاده از تمام ظرفیت ها برای مقابله با کرونا می باشد و با توجه به اینکه این دانش در ایران بر خلاف کشورهای منطقه به صورت بومی وجود دارد همه اپلیکیشن ها و شرکت های دانش بنیان پای کار هستند.

عملکرد اپلیکیشن CORONAAPP.IR

تعداد کاربران اپلیکیشن CORONAAPP.IR

تاکنون ۳۲۰ هزار نفر این اپلیکیشن را بر روی گوشی خود نصب کرده اند و ما از مردم در حال نظر سنجی و نیاز سنجی هستیم و پیش بینی می کنیم تا عید ۵۰۰ هزار نفر آن را بر روی گوشی خود نصب کنند، ما به دنبال این هستیم تا مردم با استفاده از آموزش ها و اطلاعات داده شده خودمراقبتی را افزایش دهند تا بتوانیم از شیوع کرونا جلوگیری نماییم چرا که بیماری کرونا دارو و واکسن ندارد و سیاست کشورهایی مانند ایران و کره جنوبی طولانی کردن زمان ومبارزه با این بیماری است تا کادر درمانی و خدمات پزشکی فرصت بیشتری برای کمک به افرادی که دچار این بیماری می شوند را داشته باشد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   رویداد یکشنبه صادراتی

علائم اصلی بیماری کرونا

با توجه به نوع کروناویروس، علائم می‌تواند از نشانه‌های سرماخوردگی عادی تا تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی باشد. همچنین بیمار ممکن است سرفه‌های چند روزه ظاهراً بدون دلیل نیز داشته باشد. کروناویروس مرس، برخلاف سارس، نه تنها دستگاه تنفس بلکه ارگان‌های حیاتی دیگر بدن مثل کلیه و کبد را نیز درگیر می‌کند. در موارد حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال، نارسایی حاد تنفسی، اختلالات انعقادی خون و نارسایی کلیه نیز گزارش شده‌است که این مورد می‌تواند بیمار را به همودیالیز نیازمند کند.

مبارزه با ویروس

علائم کرونا ویروس جدید که منجر به بیماری کووید-۱۹ می‌شود، معمولاً چند روز پس از آلوده شدن فرد به ویروس شروع می‌شود. اما در بعضی افراد ممکن است علائم کمی دیرتر ظاهر شوند. براساس آمارها و تحقیقات انجام شده علائم می‌توانند شامل: تب (در۴۳/۸ درصد افراد هنگام پذیرش و ۸۸/۷ درصد افراد هنگام بستری)، سرفه خشک (در ۶۷/۸ درصد موارد)، اختلال تنفسی، احساس خستگی و درد عضلانی (در ۱۱ تا ۱۴٪ موارد)، اسهال (در ۳٫۸ درصد موارد) باشند. به‌طور متوسط incubation period یا دوره نهفتگی علائم، چهار روز بوده‌است. کدورت یا اصطلاحاً Ground-glass opacity در سی‌تی اسکن قفسه سینه، در ۵۶/۴ درصد موارد دیده شده‌است. ۱۷/۹ درصد از بیماران با بیماری غیر شدید و ۲/۹ درصد از بیماران با علائم شدید، هیچگونه مشکلی را در رادیولوژی یا سی‌تی اسکن خود نشان ندادند. لنفوسیتوپنی یا کاهش تعداد لنفوسیت‌های در گردش خون در ۸۳/۲ درصد افراد در هنگام پذیرش، مشاهده شد.


بیشتر بخوانید:
اهمیت ثبت شرکت دانش بنیان 
چه شرکت هایی دانش بنیان محسوب می شوند؟

 

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   راه اندازی خطوط مونتاژ

برخی از افراد هیچ علامتی ندارند، یا فقط علائم خفیف دارند. اما در افراد دیگر، COVID-۱۹ می‌تواند منجر به مشکلات جدی مانند ذات الریه، عدم دریافت اکسیژن کافی و حتی مرگ شود. این نشانه‌ها بیشتر در افرادی که مشکلات زمینه ای دیگری دارند، دیده می‌شود.

نحوه انتقال بیماری کرونا

بسته به نوع ویروس کرونا ، روش‌های انتقال آن متفاوت است. در برخی از موارد روش‌های انتقال بیماری از انسان به انسان شبیه بیماری آنفلوانزا از طریق سرفه و عطسه است. با این حال احتمال انتقال بیماری در فضای باز بسیار محدود بوده و موارد انتقال انسان به انسان در مواردی رخ داده‌است که افراد به مدت طولانی در فضای بسته در کنار فرد بیمار بوده‌اند مانند افرادی که در بیمارستان‌ها با بیماران در ارتباط هستند. هنوز مشخص نیست که این بیماری نخستین بار از طریق جانوران به انسان منتقل شده‌است یا از طریق سطوح آلوده به ویروس.

مبارزه با ویروس

 

واکسن

اگرچه تلاش‌های بسیاری برای تولید واکسن این ویروس انجام شده‌است، اما هنوز واکسن یا داروی مخصوصِ ضدِ ویروسی برای ریشه‌کن کردن؛ درمان قطعی، جلوگیری یا مقابله با عفونت‌های ناشی از کروناویروس به‌طور عام وجود ندارد.

محققان هوش مصنوعی دانشگاه MIT

محققان هوش مصنوعی دانشگاه MIT موفق شدند که آینده پاندمی یا همه‌گیری ویروس کرونا را پیش‌بینی نمایند و این پژوهشگران بر این باور هستند که در صورتی که قرنطینه یا فاصله گذاری اجتماعی یا به اصطلاح social distances در بسیاری از جوامع، زودتر از زمان خود از بین برود، قطعاً کلیه تلاش‌های انجام شده در خصوص مهار ویروس کرونا بی ثمر خواهد ماند و عملاً به ابتدای شیوع ویروس، باز خواهیم گشت.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   شرکت های دانش بنیان حوزه نرم و هویت ساز

بیشتر بخوانید :

ثبت شرکت دانش بنیان 

آشنایی با انواع شرکت های دانش بنیان 


 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.