لوگو شرکت دانش بنیان ایران

پرداخت تسهیلات لیزینگ به محصولات دانش بنیان تا ۵۰ میلیارد تومان

حمایت و تامین مالی شرکت های دانش بنیان

حمایت و تامین مالی شرکت های دانش بنیان وظیفه و رسالت صندوق نوآوری و شکوفایی است. دکتر سیاوش ملکی فر گفت:

“صندوق حسب این رسالت تلاش کرده خدمات متنوعی ارائه دهد. بر این اساس خدمات صندوق به چهار دسته تسهیلات، ضمانت نامه، سرمایه گذاری و مشارکت و توانمندسازی که جنبه بلاعوض دارد تقسیم می شود.”

وی گفت:

“تسهیلات موسوم به لیزینگ یا سفارش ساخت، با هدف تامین مالی بخش تقاضا یا تحریک تقاضا برای محصولات ایجاد شده و به این شکل است که نهاد یا شرکت دولتی یا خصوصی که نقدینگی کافی برای خرید محصول دانش بنیان را ندارد می تواند از پرداخت هزینه به شکل اقساط برخوردار شود یعنی ۲۰ تا ۳۰ درصد از هزینه را نقد پرداخت کند و الباقی را صندوق به فروشنده می دهد و خریدار محصول دانش بنیان این تسهیلات را ۳۶ ماهه با سود ۹ درصد به صندوق پرداخت خواهد کرد.”

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد:

“روال کار نیز این گونه است که شرکت دانش بنیان تفاهم نامه منعقد شده خود با خریدار را در سامانه غزال که متعلق به صندوق نوآوری و شکوفایی است بارگزاری می کند و سپس، این تقاضا از طریق کارگزاران و کارشناسان صندوق ارزیابی می شود تا اعتبار و توان فروشنده به لحاظ فنی و خریدار به لحاظ پرداخت مالی و قیمت گذاری محصول ارزیابی می شود”.

حمایت و تامین مالی شرکت های دانش بنیان

قرارداد لیزینگ شرکت های دانش بنیان

ملکی فر قرارداد لیزینگ را به دو شکل عنوان کرد و گفت:

“در شکل اول، محصول به صورت انبوه تولید شده و در انبار وجود دارد و شکل دیگر سفارش ساخت است یعنی فروشنده محصول را به اندازه کافی تولید نکرده باشد و به تدریج محصول آماده می شود و صندوق نیز به تدریج تامین مالی می کند.”

وی به اضافه شدن کالاهای مصرفی، خدمات و نرم افزار در لیست تسهیلات لیزینگ اشاره کرد و گفت:

“به همه محصولات شرکت های دانش بنیان تا سقف ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات لیزینگ پرداخت می شود.”

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش دیگری  درباره تضامین و وثیقه های تسهیلات خاطرنشان کرد:

“تضامین متنوع است و از چک و سفته شروع شده و تا وثیقه ملکی و بخشی از سهام شرکت را شامل می شود. فهرست متنوعی از تضامین را حسب ریسک طرح و توان مالی شرکت های دانش بنیان در نظر ‏گرفته ایم و نهایت همکاری را با این شرکت ها در اخذ تضامین خواهیم داشت.” ‏

بازار و فروش محصولات دانش بنیان

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با بیان اینکه مشکل اصلی شرکت های دانش بنیان بحث بازار و فروش محصولات آن هاست که برنامه های ویژه ای ‏را برای آن درنظر گرفته ایم، گفت:

“در همین راستا امسال ۸۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به هر شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه های ‏خارجی اختصاص دادیم. ‏ همچنین از حضور شرکت ها در هیات های تجاری اعزامی و نیز پذیرش هیات های تجاری کشورهای خارجی ‏حمایت کرده و خواهیم کرد.” ‏

ملکی فر یادآور شد که این پایانه ها را با مشارکت بخش خصوصی تشکیل داده و در حال افزایش آن در ‏کشورهای مختلف هستیم. این پایانه ها بحث صادرات شرکت های دانش بنیان را تسهیل می کنند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید
شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   فن بازار منطقه ای شهرک صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.