لوگو شرکت دانش بنیان ایران

بومی سازی تولید انسولین قلمی گلارژین

تولید انسولین قلمی داخلی

یکی از محصولات مهم حوزه پزشکی انسولین است که یک نیاز دائمی برای بیماران دیابتی به حساب می آید و تولید نمونه های قلمی آن تنها در اختیار چند کشور معدود در سطح جهان قرار دارد. به همین دلیل، بومی سازی تولید انسولین علاوه بر رفع نیاز داخلی پتانسیل های صادراتی قابل توجه به خصوص در منطقه خاورمیانه دارد. بر همین اساس، یک شرکت دانش بنیان داخلی با همکاری یک شرکت آلمانی و حمایت ۵۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی، موفق به تولید انسولین قلمی (گلارژین) شده است.

زهره افسرطلا، قائم‌ مقام مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن تقدیر از صندوق نوآوری و شکوفایی بابت حمایت از این شرکت، در خصوص تصمیم گیری در خصوص آغاز این پروژه گفت: «شرکت ما با آگاهی از ارزبری واردات انسولین و نیز روند روبه رشد آمار دیابت در کشور، تولید ماده اولیه انسولین را برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه از سل لاین تا محصول نهایی به منظور تامین نیاز بازار داخلی  و خودکفایی ملی در دستور کار خود قرار داده است.»

وی در ادامه افزود: «فاز یک این پروژه شامل محصولاتی مانند انسولین آنالوگ (قلمی) و انسانی و سایر محصولات بایوسیمیلار است که علاوه بر اینکه برای بیماران مبتلا به دیابت استفاده می ‌شود، برای درمان سرطان و بیماری‌ های خاص نیز کاربرد دارد. ماده اولیه محصول انسولین برای اولین بار در ایران و خاورمیانه در این شرکت با انتقال تکنولوژی از شرکت آلمانی تولید خواهد شد که این امر در نوع خود منحصر به ‌فرد است و با تولید این محصول ایران به جمع پنج کشور تولیدکننده انسولین آنالوگ در جهان می ‌پیوندد.»

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   بومی سازی تولید الکترودهای گرافیتی و کک سوزنی

تولید انسولین قلمی گلارژین

اهداف و ویژگی ها

این طرح با اهداف افزایش سرمایه گذاری های بخش خصوصی، کمک به ایجاد اشتغال، کمک به توسعه اقتصادی – اجتماعی منطقه، کاهش واردات و مشارکت در دستیابی به اهداف کلان مورد نظر مدیریت سیاسی کشور توسعه یافته است. با توجه به میانگین هزینه ۳۰۰ میلیون یورویی واردات انسولین به کشور طی سالیان گذشته و روند رو به رشد تعداد بیماران دیابتی، با راه اندازی فاز یک تولید انسولین قلمی گلارژین می توان حداقل صرفه جویی ارزی ۳۰ درصدی را انتظار داشت.

افسرطلا در خصوص این امر که همه دستگاه‌ ها و تجهیزات این شرکت برای تولید محصولات از استانداردهای اروپایی GMP برخوردارند گفت: «با این استاندارد می‌ توانیم به راحتی به اروپا صادرات داشته باشیم.»

در حال حاضر حدود ۳۰۰ نفر در سایت تولیدی این شرکت که در نظرآباد قرار داد، مشغول به کار هستند که با افتتاح فاز یک تولید انسولین قلمی این تعداد به ۵۰۰ نفر خواهد رسید. در صورت راه اندازی فاز دوم و دیگر فازهای توسعه ای شرکت، می توان انتظار داشت که در مجموع بیش از ۵۰۰۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شود.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.