افتتاح صندوق پژوهش آذربایجان ‌غربی

افتتاح صندوق پژوهش آذربایجان ‌غربی

صندوق پژوهش آذربایجان ‌غربی

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان آذربایجان ‌غربی با حضور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی افتتاح شد.

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان آذربایجان ‌غربی به عنوان پنجاه و هشتمین صندوق پژوهش و فناوری کشور با حضور دکتر علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و دبیر کارگروه صندوق‌ های پژوهش و فناوری، محمد مهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی، رئیس پارک علم و فناوری و رئیس صندوق پژوهش در پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی افتتاح شد.

این صندوق پژوهش و فناوری پس از اخذ مجوز از کارگروه صندوق‌ های پژوهش و فناوری و طی مراحل لازم با سرمایه ۶۰ میلیارد ریالی به صورت رسمی به ثبت رسیده است.

ارائه خدمات ضمانت‌ نامه ای، تجاری‌ سازی نتایج پژوهش‌ ها، جذب و یا هدایت منابع مالی دولتی و سرمایه‌ گذاری خطرپذیر، ارائه خدمات مالی و تسهیلاتی، مشارکت و سرمایه‌ گذاری در ایجاد، توسعه و توانمندسازی شرکت‌ های فناورانه و دانش‌ بنیان، اخذ و اعطای کارگزاری و عاملیت منابع و ارائه خدمات ارزیابی و امکان‌ سنجی از خدمات صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان آذربایجان ‌غربی بشمار می‌ رود.

پارک فناوری آذربایجان‌ غربی، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و دانشگاه ارومیه به عنوان سهامداران بخش دولتی و پنج شرکت‌ نیز به عنوان بخش خصوصی از جمله سهامداران این صندوق به شمار می‌ آیند.

در حاشیه افتتاح صندوق پژوهش و فناوری استان آذربایجان غربی محصولات سه شرکت دانش بنیان و فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی، با حضور دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی رونمایی شد.

افتتاح صندوق پژوهش آذربایجان ‌غربی

خدمات صندوق پژوهش غیردولتی

ایمپلنت های پروگزیمال فمورال نیل، فک های مصنوعی، ایمپلنت های جمجمه ای و ایمپلنت های دندانی، محصول easy printer  و محصول UPS دیواری برای پکیچ گرمایشی و کرکره برقی از جمله محصولات رونمایی شده است.

ایمپلنت یک پکیچ تیتانیومی است که فرایند ساخت پیچیده ای دارد و به منظور ترمیم قسمت های از دست رفته طراحی می شود. در حال حاضر شرکت عرضه کننده این محصول اولین تولیدکننده ایمپلنت دندانی و جمجمه‌ ای با استفاده از علم و دانش مهندسین و متخصصان داخلی و تکنولوژی طراحی روز دنیا، در کشور است.

سرمایه گذاری این محصول حدود ۳۲ میلیارد تومان و فروش آن از سال گذشته تا امسال حدود ۶ میلیارد تومان بوده است.

دستگاه easy printer برای تولید نیمه صنعتی تست های نواری تشخیص سریع مورد استفاده قرار می گیرد. نازل‌ ها با مواد پرشده و روی کاغذ نیتر و سلولز تزریق انجام می ‌دهد. این محصول قابلیت تنظیم درجات تزریق مختلف بر اساس Pore size ورقه‌ های نیترات سلولز و نیز تنظیم میزان جذب را داراست.

نمونه خارجی این دستگاه با قیمت ۳۰ هزار دلار به فروش می‌ رسد. به دلایل تحریم امکان واردات این دستگاه به کشور وجود ندارد.

این ماژول بخشی از یونیت تولید است. ماژول‌ های بسته‌ بندی، برش خشک‌ کن و پرس در حال تکمیل هستند که در مجموع یونیت تولید در کشور چین یک میلیون دلار قیمت دارد.

UPS دیواری برای پکیچ گرمایشی و کرکره برقی یک دستگاه استابلایزر ۶ کاوا دیواری رله‌ای ۶ پله‌ ای با قابلیت تثبیت ولتاژ برق شهری برای مصارف خانگی و صنعتی است که برای محافظت از نوسانات برق ورودی مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

شرکت عرضه کننده این محصول در بازاریابی اولیه پیش فروش ۱۰ دستگاه را قبل از نهایی شدن محصول عملیاتی کرده و حدود ۴۰ میلیون تومان سرمایه‌ گذاری برای نمونه ‌سازی محصول داشته است.

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.