لوگو شرکت دانش بنیان ایران

صادرات محصولات دانش بنیان

صادرات شرکت های پارک پردیس

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: شرکت های دانش بنیان فعال در این پارک سال گذشته بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد ریال و در بخش صادرات نیز ۳۰ میلیون دلار فروش داشته و برای کشور ارزآوری کرده اند.


پارک فناوری پردیس به ‌عنوان مهم ترین و بزرگترین پارک فناوری کشور با هدف تجاری سازی دستاوردهای فناوران و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری و توسعه بازار شرکت های دانش بنیان تاسیس شده و واحدهای فناور دانش بنیان بی شمار را در حوزه های فناوری های پیشرفته همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیست فناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون به عضویت درآورده و عملکرد خوبی در اقتصاد دانش بنیان و زیست بوم نوآوری کشور داشته است.

 
تا سال ۱۳۹۶ حوزه فعالیت عملیاتی پارک فناوری پردیس عمدتا در دو فاز و ۴۰ هکتار بود که در چند سال گذشته به بیش از ۹۰ هکتار توسعه پیدا کرده است در حال حاضر پارک در سه فاز عملیاتی قرار دارد که شرکت ها در آن مستقر بوده یا در حال استقرار هستند و فاز ۴ و ۵ پارک نیز تا سال آینده فعال خواهد شد.

صادرات محصولات دانش بنیان

فروش شرکت های پارک پردیس

وی بیان کرد: در دو سال گذشته دو شعبه پارک فناوری پردیس در تهران با عنوان “کارخانه نوآوری آزادی” و “کارخانه نوآوری های وی” مشغول فعالیت شدند. هم اکنون بیش از ۱۳۰ استارتاپ با حدود ۱۵۰۰ نفر در این دو شعبه فعالیت دارند. این در حالی است که هر ساله حدود ۲۰ درصد بر شاغلین در پارک فناوری پردیس افزوده شده و هم اکنون در سایت اصلی پارک حدود پنج هزار نفر که عمدتا نیروهای تحصیل کرده هستند، فعالیت می کنند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   ربات جراحی سینا

وی یادآور شد: میزان فروش شرکت های پارک نیز هر ساله بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته که این افزایش ناشی از افزایش فروش شرکت ها یا افزایش تعداد شرکت های تحت پوشش پارک است.

صفاری نیا افزود: در حوزه شتابدهنده های نوآوری هم متولی آن، پارک فناوری پردیس در سطح ملی است و مرکز شتابدهی نوآوری در پارک مسئولیت این حوزه را بر عهده دارد.

وی با بیان این که ما شاهد افزایش کمی و کیفی وسیعی در این حوزه هستیم، ادامه داد: تعداد شتابدهنده ها رشد نمایی داشته است و هم اکنون بیش از ۶۰ مجموعه تحت حمایت مرکز شتابدهی نوآوری در سراسر کشور قرار دارند و این مجموعه ها حدود ۵۰۰ استارتاپ را تحت حمایت و سرمایه گذاری قرار داده اند. همچنین تقریبا تعداد شتابدهنده ها رشد دو برابری نسبت به سال ۹۶ داشته است و در این زمینه حدود ۱۰۰ تقاضای دیگر هم در دست بررسی داریم.

رئیس پارک فناوری پردیس ادامه داد: در حوزه شبکه فن بازار ملی ایران نیز که تحت مسئولیت پارک فناوری پردیس است، توانستیم به عملکرد فروش حدود سه هزار میلیارد ریالی در فروش محصولات دانش بنیان و همرسانی عرضه و تقاضای فناوری در دو سال گذشته برسیم.

فن بازارهای استانی

وی یادآور شد: تقریبا عمده استان های کشور تحت پوشش فن بازار قرار دارد و در ۲۳ استان کشور فن بازارهای استانی را فعال کرده ایم. در این زمینه در دو سال گذشته حدود ۱۰ مجموعه فعال شده اند، هدف گذاری امسال فن بازار ملی بیش از پنج هزار میلیارد ریال همرسانی عرضه و تقاضای فناوری در سطح ملی است که در کشور سابقه ندارد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   شرکت‌های دانش بنیان و کارگاه‌های اقتصاد

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: یکی از پروژه های دو سال اخیر ما راه اندازی “شبکه نوآوری و فناوری ایران” است، البته این شبکه ابتدا با نام شبکه نوآوری تهران شروع به فعالیت کرد ولی استقبال شرکت های فناور در شهرها و استان های مختلف و پارک های فناوری باعث شد عملکرد ملی پیدا کند. اکنون در شبکه نوآوری بیش از ۲۳۰۰ شرکت فناور در سراسر کشور تحت پوشش خدمات تجاری سازی و خدمات تخصصی قرار دارند و هر هفته چند ده شرکت به آن اضافه می شوند، عملا یک پلت فرم مجازی برای شرکت هایی است که می خواهند از خدمات کسب وکاری معاونت علمی و پارک فناوری پردیس استفاده کنند.

صفاری نیا گفت: البته بیش از ۴۰ هزار نفر فرد حقیقی عمدتا با تحصیلات بالا هم عضو این شبکه هستند و از این خدمات بهره می برند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.