لوگو شرکت دانش بنیان ایران

جرثقیل های تلسکوپی

جرثقیل های فوق سنگین تلسکوپی

کارشناسان مجموعه یک شرکت دانش بنیان با استفاده از روش مهندسی معکوس، موفق به ساخت جرثقیل تلسکوپی ۵۵ تن شده اند.

صنعت ماشین‌ سازی به عنوان صنعتی زیربنایی، از شاخص های مهم توسعه یافتگی صنعتی و تولیدی هر کشور است که وضعیت آن، سطح فناوری کل صنعت آن کشور را نشان می دهد.

وضعیت این صنعت در ایران نشان دهنده وجود ضعف های بسیار زیادی از جمله سنتی بودن و ضعف فناوری، هزینه نکردن در بخش تحقیقات، ضعف رقابت پذیری، دسترسی نداشتن به قطعات با کیفیت و … است.

وجود ماشین آلات پیشرفته با قابلیت بالا، این امکان را به وجود می‌ آورد که محصولات با نیروی کار کمتر، سرعت بیشتر و کیفیت به مراتب بالاتری تولید شود و زمینه رقابت در بازارهای داخلی و خارجی برای تولیدکنندگان مهیا شود.

سمایی، مدیر طرح و توسعه این شرکت در خصوص شکل گیری این شرکت می گوید: ((شرکت ما در سال ۸۷ و با همراهی جمعی از دانشجویان برتر تأسیس شد. زمینه فعالیت شرکت صنعت اندیشه مدار، ساخت ماشین آلات صنعتی و معدنی در حوزه حمل و جابه جایی مواد (Material Handling) است و در همین رابطه، مهمترین محصول ما «جرثقیل موبایل تلسکوپی ۵۵ تن» است که به روش مهندسی معکوس طراحی و ساخته شده است. ما از طریق این محصول موفق شدیم در سال ۹۷ گواهی دانش بنیان درحوزه ماشین آلات صنعتی پیشرفته را از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کنیم.))

 

جرثقیل های فوق سنگین تلسکوپی

جرثقیل های موبایل تلسکوپی

مدیر طرح و توسعه شرکت صنعت اندیشه مدار درباره ویژگی ها و قابلیت های این جرثقیل می گوید: ((این محصول اولین بار به سفارش شرکت سنگ آهن مرکزی بافق یزد طراحی و ساخته شد و در حال حاضر نیز هم چنان در سایت این شرکت مشغول به‌کار است. خط‌ تولید این محصول در حال تجهیز و راه اندازی است و امیدواریم در سال جاری با تجاری سازی این مدل از جرثقیل، در سال اول حداقل ۱۰ دستگاه از آن را تولید کنیم.))

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   راه اندازی کارخانه نوآوری آریا

او در ادامه می‌گوید: ((به غیر از موتور، گیربکس و شیرآلات هیدرولیکی این جرثقیل، بالغ بر ۳۰ هزار قطعه و مجموعه دیگر در بخش های خودرو کشنده، شاسی، سیستم تعلیق، دکل های تلسکوپی، سیستم برقی هوشمند، کابین ها، جک های هیدرولیک و … در داخل کشور و به‌دست متخصصان ما در شرکت صنعت اندیشه مدار طراحی و ساخته شده اند. جرثقیلی با این تناژ تا به حال در کشور تولید نشده بود و درواقع محصول ما اولین و تنها جرثقیل موبایل تلسکوپی ۵۵ تن ساخت ایران است.))

سمایی درباره سایر ویژگی های اختصاصی جرثقیل ۵۵ تن، این‌گونه توضیح می دهد: ((جرثقیل ها از دو بخش تشکیل می شوند: کشنده (خودرو) و عرشه؛ علاوه بر تناژ بالا، یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد جرثقیل تولیدی ما، این است که هر دو بخش کشنده و عرشه را بومی سازی کرده ایم و کاملا در داخل کشور تولید می شوند. با اطمینان می توانم بگویم برای اولین بار است که یک تولیدکننده داخلی موفق به ساخت بخش کشنده جرثقیل می شود؛ در مورد عرشه نیز تاکنون تولیدکننده ای توانایی ساخت عرشه با این ظرفیت را نداشته است.))

۱/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.