لوگو شرکت دانش بنیان ایران

دانش بنیان در سمنان

شرکت های دانش بنیان در سمنان

سفر دکتر ستاری به سمنان

فعالان دانش بنیان و صنعتگران استان سمنان در شهرک صنعتی شاهرود میزبان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری شدند تا با آغاز به کار مرکز شتابدهی نوآوری و تجاری سازی فناوری‌ های انرژی زمینه برای تزریق نوآوری‌ شرکت های دانش بنیان و خلاق به صنایع این استان گشوده شود.

مرکز شتابدهی نوآوری و تجاری سازی فناوری های انرژی در شهرک صنعتی شاهرود با حمایت یکی از شرکت های توانمند حوزه سیم وکابل و انرژی کشور تحت عنوان سیم و کابل مغان به بهره برداری می رسد. ساختمان این مرکز نوآوری در ابعاد ۲۰۰۰ متر مربع، با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی راه اندازی شده و به طور میانیگن استقرار ۳۰ هسته فناور در این مرکز ایده های نوآورانه خود را به محصول دانش بنیان تبدیل می کنند.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه سفر خود به استان سمنان بخش دیگری از زیست‌ بوم نوآوری پارک علم و فناوری سمنان را افتتاح کرد.مرکز شتابدهی نوآوری و تجاری سازی فناوری‌ های انرژی

مرکز رشد پورسینا ویژه شرکت ها و واحدهای خلاق و فناور بومی استان، ذیل پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان فعالیت می کند و زمینه را برای رشد و شتابدهی پارک  با سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد ریالی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بخش دیگری از سفر ستاری به استان سمنان است. این مرکز رشد، میزبان بیش از ۲۰ واحد فناور خواهد بود که در حوزه های آب، کشاورزی، گردشگری و فناوری اطلاعات و ارتباطات و دیجیتال ایده های نوآورانه خود را به محصول دانش بنیان بدل می کنند.

این مرکز در کنار مرکز رشد کیانی واقع در شهمیرزاد به شرکت های دانش بنیان، شرکت های خلاق و واحدهای فناور، خدماتی چون فضای کار اشتراکی، حمایت های تبدیل ایده به نمونه اولیه و محصول را ارائه می‌ کند.

 

پارک های علم و فناوری سمنان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نشست شورای اداری استان سمنان گفت: پارک های علم و فناوری استانی چه در شاهرود و دانشگاه سمنان رشد نسبتاً خوبی داشته اما نسبت به جایگاه واقعی خود توسعه لازم را نیافته است. با توجه به پتانسیل بالای نیروی انسانی خلاق و دانش آموخته ای که در این استان است، مسئولیت جدی و سنگینی برای حمایت بر دوش خود احساس می کنیم.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   دانش بنیان در هرمزگان

رئیس بنیاد ملی نخبگان، با تاکید بر این که باید زیست بوم لازم برای شکوفایی خلاقیت ها و عرض اندام نیروی انسانی جوان و خلاق استانی هرچه سریع تر شکل بگیرد افزود: خوشبختانه این اراده در میان مسئولان استانی وجود دارد و این سفر زمینه مناسبی را برای تصمیمات راهبردی و اختصاص اعتبارات لازم به بخش‌ های مختلف استان سمنان با هدف تسهیل در فرآیند تبدیل ایده به محصول و رونق کسب و کارهای دانش بنیان و خلاق بومی فراهم کرد.

ستاری با اشاره به اجرایی سازی راهبردها و ساز و کارهای مختلف حمایتی بر اساس یک مدل پویا برای حمایت از اقتصاد دانش بنیان و خلاق گفت: در این سال ها الگوهای مختلفی برای حمایت از جوانان دانش آموخته و رونق کسب و کارهای دانش بنیان و خلاق آنان پیاده سازی شد که حمایت از ایجاد مراکز نوآوری، مراکز رشد و شتابدهنده‌ها تنها بخشی از این راهبردها است. کارخانه های نوآوری ادبیات جدیدی را به اقتصاد کشور وارد کردند و در حال توسعه این الگو هستیم.

رونق زیست بوم نوآوری

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، حمایت از نقش آفرینی سرمایه گذاران بخش خصوصی را شکل دیگری از ساز و کارهای تسهیل گری و حمایتی در راستای رونق زیست بوم نوآوری و تحقق اقتصاد دانش بنیان برشمرد و بیان کرد: به هر میزان که بتوانیم زمینه را برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی به ویژه در حوزه هایی که مزیت ذاتی استان هستند، فراهم می کنیم تا فعالیت شتابدهنده های بخش خصوصی پررنگ شود. در این صورت در ایجاد اشتغال، خلق ارزش افزوده ضمن جلوگیری از خام فروشی توفیق خواهیم داشت.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   دانش بنیان در خراسان جنوبی

در ادامه سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به استان سمنان، مرکز نوآوری دانشگاه سمنان با محوریت تقویت ایده های حوزه فناوری و میزبانی شرکت های دانش بنیان و خلاق به بهره برداری رسید.

این مرکز نوآوری در دل دانشگاه سمنان، میزبان ۲۰ هسته نوآور است و با برگزاری رویدادها و ارائه خدمات شتابدهی هدف توسعه تولیدات حوزه فناوری و استفاده از ظرفیت های سرمایه گذاری در آن ها که به اشتغال جوانان منجر می شود، در دستور کار خود قرار داده است.

همچنین با حضور ستاری در دانشگاه دامغان، آزمایشگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی این دانشگاه گشایش یافت تا پژوهشگران، دانشگاهیان و فعالان فناور برای توسعه و تست محصول، انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه از تجهیزات آزمایشگاهی ایران ساخت و دانش فنی بومی بهره مند شوند. وی ضمن بازدید از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه دامغان که از تجهیزات آزمایشگاهی ایران ساخت بهره می برد، با فعالان فناور مستقر در این دانشگاه گفتگو و از دستاوردهایشان بازدید کرد.


مشاوره دانش بنیان در سمنان

مایه مباهات شبکه دانش بنیان ایران، به عنوان بزرگترین و پر افتخار ترین گروه مشاوره دانش بنیان در ایران است که اعلام دارد تا با در اختیار گرفتن برترین کادر کشوری متشکل از متخصصین و متبهر ترین مشاوران و کارشناسان فعال در حوزه های صنعتی، کشاورزی، پزشکی و بسیاری از زمینه های ممکن در ثبت شرکت های دانش بنیان و همچنین ایجاد زمینه همکاری با برترین ارزیابان کشوری، به ارائه خدمات و مشاوره های مربوطه به دانش بنیان شدن شرکت ها و موسسات را در سراسر ایران به ویژه استان سمنان خواهد پرداخت. باعث سر بلندی این گروه مشاوران است به اطلاع مدیران عامل، موسسان، مالکان و سرمایه گذاران عزیز در سراسر ایران برساند، شبکه دانش بنیان ایران، با تجربه موفق و طولانی مدت خود در به ثبت رساندن انواع شرکت ها و موسسات، تحت عنوان دانش بنیان، حتی یک مورد ناکامی و عدم موفقیت نیز در رزومه خود نداشته و تمامی همکاری های خود را با موفقیت به ثبت رسانده است.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   دانش بنیان در اراک

به منظور اخذ این گواهی نامه، لازم است تا مدیران عامل و مالکان موسسات، اقداماتی را انجام دهند تا پس از ثبت نام شرکت در سامانه های مربوط تحت نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این گواهی برای آن ها صادر شود. اما این اقدامات و گام ها باید با دریافت مشاوره هایی موثر و کاربردی از سمت متخصصان این حوزه و حوزه های مربوط به فعالیت شرکت صورت گیرد. همچنین می توان از تجربه ارزیابان پیشین استفاده کرد تا مسیر دریافت این گواهی و ثبت شرکت دانش بنیان در سمنان سهل تر و به سادگی هر چه تمام تر طی شود. باید این نکته را به خاطر داشت که عدم بهره گیری از این مشاوره های می تواند دریافت گواهی دانش بنیان را سخت و یا به طور کلی منتفی کند.


استان سمنان از جمله استان هایی است که با بی برنامگی حمایتی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان مواجه شده است. وجود ۷۱ شرکت فعال در این استان به خودی خود آمار قابل توجهی است، اما ایراد آنجاست که به سختی می توان یک حوزه متمرکز در میان زمینه های کاری این شرکت ها پیدا کرد. در استان هایی مثل تهران که جمعیت بالاتر و تعداد شرکت بیشتری دارند، عدم تمرکز چندان مشکل زا نیست. اما در استان سمنان با توجه به تعداد نسبتاً پایین شرکت ها این امر نشان دهنده این است که نهادهای مسئول در این استان باید زمان بیشتری برای برنامه ریزی حمایت از مجموعه های دانش بنیان صرف نمایند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.