لوگو شرکت دانش بنیان ایران

دانش بنیان در اصفهان

دانش بنیان در اصفهان

خدمات مشاوره دانش بنیان در اصفهان

اصفهان، یکی از قطب های صنعتی و گردشگری در ایران با زمینه های پیشرفت بسیار زیادی است که می تواند رشد و نمو برای همه صنف ها را فراهم سازد. یکی از امتیاز هایی که برای شرکت های و فعالان در ایران در نظر گرفته شده، دانش بنیان است. اعطای گواهینامه های دانش بنیان به عنوان یک گام موثر در توسعه هر کسب و کاری است. از این رو دعوت می شود تا شرکت ها و فعالان صنعتی و خدماتی اقدام به اخذ این گواهینامه کنند. اما پیش از هر گامی برای اخذ باید با مشاورین برتر این حوزه ارتباط گرفته و از دانش آن ها بهره مند شد. از رو شبکه دانش بنیان ایران، افتخار به ارائه خدمات مشاوره دانش بنیان در اصفهان دارد.

اما دانش بنیان شدن چیست و چه گام هایی را باید برای اخذ این گواهی طی کرد؟ همه ما باید بدانیم که به طور کلی به شرکت یا موسسه ای که از لحاظ فنی، مالی و سیستمی پارامتر های مورد نظر آیین نامه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان را دارا باشد، دانش بنیان گفته می شود. ایجاد شرکت دانش بنیان، امتیازات و مزایای بسیاری در راستای گسترش تولیدات دانش بنیان و توسعه محصولات و خدمات شرکت در پی خواهد داشت پس از تاکید مقام معظم رهبری بر حمایت و پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان، دولت ها تلاش ها و برنامه های بسیار موثری را در این حوزه اختصاص دادند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   دانش بنیان در همدان

دانش بنیان در اصفهان

 

دانش بنیان شدن شرکت ها در اصفهان

بسیاری از افراد گمان می کنند برای دانش بنیان شدن، باید از ابتدا شرکت و یا موسسه ای دانش بنیان ثبت نمایند، لازم است بدانید که این طرز تفکر به طور کامل اشتباه بوده است. به بیان ساده تر، نیازی نیست که در ابتدای فعالیت شرکت، کلمه دانش بنیان استفاده شود و یا از کلمه دانش بنیان در نام شرکت استفاده شود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مکانی است که تاییدیه های لازم برای دانش بنیان شدن را به شرکت ها و موسسات فعال در زمینه های مختلف ارائه می هد.. از این رو شرکت های متقاضی این گواهی می توانند در سامانه reg.daneshbonyan.ir ثبت نام نموده و مورد ارزیابی قرار بگیرند.

معاونت علمی و فناروی ریاست جمهوری در راستای ارزیابی و بررسی صلاحیت شرکت ها و موسسه های دانش بنیان و همچنین نظارت بر فعالیت آن ها، اقدام به ایجاد “کار گروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا” کرده است. ریاست این کارگروه را دکتر محمدصادق خیاطیان بر عهده دارد. فعالیت اصلی این کارگروه اصلاح روش ارزیابی شرکت های دانش بنیان است . تصویب آیین نامه های بررسی و ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرای این قوانین، از دیگر مسئولیت ها و وظایف این کارگروه است.

همانطور که می دانید، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگزاران و متخصصانی را در تمامی نقاط ایران در نظر گرفته است که شرکت ها و موسسات را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند. متقاضیان می بایست توجه داشته باشند که تنها کارشناسانی که نام آن ها در لیست تایید شده معاونت درج شده است، می توانند شرکت های دانش بنیان را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد. همچنین شرکت ها و موسسه های متقاضی در جریان باشند که نیازی به پرداخت هزینه به این افراد نیست و هزینه های کارگزاری از سوی معاونت تامین شده است.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   دانش بنیان در تبریز

استان اصفهان از گذشته به عنوان یکی از استان های صنعتی کشور شناخته شده است و حضور بیش از ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در این استان که اکثر آنها در زمینه تجهیزات پیشرفته فعالیت می کنند، مهر تأییدی بر این ویژگی است. اکثر محصولات دانش بنیان حوزه تجهیزات پیشرفته نیازمند فرایندهای تحقیق، توسعه و تولید پیچیده هستند، بنابراین غالب بودن این حوزه در میان فعالان اصفهانی می تواند نشان دهنده پتانسیل های نهفته قابل توجهی در این منطقه از کشور باشد.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.