لوگو شرکت دانش بنیان ایران

آموزش فرایند اعطای معافیت مالیاتی

فرایند اعطای معافیت مالیاتی دانش بنیان-سال مالی ۱۳۹۶

مطابق بند ۳ قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان، درآمد حاصل از کالا و خدمات تایید شده را از تاریخ تایید به بعد در سه مرحله کلی از معافیت مالیاتی برخوردارند بنابراین باید برای ارسال درخواست معافیت مالیاتی و ارائه درخواست معافیت مالیاتی اقدام نمایند، بدین منظور فرایند اعطای معافیت مالیاتی دانش بنیان در ذیل آمده است. برای قطعی سازی این معافیت در سال مالی ۱۳۹۶ شرکت باید اقدامات زیر را در هر مرحله انجام دهد:

فرایند اعطای معافیت مالیاتی دانش بنیان-سال مالی 1396

مراحل کلی بررسی معافیت مالیاتی شرکت های دانش بنیان

*راهنمایی: فعالیت هایی که رنگ پس زمینه شان نارنجی است به عهده شرکت ها می باشد.

مراحل کلی بررسی معافیت مالیاتی شرکت های دانش بنیان

-مرحله ثبت نام

بایستی شرکت از تاریخ ۲۳ دی لغایت ۵ بهمن ماه به کارتابل خود در سامانه شرکت ها و موسسات دانش بنیان مراجعه نماید و با توجه به وضعیت کالاها و خدمات خود هر گونه تغییر احتمالی را اعمال نماید.

لازم به ذکر است شرکت هایی که فروش آن ها بیش از پنجاه میلیارد ریال است و ملزم به ارائه گزارش حسابرسی مالی به سازمان مالیاتی هستند، باید گزارش حسابرسی مالی خود را در سامانه بارگذاری نمایند.

-مرحله ارزیابی

اطلاعات ارسالی و بارگذاری شده شرکت، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت نیاز به ارزیابی حضوری و یا غیر حضوری، کارگزار مربوط تا تاریخ ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۶ در سایت شرکت های دانش بنیان اعلام خواهد شد. کارگزار باید تا قبل از تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ با مراجعه حضوری و یا غیر حضوری (تماس تلفنی) و دریافت مدارک لازم از شرکت، ارزیابی مد نظر را انجام و نتیجه را به دبیرخانه کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات این حوزه اطلاع دهد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تولید قطره آهن با فناوری نانو

-مرحله نهایی

در پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ و پیش از ارسال اظهار نامه مالیاتی، شرکت بایستی نام های تجاری مشمول معافیت مالیاتی که در قسمت پیام های دریافتی کارتابل شرکت قابل دریافت است، را بررسی نماید و در صورت وجود ایراد مراتب را از طریق پست الکترونیکی (tax@daneshbonyan.ir) ، اعلام نماید. در نهایت پس از تکمیل اظهار نامه شرکت باید حداکثر تا تاریخ ۱۵ مرداد ماه ۱۳۹۷ نسبت به بارگذاری اظهارنامه مالیاتی ارسال شده به سازمان امور مالیاتی، درکارتابل خود اقدام نماید.

راهنمای تصویری ارائه درخواست معافیت مالیاتی شرکت ها و موسسات دانش بنیان

شرکت ها و موسسات دانش بنیان برای ارسال تقاضای استفاده از معافیت مالیاتی ماده ۳ قانون در سال مالی ۱۳۹۶ ، لازم است از ۲۳ دی ماه اقدامات زیر را مطابق مراحل بیان شده به انجام رسانند.

۱)مراجعه به کارتابل خود در سامانه ثبت اطلاعات www.reg.daneshbonyan.ir

 

راهنمای تصویری ارائه درخواست معافیت مالیاتی شرکت ها و موسسات دانش بنیان

۲) انتخاب گزینه ارسال درخواست معافیت مالیاتی از قسمت ثبت اطلاعات

انتخاب گزینه ارسال درخواست معافیت مالیاتی از قسمت ثبت اطلاعات

۳) به روز رسانی نام تجاری و میزان فروش کالاهای موجود در کارتابل طبق آخرین ارزیابی

به روز رسانی نام تجاری و میزان فروش کالاهای موجود در کارتابل طبق آخرین ارزیابی

پس از ورود به صفحه درخواست معافیت مالیاتی و مطالعه توضیحات، باید اطلاعات موجود در جدول کالاها/خدمات ارزیابی شده را به روز رسانی نمایید. برای این کار ابتدا مطابق شکل بر روی علامت مداد کنار هر کالا کلیک کنید.

به روز رسانی نام تجاری و میزان فروش کالاهای موجود در کارتابل طبق آخرین ارزیابی

برای هر کالا پنجره ای مجزا باز می شود.

به روز رسانی نام تجاری و میزان فروش کالاهای موجود در کارتابل طبق آخرین ارزیابی

در این پنجره ابتدا میزان تخمینی در آمد از کالاهای انتخاب شده در سال۹۶ را وارد نمایید و سپس اگر نام تجاری جدیدی ندارید دکمه ذخیره را بزنید در غیر این صورت در جواب سوال مربوطه گزینه بله را نتخاب کنید و نام تجاری جدید را وارد نمایید و سپس روی دکمه ذخیره کلیک کنید.(این کار باید برای تمام کالاهای موجود در لیست انجام گردد)

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   جرثقیل های تلسکوپی

پس از تکمیل جدول فوق سوالی در خصوص کالاهای جدید پرسیده شده است، اگر پاسخ خیر است وارد مرحله بعد شوید در غیر این صورت گزینه بله را انتخاب کنید و مطابق با ادامه راهنما کالاهای جدید را وارد کارتابل نمایید:

به روز رسانی نام تجاری و میزان فروش کالاهای موجود در کارتابل طبق آخرین ارزیابی

۴)به روز رسانی اطلاعات قبلی و رفع نقایص موجود در اطلاعات شرکت

اطلاعات مربوط به «مشخصات کلی شرکت» و «هیات مدیره» و «اطلاعات مالی» و «کالا و خدمات» و «بارگذاری اسناد» شرکت باید به روزرسانی و نقایص موجود در آنها اصلاح گردد. برای دسترسی به این اطلاعات باید گزینه ثبت اطلاعات شرکت از قسمت ثبت اطلاعات انتخاب و هر مورد به صورت جداگانه به روزرسانی و ثبت نهایی گردد.

به روز رسانی اطلاعات قبلی و رفع نقایص موجود در اطلاعات شرکت

به روز رسانی اطلاعات قبلی و رفع نقایص موجود در اطلاعات شرکت

به روز رسانی اطلاعات قبلی و رفع نقایص موجود در اطلاعات شرکت

۵) ارسال نهایی درخواست

در نهایت پس از به روزرسانی کلیه اطلاعات و رفع نقص های احتمالی گزینه «ارسال نهایی» فعال میگردد و با انتخاب آن فرآیند ارسال درخواست معافیت مالیاتی به پایان میرسد.

ارسال نهایی درخواست

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.