لوگو شرکت دانش بنیان ایران

تولید ملی ایمپلنت

تولید ایمپلنت دندانی

خط تولید ایمپلنت دندانی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در شهرک صنعتی شمس آباد افتتاح شد.

مجید روحی نیاسر، مدیرعامل یک شرکت مهندسی با بیان این که ایمپلنت دندانی تمام استانداردهای ملی و بین المللی را اخذ کرده و ظرفیت تولید سالانه آن ۲۰۰ هزار پکیج است، گفت: این محصول جایگزین ریشه طبیعی دندان از دست رفته می شود و به جای ریشه در استخوان فک جراحی و کاشته می شود. سپس دندان مصنوعی بر روی این ریشه می نشیند. این طرح با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی بومی سازی شده است و از ۱۰۰ میلیون یورو ارزبری برای واردات ایمپلنت دندانی به کشور جلوگیری می کند.

روحی نیاسر در مورد میزان تسهیلات دریافت شده این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: ۱۸.۵ میلیارد تومان تسهیلات تولید صنعتی از صندوق نوآوری مصوب داشتیم که تاکنون ۱۱.۵ میلیارد تومان آن پرداخت شده است اما برای وارد کردن تجهیزات مورد نیاز به سرمایه بیشتری نیاز داریم که دریافت مابه تفاوت ارزی آن را از صندوق نوآوری تقاضا کردیم.

مدیرعامل این شرکت مهندسی گفت: برای تولید بیشتر و فراهم کردن امکان صادرات نیازمند افزایش ظرفیت خط تولید هستیم، بر این اساس در نظر داریم تا تجهیزات تولیدی خود را بیشتر کنیم. شرکت ما ۳۰ سال تولیدکننده تجهیزات دندانپزشکی بوده و پیش از بهره برداری از ایمپلنت دندانی، ۲۲ محصول مختلف را تولید کرده است.

ایمپلنت دندانی

صادرات ایمپلنت دندانی

وی در مورد صادرات این محصول نیز گفت: بعد از برجام، شرکت سوئیسی اشترومن تولید کننده تراز اول ایمپلنت دندانی در دنیا تقاضای همکاری مشترک برای تولید این محصول را داشت و ما یک سال با هم همکاری کردیم اما بعد از بازگشت تحریم ها این شرکت ما را رها کرد و ما به تنهایی بعد از دو سال توانستیم خط تولید این محصول را راه اندازی کنیم و در حال حاضر به هیچ شریک بین المللی احتیاج نداریم.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   اهمیت محصولات دانش بنیان در حمایت از تولید داخلی

مدیرعامل این شرکت در مورد مزیت رقابتی این محصول در مقابل نمونه های خارجی به کیفیت بالای این محصول تاکید کرد و گفت: ایمپلنت دندانی تولیدی شرکت ما با نمونه های برتر خارجی به لحاظ کیفیت برابری می کند این در حالی است که قیمت آن یک هشتم نمونه های خارجی است، بنابراین انتظار داریم که میزان تقاضای بالایی از کشورهای دیگر برای صادرات داشته باشیم؛ البته در حال حاضر از کلینیک های آلمانی برای خرید این محصول تقاضا داریم.

روحی نیاسر در پایان به سختی هایی که در مسیر راه اندازی این خط تولید متحمل شده اند، گفت: کلیه کالاها، مواد اولیه، ابزار و تجهیزات این محصول تحت تحریم است و ما با هزاران مشکل و موانع تجاری، لجستیک و مالی، تجهیزات مورد نیاز خود را وارد کردیم اما امروز طرح خط تولید ایمپلنت دندانی بـا اخذ کلیه مجوزها و استانداردهای داخلی و بین المللی آماده بهره ‌برداری است.

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.