لوگو شرکت دانش بنیان ایران

پارکینگ مکانیزه

پارکینگ های هوشمند

با افزایش خودروها در شهرها، کمبود پارکینگ به معضلی اساسی در طراحی و معماری شهری تبدیل شده است اما همزمان راه‌ حل های فناورانه‌ ای نیز برای رفع مشکل طراحی در شهرهای مختلف جهان به اجرا درآمده است؛ پارکینگ های طبقاتی، پارکینگ های هوشمند و با تازگی استفاده از ربات ها در جابجایی خودرو در پارکینگ های برج ها و ساختمان های بلند در سال های اخیر بخشی از این راه حل بوده است. استفاده از دانش فنی ساخت پارکینگ های مکانیزه در خارج از کشور و بومی‌ کردن آن راه حلی است که فناوران ایرانی آن را دنبال کرده و نتایج خوبی از آن گرفته اند.

پارکینگ پالت لس اپتیم پارک با تلفیقی از تکنولوژی پارکینگ های آسانسوری نسل قدیم و سیستم پارکینگ شکل گرفته تا فضا و سرعت بیشتری نسبت به نسل گذشته‌ خود داشته باشد. این نوع پارکینگ نیز همانند سیستم روتاری در سه وضعیت روی سطح زمین، توامان رو و زیر سطح زمین و کاملاً زیر سطح زمین قـابل اجـراست.

سعید قاسم زاده مدیرعامل شرکت دانش بنیان اندیشه‌ پژوهان درباره پارکینگ های هوشمند و مکانیزه گفت: پارکینگ مکانیزه تکنیکی است که در دنیا سال هاست مرسوم شده و بسیار اهمیت دارد و مستقیماً با ترافیک شهرها ارتباط دارد. پارکنیگ مکانیزه از این جهت هایتک است که شما اگر سیستمی را ایجاد کنید که از نظر دقت و سرعت در پارکینگ قوی‌تر باشد، موفق تر خواهید بود. در فضای پارکینگ شهری شما هر چقدر بزرگراه ها را افزایش بدهید کفایت نخواهد کرد و باید جای پارک را داشته باشید و میزان استفاده ای که از فضا برای تولید پارکینگ دارید، نکته مهمی است که پارکینگ ها را از نظر تکنولوژی دسته بندی می کند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   نقش دانش بنیان ها در انرژی هسته ای

پارکینگ مکانیزه

تکنیک پالت لس

وی با اشاره به جزئیات ساخت پارکینگ های مکانیزه این شرکت دانش بنیان گفت: تکنیک مورد استفاده ما در این شرکت، تکنیک پالت لس است یعنی با حداقل قطعه مکانیکی و بدون پالت، ماشین را از روی سازه و ابنیه عمرانی برداشته و بر روی سازه و ابنیه عمرانی دیگر پارک می کند یعنی شما برای هر ماشین، همانند تکنولوژی های قدیمی، نیازمند پالتی که در زیر ماشین قرار می گیرد، ندارید و در این مکانیزم خود رباتی که به وجود می آید آن را از روی سازه ابنیه و سازه عمرانی شما با دقت از زیر چرخ ها بر می دارد تا به ماشین آسیب نرسد و با دقت ماشین را روی شاتل قرار می دهد و در هر طبقه ای روی سمت راست و چپ پارک می‌کند.

راندمان پارکینگ هوشمند

مدیرعامل این شرکت دانش ‌بنیان با اشاره به راندمان و بهره‌ وری این روش تصریح کرد: از نظر بهره‌ وری نزدیک به ۷۵ درصد بهره‌ وری برای سیستم شما ایجاد می ‌کند. همانطور که صنعت آسانسور و صنعت پله ‌برقی پیشرفت کرده است، صنعت پارکینگ ‌ها و آسانسورهای خودروبر نیز به صورت پیوسته پیش رفته است که همه آن ها تمرکزشان بر ایمنی و استفاده بهینه ‌تر از فضا است؛ ما مطابق با تکنیک های روز دنیا این طرح را بومی سازی و طراحی کرده ایم ضمن اینکه یک راه‌حل فناورانه و خلاقانه ملزم به این است که شما همه طرح ها را مشاهده کرده و بعد با مسائل داخل خود بومی سازی کنید.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به مشکلات شرکت های استارتاپی و نوپا گفت: هر استارتاپ یا شرکت نوپایی که قصد خلاقیت و کار نوآورانه را دارد، قبل از اتمام طراحی چند چالش اساسی دارد؛ نخستین چالش، موضوع مالی است و در مرحله بعد به یک سرمایه اولیه نیاز دارد و در نهایت موضوع ضمانت نامه ها است که اگر در زمینه ضمانت نامه ها، کمک های صندوق نوآوری و شکوفایی نبود، نمی دانستیم چطور با این مسئله برخورد کنیم.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تولید نهاده دامی با ارزش غذایی بالا در خوزستان

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.