شرکت های دانش بنیان علیه تحریم

نقش دانش بنیان ها علیه تحریم
مشاور معاون علمی و فناوری گفت: دانش بنیان ها مدافعان خط مقدم مبارزه با تحریم ها هستند و توانسته اند تاکنون نیاز کشور را با اتکا به علمشان به تولید برسانند.
پرویز کرمی با بیان این که نقش شرکت های دانش بنیان، درست مثل مدافعان و افسران دوران دفاع مقدس است، بیان کرد: شرایط کنونی با شرایط دوره جنگ هیچ تغییری نکرده زیرا آن زمان کشورهای دشمن هیچ نوع امکانات، تجهیزاتی و فناوری هایی به ما نمی دادند به این بهانه که ایران با داشتن این ها مستحکم تر و قویتر می شود.
وی افزود: تقریبا در آن زمان، شرقی ها و غربی ها از ایران حتی سیم خاردار را دریغ می کردند دیگر چه برسد به تجهیزات و ادوات نظامی.
وی با تاکید بر این که این شرایط همچنان ادامه دارد، بیان کرد: اما دانش بنیان ها مدافعان خط مقدم مبارزه با تحریم ها هستند تا با نوآوری هایی که به دست می آورند مردم ایران را از شرایط کنونی نجات دهند.
مشاور معاون علمی و فناوری با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان با ایجاد زیست بوم فناوری و نوآوری و تکیه بر توان داخلی می توانند نیازهای کشور را برطرف کنند.

نقش دانش بنیان ها علیه کرونا
کرمی با اشاره به شهیدان آن زمان گفت: شهید تهرانی مقدم یکی از شهیدانی بود که توانست اولین صنعت دفاعی کشور را بنیان گذاری کند و از صفر شروع کردند. همچنین شهید ستاری در زمینه نیروهای هوایی موضوع «ما می توانیم، می شود و می سازیم» را باور داشت و تحقق بخشید.
وی با بیان این که در آن زمان نیروهای هوایی به کشورهای آمریکایی وابسته بودند، گفت: شهید ستاری همان زمان، با دست خالی شروع به کار کرد اما توانست هواپیماهای آموزشی پرستو و سپس هواپیمای درنا به عنوان جت آموزشی را طراحی کند و بسازد. سپس جت پانتوم، F۵، F۴ را مهندسی معکوس کردند.
به گفته وی می توانیم بگوییم در جنگ نابرابر تحریم ظالمانه این دانش بنیان ها مدافعان در حوزه ساخت و سازها و رفع نیازها هستند.
مشاور معاون علمی و فناوری تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان کارهایی را شروع کردند که پیش از این ها علم تولید آن را نداشتند.
وی افزود: به عنوان مثال در کرونا هیچ کشوری داشته ای که بخواهد به کشور دیگری عرضه کند نداشت لذا دانش بنیان ها از صفر شروع کردند تا وسایل و تجهیزات مورد نیاز این شرایط شیوع کرونا را به تولید برسانند.