لوگو شرکت دانش بنیان ایران

تسهیلات صندوق نوآوری

حمایت از شرکت های دانش بنیان

رئیس فراکسیون توسعه روابط با کشورهای عضو اکو در مجلس گفت: حمایت های قرض الحسنه و با بهره های ارزان صندوق نوآوری، نقش تسریع کنندگی و ایجاد کننده انگیزه فعالیت برای شرکت های دانش بنیان دارد.

اسماعیلی از حمایت کامل مجلس برای تامین بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد و گفت: در دوره ای که کشور زیر شدیدترین تحریم های بین المللی قرار دارد صندوق نوآوری و شکوفایی می تواند به توسعه اکوسیستم نوآوری کشور کمک کند، بر این اساس در نظر داریم برای تامین بودجه لازم و حل مشکل مالی این صندوق، مقدماتی برای ارائه گزارش دستاوردهای صندوق نوآوری به نمایندگان مجلس فراهم کنیم تا کارها و اقدامات صورت گرفته برای پربار کردن اکوسیستم نوآوری کشور را تشریح کند و نمایندگان مجلس یازدهم با دستاوردهای پرفایده و نوین این صندوق آشنا شوند.

نماینده مردم گرمی در مجلس در ادامه نسبت به سبد خدمات تامین مالی صندوق نوآوری و شکوفایی در ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان ابراز خوشحالی کرد و گفت: حمایت های قرض الحسنه و با بهره های ارزان صندوق نوآوری، نقش تسریع کنندگی و ایجاد کننده انگیزه فعالیت برای شرکت های دانش بنیان دارد. کارهای اساسی و حمایت های خوبی در این حوزه انجام شده است و ما به عنوان مجلس آمادگی که بودجه مورد نیاز صندوق نوآوری و شکوفایی را در برنامه هفتم توسعه تامین کنیم.

اکو و مجلس

صادرات محصولات دانش بنیان

رییس فراکسیون توسعه روابط با کشورهای عضو اکو بر تقویت دیپلماسی اقتصادی برای صادرات به کشورهای همجوار تاکید کرد و گفت: در فراکسیون اکو به دنبال راه اندازی دبیرخانه دائمی علمی اکو در ایران هستیم. مکاتباتی نیز با کشورهای عضو اکو انجام شده و در صورت عملیاتی شدن این دبیرخانه یکی از بال های اصلی آن صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواهد بود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   فعالیت شرکت های دانش بنیان حوزه نفت و گاز

اسماعیلی افزود: دیپلماسی اقتصادی از تبادل علمی و بهره مندی از بازارهای کشورهای همجوار مغفول مانده است، این در حالی است که این بازارها با جمعیتی معادل ۶۵۰ میلیون نفر می تواند فرصت خوبی برای صادرات محصولات دانش بنیان و نمایش توانمندی های علمی و فناورانه ایران باشد.

وی ادامه داد: امروز پایگاه های صادراتی ایران در باکو، قرقیزستان و ترکیه که عضو اکو هستند، ایجاد شده است اما می توانیم این فرصت را برای کشورهای دیگر عضو اکو نیز فراهم کرده و بحث صادرات محصولات دانش بنیان به این کشورها را تقویت کنیم. کشورهای عضو اکو از نظر دینی، فرهنگی و تاریخی با ما ارتباط دارند و می‌توانیم از این بازار به نحو احسن استفاده کنیم.

اسماعیلی در ادامه در مورد پتانسیل های اکو نیز توضیح داد و گفت: در حال حاضر می توانیم از امکانات زیادی نظیر بانک سرمایه گذاری، بانک تجارت، کشتیرانی، ایرلاین، موسسه بیمه، موسسه فرهنگی و بنیاد اکو برای پیشبرد اهداف خود و توسعه صادرات محصولات دانش بنیان استفاده کنیم. بر این اساس ما در فراکسیون اکو، ۱۲ محور را درباره حوزه‌های فناوری و دانشگاهی برنامه ریزی کرده ایم که بخشی از آن شامل جذب دانشجو از کشورهای عضو اکو، حمایت از برگزاری نمایشگاه های فناورانه، ایجاد استانداردهای واحد، حمایت و ایجاد شتابدهنده ها، توسعه مراکز فنی و حرفه ای و تشکیل دبیرخانه علمی دائمی اکو در ایران خواهد بود.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.