لوگو شرکت دانش بنیان ایران

یکشنبه ‌های صادراتی صندوق نوآوری

یکشنبه ‌های صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی

رویداد یکشنبه ‌های صادراتی

چهاردهمین رویداد یکشنبه ‌های صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی با موضوع نشست آنلاین تجاری ایران و اوراسیا، ۲۴ مرداد ماه با حضور هیات تجاری از اوراسیا در حوزه های دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و گردشگری سلامت، نفت، گاز و پتروشیمی و حوزه ماشین آلات و تجهیزات صنعتی به منظور ارائه مشاوره و مدیریت صادرات محصولات دانش بنیان در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

کلینیک مدیریت صادرات دانش بنیان، برای توسعه بازار محصولات دانش بنیان و آشنایی بیشتر شرکت های دانش بنیان با فرصت ها و چالش های حضور در بازارهای بین المللی، رویداد یکشنبه های صادراتی را به‌صورت هفتگی برگزار می کند. در این سلسله رویدادها یک هیات تجاری از بازارهای هدف تجاری با شرکت های دانش بنیان به‌صورت حضوری و آنلاین دیدار می کنند و ضمن آشنایی با توانمندی های شرکت های دانش بنیان در هر حوزه، امکانات و فرصت های حضور آن ها در بازار کشور هدف را تشریح و بررسی می کنند.

دکتر سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امروز سومین رویداد از رویدادهای اوراسیا است، به بسته خدمات صادراتی صندوق نوآوری اشاره کرد و گفت: این بسته خدماتی شامل توانمندسازی صادراتی، شبکه سازی صادراتی و تامین مالی صادراتی است. توانمندسازی صادراتی شامل آموزش و مشاوره صادراتی، اخذ استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی و حفاظت از مالکیت فکری است.

یکشنبه ‌های صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی

حمایت از صادرات محصولات دانش بنیان

وی شبکه سازی صادراتی را نیز شامل حمایت از حضور مستقل شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی، حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان در پاویون نمایشگاه های خارجی، حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های دائمی خارجی، اعزام و پذیرش هیات های تجاری در قالب رویدادهای یکشنبه های صادراتی و کمک های توسعه ای اعلام کرد و گفت: در حوزه تامین صادراتی نیز خدماتی همچون راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر مشترک با نهادهای مشابه، تامین مالی شرکت ها و پروژه های صادراتی در قالب انواع تسهیلات و سرمایه گذاری، اعطای تسهیلات نمونه سازی، اعطای تسهیلات راه اندازی خط مونتاژ در خارج از کشور و اعطای تسهیلات جایزه صادرایی ارائه می شود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   بررسی فعاليت و برنامه‌های معاونت علمی

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد حمایت های این صندوق در بخش آموزش صادراتی نیز بیان کرد: حمایت صندوق نوآوری در بخش آموزش داخلی تا سقف ۱۰ میلیون تومان طی سال، آموزش «در/ از» سایر کشورها تا سقف حمایت سالانه ۵۰ میلیون تومان و در بخش یادگیری شرکت نیز سقف حمایت سالانه ۳۰ میلیون تومان است.

ملکی‌ فر در ادامه سقف حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور شرکت های دانش بنیان در پاویون نمایشگاه های خارجی را ۱۵۰ میلیون تومان و سقف حمایت از حضور این شرکت ها در نمایشگاه های دائمی خارجی را تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان در سال در قالب خدمات بلاعوض اعلام کرد.

حمایت های صادراتی صندوق نوآوری

وی در ادامه به خدمات صندوق نوآوری در حوزه حفاظت از مالکیت فکری اشاره کرد و گفت: خدمات صندوق در تحلیل پتنت و تحلیل نقض پتنت ۷۵ درصد هزینه ها تا سقف ۲۰ میلیون تومان در سال، ثبت اختراع خارج کشور ۸۵ تا ۹۰ درصد هزینه ها تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان در سال، ثبت نشان تجاری خارج کشور ۸۵ درصد هزینه ها تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در سال و ثبت طرح صنعتی خارج کشور ۸۵ درصد هزینه ‌ها تا سقف ۴۵ میلیون تومان در سال است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۸ تاکنون ۱۶۳ نمایشگاه خارجی مورد حمایت صندوق نوآوری قرار گرفته است، اظهار کرد: این تعداد نمایشگاه خارجی در فهرست حمایتی صندوق در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات، نفت و گاز، گیاهان دارویی و کشاورزی، صنعت و ماشین‌ آلات، صنایع معدنی، صنایع فرهنگی و خلاق، سلامت، نیرو، مواد پیشرفته، نساجی، عمومی، صنعت ساختمان و زیرساخت، صنعت حمل و نقل و صنایع غذایی بوده است.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   حمایت شبکه دانش بنیان ایران از اولین کنگره بین المللی داروسازی نوین

ملکی‌ فر در مورد حمایت صندوق نوآوری در اعزام هیات تجاری به سایر کشورها نیز تصریح کرد: این حمایت شامل پرداخت ۹۰ درصد هزینه‌ های اعزام هیات تا سقف ۶۰ میلیون تومان در سال است. ما در سال ۱۳۹۹ اعزام هیات تجاری به کشورهای کنیا، سوریه، ارمنستان، امارات(همزمان با نمایشگاه جیتکس و همزمان با نمایشگاه گلفود) به صورت حضوری و اعزام هیات تجاری مجازی در حوزه فناوری اطلاعات(نشست‌ های هفته فناوری ایران) را داشتیم.

وی در ادامه ۹۰ درصد هزینه‌ های پذیرش هیات تا سقف ۶۰ میلیون تومان در سال را از حمایت ‌های صندوق نوآوری اعلام کرد و گفت: صندوق در سال ۱۳۹۹ برنامه حمایت از پذیرش هیات‌ های تجاری حضوری از افغانستان، ارمنستان و ۱۲ کشور(کیش) و پذیرش هیات تجاری مجازی از قرقیزستان در قالب برنامه ایسا را اجرایی کرد.

.

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

یک نظر

  • خواهان شرکت در این نشست ها هستم

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
    جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.