لوگو شرکت دانش بنیان ایران

نرم افزارهای مالی

خدمات شرکت های دانش بنیان

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به این که نرم افزار مالی هم اکنون توسط ۶ هزار شرکت کوچک و بزرگ در سرتاسر کشور مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: نرم افزار مالی یکپارچه، مجموعه ای یکپارچه از نرم افزار‌های حوزه مدیریت مالی است که با هم افزایی حاصل از این یکپارچگی، ساختاری منعطف و حرفه ای را به منظور تعامل واحد‌های گوناگون موسسات، شرکت ها، و سازمان ها فراهم می آورد.

وی افزود: هر سازمان و شرکت به فراخور نیاز‌ها و شرایط فعلی خود، اقدام به تهیه زیر سیستم های مورد نیاز خود می کند، با تغییر شرایط و یا نیازمندی ها، این مجموعه ها می توانند مجموعه نرم افزار‌های مورد استفاده خود را تکمیل کنند و در بخش های بیشتری از فرآیند‌های سازمانی خود در قالب این سیستم بهره ببرند. این نرم افزار که بیش از ۱۵ سال از شروع تولید و توسعه آن می گذرد، همچنان بر ستون های اولیه خود استوار بوده و همواره در حال تکمیل و بهبود است.


محمدزاده بیان کرد: نرم افزار بعدی ما سیستم مدیریت اطلاعات کتاب شناختی سیمرغ است که برای کتابخانه ها به گونه ای طراحی شده که با روش های کلاسیک و سنتی، اطلاعات انواع منابع چاپی را نگهداری و جستجوپذیر می‌کنند و برای ورود اطلاعات و فهرست نویسی آن ها، به کاربرگ ها و فیلد‌های خاص نیاز دارند. این نرم افزار از پایه برای نگهداری و ورود اطلاعات کتاب شناختی هر نوع منبع در پایگاه تخصصی خود، همراه با پشتیبانی زبان انگلیسی و ارائه قابلیت ها و تفاوت های خاص زبان فارسی طراحی شده است.

نرم افزار مالی یکپارچه

به گفته وی، توانایی تغییر ساختار پایگاه ها بر حسب نیاز‌های متخصصین فهرست نویس هر مرکز، طیف وسیعی از انعطاف پذیری و پوشش نیاز‌های مراکز را در این حوزه فراهم می کند. این نرم افزار هم‌اکنون در اکثر کتابخانه دانشگاه ها و از جمله آستان قدس رضوی مورد استفاده قرار می گیرد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   استخراج معادن


مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: سومین نرم افزار این شرکت ققنوس نام دارد و زیرسیستم هایی که برخی همگانی و قابل استفاده عمومی و برخی اختصاصی و مورد استفاده مخاطبانی خاص از یک سازمان یا مجموعه کاری هستند. این نرم افزار در واقع برای مکانیزه کردن اطلاعات مربوط به میراث فرهنگی و موزه های کشور کاربرد دارد.


محمدزاده در مورد چشم انداز‌ها و اهداف این شرکت عنوان کرد: این شرکت و مجموعه نرم افزاری آن به اندازه کافی بزرگ است و مجموعه ها در حال تکمیل هستند و زیرمجموعه هر کدام از آن ها نیز در حال توسعه است و در واقع هدفی که هم اکنون دنبال می کنیم، بحث به روز رسانی آن ها و در صورت نیاز طراحی نرم افزار‌هایی که تقاضا برای آن ها دیده می شود تا از این طریق بتوانیم تمامی نیاز‌های مشتریان را پاسخگو باشیم.


محمدزاده با اشاره به این که بزرگ ترین مشکل پیش روی این شرکت کمبود نیروی کار انسانی است، گفت: متاسفانه هر دانشجویی که از دانشگاه های خوب کشورمان همانند دانشگاه صنعتی شریف و تهران فارغ التحصیل می شود، به خارج از کشور مهاجرت می کند.

گویا این دانشگاه ها برای خارج از کشور نیرو تربیت می کند نه برای کشورمان. در واقع فرار مغز‌ها موجب شده که با کمبود نیروی انسانی ماهر مواجه شویم. این کمبود نیرو نه تنها در بخش نرم افزار بلکه در تمامی صنایع مثل شیمی نیز دیده می شود.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.