لوگو شرکت دانش بنیان ایران

نمایشگاه الکامپ

حضور دانش بنیان ها در نمایشگاه الکامپ

شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه الکامپ

صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور مستقل شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۰ حمایت می کند. به گفته مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت های دانش بنیان در این دوره از نمایشگاه در زمینه اجاره غرفه و غرفه سازی می توانند از حمایت ۷۰ درصدی صندوق بهره مند شوند.

صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار برپایی پاویون شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه الکامپ از حضور مستقل شرکت ها در این نمایشگاه نیز حمایت می کند.  مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این خبر در توضیح بیشتر این حمایت گفت: صندوق نوآوری هم در نمایشگاه های داخلی و هم در نمایشگاه های خارجی برای پرداخت هزینه های غرفه و غرفه‌ سازی حمایت بلاعوض به شرکت های دانش بنیان عرضه می کند.

او ادامه داد: درمورد حضور در نمایشگاه الکامپ، برای حضور مستقل، شرکت های دانش بنیان با  حمایت ۷۰ درصدی صندوق می‌ توانند غرفه مدنظر خود را اجاره و غرفه سازی کنند. پاویونی هم از شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه الکامپ داریم. در این زمینه حمایت ما ۹۰ درصدی است و غرفه‌ و غرفه سازی برای شرکت ها از سوی کارگزاری خودمان صورت می گیرد.

نمایشگاه الکامپ در نمایشگاه بین المللی

حمایت از شرکت های دانش بنیان

به گفته شاوردی شرکت های دانش بنیانی که معاونت علمی و فناوری ارزیابی دانش بنیانی روی آن ها انجام داده و آن ها را تایید و به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی کرده است، می توانند از این حمایت ها بهره مند شوند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تسهیلات 80 درصدی برای خریداران کالاهای مصرفی دانش بنیان

او همچنین بیان کرد: معمولا حمایت صندوق تاثیر مثبتی روی حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه ها دارد، در نمایشگاه الکامپ سال ۹۸ هم ۳۵ شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق به صورت مستقل حضور داشتند.

امسال با توجه به شرایط خاص کرونا بسیاری از شرکت ها و استارت‌ آپ ها اعلام کردند که در نمایشگاه الکامپ حضور نخواهند داشت. با این حال شاوردی امیدوار است که با این حمایت ها شرکت ها در نمایشگاه حاضر شوند و اعلام کرد که تا الان ۲۰ شرکت برای حضور مستقل در نمایشگاه ثبت نام کردند.

شرکت های شرکت کننده در الکامپ

او در پاسخ به این سوال که پس از ثبت نام به همه شرکت ها حمایت تعلق می گیرد، گفت: معمولا ما در نمایشگاه های داخلی ارزیابی سختگیرانه نداریم. اگر شرکت ها جزو لیست سیاه و خاکستری صندوق نباشند و سقف حمایتی شان تکمیل نشده باشد چون هرسال شرکت ها یک سقف حمایتی دارند و بتوانند در سامانه غزال صندوق ثبت نام کنند، از حمایت ما برخوردار می شوند. البته این شرکت ها باید حوزه فناوری شان هم با نمایشگاه الکامپ مرتبط باشد یعنی شرکت حوزه مواد شیمیایی نمی تواند در نمایشگاه الکامپ شرکت کند و ما هم آن را تایید نمی کنیم.

شاوردی در توضیح حضور مستقل شرکت های دانش بنیان یا حضور در پاویون صندوق نوآوری در نمایشگاه بیان کرد: منظور ما از حضور مستقل شرکت های دانش بنیان این است که خود شرکت غرفه اجاره و غرفه‌ سازی می کند بعد از برگزاری نمایشگاه اسناد و مدارکشان همراه با گزارش هایشان را به صندوق ارسال و سهم حمایتی خود را دریافت می کند. او ادامه داد: در کنار آن ما پاویون هم داریم. در پاویون اجاره غرفه و غرفه سازی را صندوق خودش انجام می‌ دهد. ۲۰ تا ۳۰ شرکت را در فضای مشخصی در کنار همدیگر قرار می‌ دهد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   ورود شرکت های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به بورس

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.