لوگو شرکت دانش بنیان ایران

توسعه ربات خطوط تولید

توسعه ربات های خط تولید

فهرست محتوا

ربات های صنعتی

از جمله موضوعات حوزه دانش بنیان که قادر است صنایع کشور را در ابعاد گسترده دستخوش تغییر کند، حوزه رباتیک و به خصوص تولید ربات های خطوط تولید است. تولید و توسعه این ربات ها علاوه بر بالا بردن سرعت تولید در کارخانه ها، به یکنواخت شدن محصولات و جلوگیری از خطای انسانی نیز کمک شایانی می کند. شرکت های دانش بنیان ایرانی معدودی تاکنون وارد این حوزه شده اند که موفقیت آنها می تواند برای صنایع کشور حائز اهمیت قابل توجهی باشد.

سهیل آهنگریان، رئیس هیات مدیره شرکت ربات پارس به عنوان یکی از این شرکت ها در مورد فعالیت مجموعه تحت مدیریت خود گفت: «فعالیت شرکت ما در زمینه تولید ربات ‌های صنعتی و خطوط تولید رباتیک از سال ۹۰ ثبت و در سال ۹۳ با ساخت ربات صنعتی، دانش بنیان شدیم و تاکنون نیز پروانه فعالیت ‌مان طی سه مرحله در سطح فناوری تمدید شده است.»

وی با اشاره به تسهیلات دانش بنیان در خصوص نحوه گسترش فعالیت شرکت افزود: «با دریافت زمین از شهرک صنعتی استان تهران، جذب سرمایه و نیز اضافه کردن یک شریک تجاری در حوزه سهامداران، در حال گسترش فعالیت ‌های خود هستیم و در سال گذشته نیز جواز تاسیس، دریافت و اقدام به گسترش کار خود در شهرک صنعتی شهریار کردیم.»

توسعه ربات های خط تولید

ویژگی ها و برتری ها

آهنگریان با اشاره به ویژگی ‌های ربات صنعتی ساخت این شرکت گفت: «این محصول از ۶ درجه آزادی به طول دو متر و۹۰ سانتیمتر، دقت ۰.۰۵ میلیمتر در موقعیت ‌یابی و انجام حرکات و ماکسیمم سرعت یک متر بر ثانیه برخوردار است و برای ساخت آن از قطعات معتبر استفاده کرده‌ایم. همچنین طراحی، ساخت و توسعه سیستم کنترل این ربات را هم به عنوان بخشی از کارهای تولیدی شرکت مطرح نمود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تولید کیت تشخیص کرونا توسط یک شرکت دانش بنیان

وی به بازار هدف این محصول نیز اشاره کرد و گفت: «ربات صنعتی در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، تولید مصالح ساختمانی، پتروشیمی‌ها و هر صنعتی که از کارخانه‌ای برخوردار است، قابل استفاده است و جوشکاری، برشکاری، جابجایی قطعات و… از انواع کاربردهای آن به شمار می‌آید.
قصد صادرات این محصول دانش ‌بنیان را داریم اما در حال حاضر نیاز به ساخت چندین دستگاه در صنایع داخلی است تا کیفیت محصول به حد رقابتی برای بازار خارج برسد.»

آهنگریان، بهترین راه فعالیت اقتصادی در حوزه تولید ربات صنعتی را علاوه بر رفع نیاز داخل، صادرات اعلام کرد.

وی درباره دریافت تسهیلات و خدمات این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: «ما با استفاده از تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری توانستیم ربات صنعتی خود را به تعدادی شرکت تولیدی به فروش برسانیم.»

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.