لوگو شرکت دانش بنیان ایران

سامانه جامع آنلاین برای ارتباط پزشک و بیمار

نیاز و نحوه پاسخگویی

بر کسی پوشیده نیست که با پیشرفت های حوزه فناوری، بسیاری از خدمات به سمت آنلاین و الکترونیکی شدن پیش می روند. در دو سال اخیر، پاندمی کرونا و اثراتی که به طور گسترده بر حوزه های مختلف کسب و کار گذاشته است هم مزید بر علت شده است تا زیرساخت های این نوع سیستم ها بیش از پیش توسعه پیدا کنند و نگاه فعالان متعدد از حوزه های مختلف صنعتی و اجتماعی به سمت تکنولوژی های برخط معطوف شده است. یکی از زمینه هایی که شاید توسعه سامانه های الکترونیک آن به نسبت بقیه چالش بیشتری داشته باشد، حوزه بهداشت و درمان است. در همین راستا یک شرکت دانش بنیان با شناسایی این نیاز و ورود به این حوزه، سامانه جامعی برای ارتباط پزشکان و بیماران به وجود آورده است. به لطف این سامانه جامع، کشور قادر است خدمات بهداشت و درمان را در موقعیت های مختلف مانند بحران کرونا به طور کامل مدیریت و رصد نماید و علاوه بر تسهیل فرآیند ارتباط میان دو طرف در این موقعیت، باری نیز از روی دوش بیمارستان ها بردارد.

سامانه و ویژگی های آن

شرکت دانش بنیان مداوا گستران ارکید با راه اندازی این سیستم، به بیش از ۲۰ هزار پزشک در سرتاسر کشور کمک می کند تا با بیماران خود در ارتباط باشند. به جز توانایی ارتباطی، این سامانه به بدنه پزشکی کشور کمک می کند که برای پزشک امکان مدیریت مراجعان حضوری و غیرحضوری، ارسال نسخه الکترونیک، مدیریت مدارک بیماران و مدیریت مالی و حسابداری مطب فراهم شود.  در واقع این سیستم به عنوان دستیار هوشمند پزشکان به منظور دسترسی و تشکیل پرونده الکترونیکی سلامت، نسخه نویسی آنلاین، نوبت دهی به بیماران و ویزیت مجازی فعالیت می کند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   انتقاد از صندوق نوآوری و شکوفایی

پلتفرم آنلاین این مجموعه در حال حاضر با ثبت بیش از یک میلیون پرونده بیمار و ۱.۵ میلیون نسخه الکترونیک صادر شده، به عنوان جامع ترین سامانه ثبت نسخه الکترونیک شناخته می شود. به منظور تضمین کیفیت و اتکاپذیری قانونی، این سامانه از مجوزها و تأییدیه های سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت، سازمان بیمه سلامت ایران و سازمان تأمین اجتماعی برخوردار است و با توجه به دانش بنیان بودن شرکت مادر، رأی مثبت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را نیز دریافت کرده است. آخرین بهبود سیستم شامل افزوده شدن قابلیت نسخه نویسی پزشکان با تشخیص صوتی است که فرآیند کار را هرچه بیشتر تسهیل می کند.

انتظار می رود که با دریافت حمایت های بعدی، این شرکت دانش بنیان بتواند در سطح کشور خدمات خود را به صورت گسترده تری ارائه نماید. بدیهی است بخشی از این امر به شناخته شدن آن در میان عموم مردم و ارتباط بهتر با سازمان های مسئول بازمیگردد، لذا می توان به آینده آن خوشبین و امیدوار بود.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.