لوگو شرکت دانش بنیان ایران

کمپرسور گریز از مرکز

فهرست محتوا

ساختار کمپرسور

واحد کمپرسور کار مکش و فشرده کردن هوا پیش از ورود به سیستم را بر عهده دارد. نوع گریز از مرکز مدل خاصی از آن است که کار فشرده سازی سیال را به شکل دائمی و بدون توقف انجام می دهد. این کمپرسور در صنایع پتروشیمی، نفت و گاز استفاده های متعدد دارد و به عنوان ابزار اصلی فراهم کردن هوای پرحجم شناخته می شود.

مجتبی خطیبی عضو هیات مدیره این شرکت دانش بنیان گفت: «در گذشته فناوری تولید کمپرسور گریز از مرکز در داخل کشور وجود نداشت، مدتی است که تولید داخلی آن به همت این شرکت آغاز شده است. فشرده‌ ساز گریز از مرکز با استفاده از افزایش انرژی جنبشی گاز خنک‌ کننده و به کمک پره‌ های دوار، فشار و دمای گاز را بالا می‌ برد، گاز به داخل محفظه مکیده شده و پره، گاز را مجبور به چرخش با سرعت بالا می‌ کند، در نهایت گازی که بیشترین سرعت را دارد از یک دیفیوزر عبور کرده و در آن حجم گاز افزایش و سرعتش کاسته می‌ شود.»

وی در ادامه مطرح نمود: «در این فرایند، انرژی جنبشی گاز در فشار پایین و سرعت بالا، به سرعت پایین و فشار بالا مبدل می‌ شود، با افزایش سرعت دورانی پره، فشار نهایی نیز افزایش می‌ یابد، بر خلاف نوع پیستونی، که در هر سیکل سه حالت مکش و تراکم و تخلیه یکی پس از دیگری رخ می‌ دهد، در نوع گریز از مرکز، تمام این فرایندها به طور همزمان و مداوم رخ می‌ دهد، در این نوع کمپرسور ظرفیت می‌ تواند با دور موتور و تنظیم دریچه گاز ورودی کنترل شود.»

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تعاونی های دانش بنیان

کمپرسور گریز از مرکز

 

برتری های نمونه داخلی

کمپرسور گریز از مرکز تولید شده در داخل کشور یک سوم نمونه خارجی قیمت دارد اما از کیفیتی مشابه برخوردار است،  قیمت آن به نسبت نمونه خارجی بسیار کمتر بوده و زمان تحویل بسیار سریعتری هم دارد. شرکت دانش بنیان تولیدکننده این محصول با توسعه موفق این دستگاه، علاوه بر ممانعت از خروج چهار میلیون دلار ارز از کشور در سال گذشته، شرایط صادرات آن به کشورهای چین، هند و آلمان را هم مهیا کرده است.

خطیبی با خاطر نشان کردن توانایی کمپرسور گریز از مرکز برای افزایش فشار به ۱۲۰۰ پاسکال، ادامه داد: «این دستگاه به فونداسیون‌ های ویژه ای نیاز ندارد، هزینه نسبی اولیه افزایش اندازه را بهبود داده و هوا را بدون روغن و چربی منتقل می کند.»

مشکلات تأمین مواد اولیه و پیچ و خم مسیرهای نقل و انتقال مالی برای خرید این مواد از نظر این فعال حوزه دانش بنیان جزو مهمترین چالش های پیش روی شرکت های تولیدکننده داخلی است که در صورت رفع شدن آنها، توانایی افزایش قابل توجه تولیدات داخلی نمود بهتری خواهد داشت.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.