لوگو شرکت دانش بنیان ایران

شرکت های حوزه زیست فناوری

شرکت های حوزه زیست فناوری

محصولات حوزه زیست فناوری

یک شرکت دانش بنیان در حوزه بیوتکنولوژی یا زیست فناوری، محصولاتی را برای رفع نیازهای صنعت تولید کرده است که محصولات آرایشی،‌ بهداشتی و درمانی و مکمل های غذایی از جمله این تولیدات است و برای نخستین بار نیز در کشور تولید شده است.

بیوتکنولوژی یا زیست فناوری از مهم ترین حوزه هایی است که شرکت های دانش بنیان در سال های اخیر در آن حوزه پیشرفت های قابل توجهی کرده اند.

بیشتر این پیشرفت ها مربوط به حوزه دارو و محصولات درمانی زیست فناورانه است اما دانش بنیان هایی هستند که سعی کرده اند از دستاوردهای زیست فناورانه و سرریز فناوری های مرتبط با این حوزه برای رفع نیازهای صنعت استفاده کنند؛ یکی از بارزترین نمونه های این ادعا شرکت دانش بنیانی است که با تکیه بر دانش متخصصان زیست فناورانه خود، توانسته است انواع مکمل های غذایی، مکمل های تغذیه ای دام، طیور و آبزیان، محصولات آرایشی و بهداشتی و محیط های کشت باکتریایی را تولید کند و به مرحله تجاری سازی و فروش برساند.

معمولاً موفق ترین شرکت های دانش بنیان آن هایی هستند که به جز تکیه بر دانش فنی و تخصصی، نیاز بازار را به درستی تشخیص می دهند، همان هایی که همزمان با تلاش برای ارائه با‌ کیفیت ترین محصول، اصول بازاریابی، فرایند فروش و رقابت در بازار را جدی می‌ گیرند؛ اگر قطعات زنجیره ایده تا تجاری سازی و فروش به درستی پشت سرهم چیده بشود، موفقیت یک شرکت‌ دانش بنیان می تواند قطعی شود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   سرمایه گذاری بخش خصوصی درشرکت های دانش بنیان اصفهان

شرکت های حوزه زیست فناوری

فراورده های زیست فناوری

محسن فتحی نجفی عضو هیات مدیره این شرکت دانش بنیان گفت: در  سال ۱۳۸۳ این شرکت را با عنوان شرکت تولید فرآورده های بیوتکنولوژی ما ثبت کردیم و سال ۱۳۸۵ نخستین محصولی که به صورت تحقیقاتی‌ تولیدی انجام شده بود (که البته آن زمان ما آزمایشگاه و فضای فیزیکی زیادی نداشتیم) را با کمک مراکز مختلف خدمات تحقیقاتی تولید کردیم و مجوز آن را از وزارت بهداشت دریافت کردیم؛ اهداف این شرکت در ابتدای کار این بود که ما مواد ارزان قیمت و ضایعات را استفاده کنیم یعنی تبدیل ضایعات به فرآورده های ارزشمند مثل خمیرمایه است.

وی ادامه داد: در این شرکت دانش بنیان چهار گروه محصول داریم یک گروه محصولات آرایشی،‌ بهداشتی و درمانی است که از دل همین تحقیقات درآمده است. بخش دیگر تولید مکمل های غذایی است که پایه طعم دهنده ها است که این هم برای نخستین بار در کشور تولید شده است. بخش تحقیق و توسعه، قلب این مجموعه است که این قلب مجموعه برای تولید محصولات جدید همیشه فعال است ولی با توجه به اینکه، کیفیت هدف نهایی تولیدات است، این یک جذابیتی برای مصرف‌ کننده خواهد داشت.

حمید فتحی نجفی مدیرعامل شرکت این شرکت دانش بنیان اظهار کرد:‌ در زمان تاسیس این شرکت سه گواهی ثبت اختراع را موفق به دریافت آن شدیم. ما با دو نفر کار را در این شرکت آغاز کردیم اما امروز با ۱۵ نفر نیروی متخصص در این شرکت دانش بنیان مشغول به کار هستیم. سرمایه این شرکت با ۲۰ میلیون تومان شروع شده است و با گذشت سال‌ ها و افزایش تولیدات نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان شده است و تا پایان سال ما ۵ محصول با مجوز کامل وارد بازار می‌ کنیم.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   حمایت از شرکت های دانش بنیان از جهت گیری های اصلی دولت

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.