search
محققان یکی از شرکت های دانش بنیان فراورده های ضدعفونی بر پایه آب عرضه کردند.
دانایی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان از طراحی و ساخت کیسه های بهداشتی استریل کننده ضایعات عفونی به عنوان یکی از فعالیت های این شرکت دانش بنیان برای تأمین نیازهای ضروری در مقابله با کرونا یاد کرد و ادامه داد: این مجموعه با ظرفیت آزمایشگاهی خود پژوهش و آزمایش ها بر روی ساخت و تولید انبوه کیسه های ضدعفونی کننده را آغاز کرد و پس از قطعی شدن اثرمندی این فرآورده تولیدی در حذف ضایعات عفونی خشک و نیمه مرطوب، مجوزهای قانونی برای تولید انبوه دریافت شد.
وی تولید انبوه مواد ضدعفونیکننده بر پایه آب را یکی دیگر از دستاوردهای این شرکت نام برد و افزود: در مسیر تولید گندزداهایی با پایه آب با حداقل اثرات زیست محیطی به عنوان جایگزین گندزداهای شیمیایی مرسوم در واحد تحقیق و توسعه شرکت انجام شد که پایداری، خواص ضدعفونی کنندگی و سایر الزامات قانونی برای تولید انبوه فراهم شده است.
دانایی، هدف اصلی این تولیدات را تأمین نیاز کشور به فرآورده های ضدعفونی و کمک به عرصه سلامت عنوان کرد و ادامه داد: ایده های متنوعی برای تولید محصول تعریف شدند، اما با توجه به نیاز مبرم کشور در مقابله با بیماری و کمک به سلامت کشور، با رویکرد ایجاد اشتغال و ایجاد ارزش افزوده، این محصولات در دستور کار تولید قرار گرفتند.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، این فعال فناور درباره ظرفیت صادراتی محصولات تولید شده، گفت: محصولات جدیدی که در واحد تحقیق و توسعه در حال طراحی و ساخت است و محصولات تمام شده ای که کار تحقیقاتی آن ها به پایان رسیده است و در حال اقدام برای گرفتن مجوزهای لازم برای تولید هستند؛ برخی از این محصولات می توانند جایگزین محصولات وارداتی بوده و یا حتی زمینه سازی برای صادرات آن ها مهیا شود، قطعا به جلوگیری از خروج ارز کمک می کند.
با ما راحت باشید. هر سوال و درخواستی دارید تماس بگیرید. مشاوران ما به صورت رایگان به شما خدمت رسانی مینمایند.