لوگو شرکت دانش بنیان ایران

نقش استاندارد در دانش بنیان

نقش استاندارد در دانش بنیان

خدمات اخذ استاندارد

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق در نیمه اول سال جاری در زمینه ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان در زمینه استاندارد یک میلیارد و ۹۱۴ میلیون تومان حمایت کرده است.

سیاوش ملکی فر روز شنبه در دومین همایش تبیین نقش استاندارد در توسعه اقتصاد دانش بنیان که به مناسبت هفته ملی استاندارد به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، افزود: خدمات صندوق نوآوری تامین منابع مالی برای شرکت های دانش بنیان است.

وی بیان کرد: بیشتر شرکت های دانش بنیان برای ورود به بازار  علاوه بر تامین مالی به خدمات بیشتری نیاز دارند؛ از این رو این صندوق، اعطای تسهیلات، صدور ضمانت نامه، سرمایه گذاری و توانمند سازی را در فهرست خدمات خود قرار داده است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: خدمات بلاعوض توانمند سازی این صندوق شامل اخذ استانداردها و مجوزها، ارائه آموزش، کمک هزینه تحقیق و توسعه، کمک به حضور شرکت ‌ها در پایگاه ‌های صادراتی، حفاظت از مالکیت فکری و طرح ‌های صنعتی است.

وی گفت: این همایش برخط به منظور ارائه اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ استانداردها به شرکت های دانش بنیان از ۱۷ تا ۲۱ مهرماه برگزار می شود و طی آن در خصوص موضوعاتی چون فرآیند استاندارد سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، استاندارد ابزار پیشرفت آزمایشگاه، استانداردهای صادراتی حوزه تجهیزات پزشکی، استقرار استانداردهای سیستم‌ های مدیریتی، ضرورت‌ های تدوین استانداردهای دانش بنیان، استانداردهای صادراتی در حوزه نفت و گاز، استانداردها و مقررات صادرات محصولات کشاورزی و تاییدیه‌ ها و استانداردها در حوزه برق و انرژی بحث و تبادل نظر خواهد شد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   نرم افزار پایش محتوای مجازی

 

نقش استاندارد در دانش بنیان

حمایت از دانش بنیان ها در اخذ استاندارد

ملکی فر در خصوص خدمات اخذ استانداردهای این صندوق، گفت: این صندوق در زمینه ارائه مشاوره و اخذ استانداردهای صادراتی تا ۷۰ درصد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از شرکت‌ های دانش بنیان حمایت خواهد کرد و برای تمدید این استانداردها، تا سقف ۷۰ درصد (تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان) از این شرکت ‌ها حمایت می‌ کند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، سقف حمایت این صندوق در زمینه استانداردهای سیستم ‌های مدیریتی را ۶۰ میلیون تومان عنوان کرد و یادآور شد: هزینه‌ های مربوط به تمدید این استاندارد تا ۳۰ میلیون تومان (۷۰ درصد) از سوی این صندوق برای شرکت‌ های دانش بنیان تامین خواهد شد.

وی با بیان این که برای اخذ تاییدیه‌ های ملی تا سقف ۶۰ میلیون تومان (۷۰ درصد) و برای تمدید آن تا سقف ۳۰ میلیون تومان (۷۰ درصد) از سوی صندوق نوآوری پرداخت می ‌شود، اظهار داشت: از سوی این صندوق همچنین تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان و برای تدوین استاندارد نیز تا سقف ۴۰ میلیون تومان به شرکت‌ های دانش بنیان اعطا خواهد شد.

ملکی فر یادآور شد: بررسی عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه اخذ استانداردها در سال ۹۸ نشان می‌ دهد ۵۶۸ میلیون تومان حمایت بلاعوض به شرکت ‌های دانش بنیان اعطا شده است که این میزان در سال ۹۹ به ۳ میلیارد تومان افزایش یافت.

 

 

۳.۱/۵ - (۱۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.