لوگو شرکت دانش بنیان ایران

تولید کیت تشخیص کرونا توسط یک شرکت دانش بنیان

فهرست محتوا

کیت تشخیص کرونا


کیت تشخیص کرونا توسط یکی از شرکت های دانش بنیان ساخته شد.

محققان یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری لرستان موفق به ساخت کیت تشخیص کرونا شدند.

علی غلامی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری لرستان در خصوص فرآیند ساخت این کیت اظهار داشت:

“قبل از اینکه ویروس وارد کشور شود و پس از آنکه ژنوم این ویروس در پایگاه اطلاعاتی آمریکا قرار گرفت، طراحی این کیت در دستور کار قرار گرفت.”

کیت تشخیص کرونا

فراخوان عمومی برای ساخت کیت تشخیص کرونا

وی با بیان اینکه کیت تشخیص کرونا براساس استانداردهای جهانی ساخته و طراحی شده است، تصریح کرد:

“محققان این ، قطعه‌ ای از ژنوم ویروس را به صورت شبیه سازی شده در آورده و سنتز کردند و در آزمایش کیت بسیار عالی جواب گرفتیم.”

این در حالی است که وزارت بهداشت برای تولید کیت تشخیص ویروس کرونا، با هدف تولید انواع کیت های تشخیصی ویروس کورونا CORVID ۱۹ مولکولی و تشخیص سریع در داخل کشور و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، اقدام به انتشار فراخوان عمومی کرده بود.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان افزود که بعد از اینکه ویروس وارد کشور شد، یک نمونه ویروس به صورت RNA از آزمایشگاه امام رضا(ع) اراک تهیه شد.


بیشتر بخوانید :

فهرست شرکت های دانش بنیان

راهکارهای اخذ مجوز دانش بنیان


 

 فرآیندهای لازم را انجام و سپس با کیت تولیدی شرکت آن را آزمایش و به صورت کاملاً موفقیت آمیز جواب مثبت به دست آمده است.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   داروی ضدسرطان ایرانی

تولید روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیت تشخیص کرونا

غلامی با تاکید بر اینکه یک نمونه مورد بالینی از اراک با کیت های تولیدی ما تست شده و موفقیت آمیز بوده است، اظهار داشت که هم اکنون تنها نیاز است کیت تولیدی را با کیتی که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد شده و در مراکز درمانی استفاده می شود، مقایسه کنیم.

وی با اشاره به اینکه روزانه می توانیم در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیت تشخیص کرونا بسازیم که هر کیت نمونه ۵۰ بیمار را شناسایی می کند، گفت که هزینه کیت تولیدی ما کمتر از یک سوم کیتی است که وزارت بهداشت خریداری می کند و هزینه آن به حدود ۳ میلیون تومان کاهش یافته است.

نخستین کروناویروس‌های کشف شده مورد مربوط به ویروس برونشیت عفونی مرغی بوده‌است. سپس دونوع انسانی ۲۲۹ئی  (HCoV-229E)  و اوسی۴۳ (HCoV-OC43) که منجر به سرماخوردگی در انسان می‌شود نیز کشف شد.

کیت تشخیص کرونا

کروناویروس‌ها (Coronaviruses) خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که در چهار سرده (آلفاکروناویروس، بتاکروناویروس، دلتاکروناویروس، گاماکروناویروس)، ۲۲ زیرسرده و ۴۰ گونه جای می‌گیرند

از ۴۰ گونه مختلف خانواده کروناویروس، تاکنون هفت گونه منتقل شده به انسان کشف شده‌است که موجب بروز بیماریهایی همچون خانواده سرما خوردگی در انسان می‌گردند. گاهی برخی از کروناویروس‌ها به دستگاه تنفسی حمله می‌کنند و گاهی علائم خود را در روده و معده افراد نمایان می‌کنند. علائم ویروس کرونا در ریه، معمولاً در سرماخوردگی‌های معمول و نوعی سرماخوردگی ترشح آور به نام پِنومونیا ظاهر می‌شودکه معمولاً در بیشتر افراد با سرماخوردگی ملایمی همراه است. در این دسته چهار کروناویروس کشف شده‌است:

  1. HCoV-229E
  2. HCoV-OC43
  3. HCoV-NL63
  4. HCoV-HKU1
شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   جلسه آنلاین مدیران صندوق نوآوری با روسای پارک علم و فناوری

بیشتر بدانید:

چه شرکتی دانش بنیان است؟

مزایای شرکت های دانش بنیان

 


کرونا ویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس ‌ها و زیر مجموعه کرونا ویریده هستند که از ویروس سرما خوردگی معمولی تا عامل بیماری‌ های شدید تری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل می‌شود.کروناویروس‌ها در دهه ۱۹۶۰ کشف شدند و مطالعه بر روی آن‌ها به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت.این ویروس به‌طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می‌کند، با این حال تاکنون هفت کروناویروس منتقل شده به انسان، کشف شده‌است. آخرین نوع آن‌ها، کروناویروس سندرم حاد تنفسی در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همه‌گیری در انسان شیوع پیدا کرد. کرونا ویروس پس از مدت کوتاهی تمام جهان را درگیر کرد

تخمین زده می‌شود که نزدیک‌ترین نیای مشترک تمامی کروناویروس‌ها تا ۸۰۰۰ سال قبل از میلاد وجود داشته‌است، اگرچه برخی از مدل‌ها تا ۵۵ میلیون سال یا بیشتر را نیز ذکر می‌کنند که این نشان از همبستگی طولانی مدت با خفاش‌ها دارد.

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.