لوگو شرکت دانش بنیان ایران

قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در دولت یازدهم احیا شد

حمایت از شرکت های دانش بنیان در دولت یازدهم و دوازدهم

رئیس دفتر رئیس جمهوری در خصوص حمایت از شرکت های دانش بنیان در دولت یازدهم گفت:

” قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در دولت یازدهم احیا و به بهترین نحو هم اجرا شد و امروز می بینیم که چه تحول بزرگی در اقتصاد دانش بنیان ایجاد کرده است.”

دکتر محمود واعظی در نشست فناوران و مدیران شرکت های دانش بنیان و نو آفرین استان یزد که در محل پارک علم و فناوری این استان برگزار شد، با تاکید بر این که دانشگاه های کشور باید از دانشگاه های آموزش محور یا تئوری محور خارج و به مهارت محور و فناور محور تبدیل شوند، گفت:

” دانشگاه باید مرکز تولید و خلق ثروت باشد. امروز بسیاری از دانشگاه ها در دنیا به ویژه آن ها که با صنعت مرتبط هستند به خودکفایی رسیده اند. البته دانشگاه های صنعتی خود ما هم پروژه های مختلفی را انجام می دهند، لذا دانشگاه های ما حتما باید به این سمت حرکت کنند به گونه ای که هر بخش و صنعتی و حتی ما سیاسی ها هم اگر به مشکل و معضلی برخورد کردیم بدانیم راهی نداریم مگر این که به دانشگاه ها مراجعه کنیم.”

تغییر اقتصاد سنتی به اقتصاد دانش بنیان


وی با تاکید بر این که قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان تا پیش از دولت یازدهم خاک می خورد، گفت:

” با شروع به کار دولت یازدهم، این قانون احیا و به بهترین نحو هم اجرا شد و امروز می بینیم که چه تحول بزرگی در اقتصاد دانش بنیان ایجاد کرده است. دید ما نسبت به شرکت های دانش بنیان صرفا اجرای قانون مزبور نبود بلکه این در راستای شعارهای دکتر روحانی در سال ۹۲ بود. یکی از خواسته های ایشان این بود که چگونه می توانیم با وجود مشکلات و تحریم ها، تحولی بیافرینیم و اقتصادمان دانش بنیان شود.”


واعظی با اشاره به این که با سبک گذشته نمی توان در حوزه های اقتصادی نظیر صنعت و کشاورزی، رقابت ایجاد کرد و این مسئله در شأن ملت ایران نیست، تصریح کرد:

” ما اگر فناوری های نوین را وارد اقتصاد، کشاورزی و سایر بخش ها نکنیم به سرعت عقب می افتیم. این که می گوییم اقتصاد سنتی ما باید به اقتصاد دانش بنیان تبدیل شود یک شعار نیست، بلکه یک الزام و ضرورت است. اگر می خواهیم کالای ایرانی در بازارهای جهانی قابل رقابت باشد و سرویس خوب به مردم بدهیم چاره ای نداریم که به سمت اقتصاد حرکت کنیم.”

تغییر اقتصاد سنتی به اقتصاد دانش بنیان

استقبال و حمایت از دانشجویان خلاق و نوآور


رئیس دفتر رئیس جمهوری افزود:

” این که دولت آقای روحانی این همه فشار تحمل کرد تا فضای مجازی گسترش پیدا کند برای این نبود که مردم به راحتی فیلم ببینند و دانلود کنند بلکه اساس آن چه که در سال ۹۲ در وزارت ارتباطات شکل گرفت بر این پایه بود که آی سی تی بتواند پیشگام توسعه کشور باشد. آی تی‌ باید در خدمت تمام بخش‌های مختلف کشور از جمله خدمات، کشاورزی، صنعت و … باشد. امروز تمامی بخش هایی که زودتر به این سمت حرکت کردند، وضعیت بهتری دارند و موفق ترند.”


وی ادامه داد:

” ما در سال ۹۲ از بودجه داخلی وزارت ارتباطات، سالیانه ۱۲۰ میلیارد تومان کنار می گذاشتیم و با تشکیل شورایی به استقبال دانشجویان خلاق و نوآور می رفتیم و این گونه بود که استارت آپ ها شکل گرفت. کسانی که در آن سال از ما ۵۰ میلیون تومان وام گرفتند، امروز دو تا سه هزار کارمند در شرکت‌ خود دارند. بنده درباره حوزه ای صحبت می کنم که اگر بذر کمی در آن ‌بکاریم خوشه ای که در آن رشد می کند قابل مقایسه با آن بذر نیست چرا که سرمایه گذاری زودبازده است و از نظر اشتغال زایی و اقتصاد، به کشور کمک می کند .”

فراهم شدن زیر ساخت های دولت الکترونیک


رئیس دفتر رئیس جمهوری در پایان با بیان این که امروز تمامی زیر ساخت های دولت الکترونیک آماده شده و همه باید از آن استفاده کنند، گفت:

”  ما معتقدیم دولت الکترونیک یعنی شفافیت، رفع تبعیض، صرفه جویی در وقت مردم و حذف رشوه که امیدواریم با کمک هم در این راستا پیش برویم و دولت الکترونیک به صورت کامل در کشور پیاده سازی شود.”

فراهم شدن  زیر ساخت های دولت الکترونیک
لطفا امتیاز خود را وارد کنید
شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تسهیلات دهی موثر به دانش بنیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.