لوگو شرکت دانش بنیان ایران

کشاورزی دانش بنیان

کشاورزی دانش بنیان

مزایای کشاورزی دانش بنیان

وزیر جهاد کشاورزی گفت: گذر از کشاورزی سنتی به تجاری و اقتصادی، افزایش میزان بهره وری با کشاورزی دانش بنیان، تمرکز زدایی و دادن اختیارات به استان ها، افزایش ضریب مکانیزاسیون به ویژه در باغ ها، صدور اسناد زمین‌ های کشاورزی و … از اولویت ها و راهبردهای دولت سیزدهم در بخش کشاورزی است.

سیدجواد ساداتی نژاد روز جمعه که به همراه رئیس جمهوری به خوزستان سفر کرده پس از رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وی افزود:یکی از اولویت های کاری دولت سیزدهم در بخش کشاورزی، گذر از کشاورزی سنتی به کشاورزی تجاری و اقتصادی است تا تولید محصولات روی دست کشاورز نماند و بهره بردار ما بر اساس نیاز داخلی و بازارهای صادراتی و جهانی، محصول خود را منطبق با استاندارد شناخته شده با قیمت مناسب به فروش برساند و دلالان و واسطه‌ ها نتوانند در بازار دخالت موثری داشته باشند.

وی کشاورزی دانش بنیان با هدف بهره وری بالا و اشتغال پایدار را از رویکردهای دولت سیزدهم در بخش کشاورزی بیان کرد و گفت: محور اساسی حرکت بخش کشاورزی در این دولت، توسعه کشاورزی تجاری و دانش بنیان خواهد بود تا جمهوری اسلامی ایران بتواند در این زمینه جایگاه اصلی و واقعی خود قرار بگیرد.
ساداتی نژاد ادامه داد: برخی کشورهای منطقه همچون ترکیه که از نظر ظرفیت‌ ها و تنوع اقلیمی قابل مقایسه با کشور ما نیستند روی صندلی اقتدار غذایی ایران نشسته‌ اند.

وی از اجرای طرح جامع کشاورزی بر اساس الگوی کشت یا کشت قراردادی براساس ظرفیت و اقلیم هر منطقه خبر داد و افزود:الگوی کشت در برخی استان ها اجرا شده که خوزستان در این زمینه پیشتاز است.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   حمایت سه هزار و 525 میلیارد ریالی بانک صادرات ایران از دانش بنیان ها

کشاورزی دانش بنیان

بهبود محصولات کشاورزی

ساداتی نژاد کشت قراردادی را با هدف جلوگیری از هدر روی سرمایه‌ های بخش کشاورزی را گامی بلند در راستای کشاورزی تجاری بیان کرد و بیان کرد: کشت سلیقه ای در زمانی که خریداری برای محصول آن نداشته باشیم ضرر و زیان زیادی به کشاورزان تحمیل می‌ کند.

وزیر جهاد کشاورزی جلوگیری از تغییر کاربری زمین ‌های کشاورزی را از دیگر اولویت‌ ها کاری دولت سیزدهم بیان کرد و بیان کرد:با صدور سند برای اراضی کشاورزی و تقویت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی می‌ توانیم از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری کنیم.

وی استفاده از فناوری جدید را برای پیشگیری از تغییر کاربری اراضی ضروری برشمرد و افزود: می ‌توانیم با احکام قضایی با ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی مقابله و آن ها را تخریب کنیم ولی تخریب کردن عوارض و پیامدهای اجتماعی به دنبال دارد ضمن آن که تخریب بناها تلف کردن سرمایه ملی نیز هست.
ساداتی نژاد با بیان اینکه اراضی کشاورزی یک ثروت بین نسلی است و حفاظت از آن یک وظیفه ملی و میهنی است گفت: در این دولت اجازه نمی دهیم برخی برای ثروت اندوزی به جان اراضی کشاورزی افتاده و این سرمایه ملی را به نابودی بکشانند.

وی ادامه داد: یکی از اولویت‌ های ما تامین کالاهای اساسی کشاورزی برای ایجاد آرامش در بازار است.
ساداتی نژاد افزود: بخش مهمی از کالاهای اساسی در بنادر تخلیه شده و هم اکنون در حال حمل به سایر نقاط کشور است البته باید نظارت دقیق روی توزیع کالاهای اساسی صورت گیرد.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.