لوگو شرکت دانش بنیان ایران

اینوتکس ۲۰۲۲ آغاز به کار کرد

برگزاری نمایشگاه در سال ۲۰۲۲

نمایشگاه های بین المللی با زمینه علم و فناوری اغلب به عنوان اهرمی برای ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی، صنعتگران، محققان و شرکت های فناور استفاده می شوند. کاربرد این رویدادها نه تنها نمایش کالاها و انجام مذاکرات تجاری در خصوص آنها، بلکه ارائه اطلاعات تخصصی در خصوص استانداردهای کیفی بین المللی، نحوه رقابت در سطح جهانی، معرفی آخرین پیشرفت های صنعتی، دستاوردهای پژوهشی اخیر و ارائه ایده های اقتصادی در خصوص فناوری های خلاق و دانش بنیان می باشد.

یکی از پیشتازان برگزاری چنین برنامه هایی در ایران پارک فناوری پردیس است. این پارک که از سال ۱۳۹۰ اقدام به راه اندازی دوره های نمایشگاه نواوری اینوتکس با حضور شرکت های بین المللی نموده است، با سه هدف فعالیت می کند:

  1. سرمایه گذاری: شامل ایجاد ارتباط بین سرمایه گذاران داخلی و بین المللی با شرکت ها و استارتاپ ها
  2. مشارکت و همکاری: بین شرکت های فناور و استارتاپ های داخلی و بین المللی
  3. گفتگو و شبکه سازی: بین فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری.

اینوتکــس اکنــون بــه عنــوان یکــی از مهمتریــن رویدادهــای ســال در حــوزه نــوآوری و فنــاوری کشــور شــناخته می شـود و در طـول ایـن سالهــا مـورد اسـتقبال طیـف وسـیعی از مخاطبـان واقـع شـده اسـت. از سال ۱۴۰۰ ناحیه نوآوری پردیس، میزبان اینوتکس بوده و این باعث می شود تا رویداد اینوتکس هرسال تبدیل به یک رویداد فراموش نشدنی برای اکوسیستم نوآوری وفناوری کشور شود.

اینوتکس و دانش بنیان

از آنجایی که اینوتکس به منظور احداث پل ارتباطی میان شرکت های ارائه دهنده خدمات فناورانه و مشتریان بالقوه داخلی و خارجی آنها برگزار می شود، برای حوزه دانش بنیان و به خصوص خلاق می تواند مزایای گسترده ای به همراه داشته باشد. افتتاحیه این نمایشگاه با حضور دکتر ستاری به عنوان معاون علمی ریاست جمهوری و هدایت کننده عرصه دانش بنیان برگزار شده است و همین امر اثبات می کند که این محیط چقدر می تواند در زمینه میزبانی از مجموعه های دانش بنیان و کمک به آنها موثر باشد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   اعطای تسهیلات دانش بنیان ارزان قیمت

در این رویداد، ۶ خانه‌ خلاق و نوآوری شامل خانه‌ های خلاق و نوآوری راه ابریشم، اشراق، مجلس، ستاپ، تتا و همارا حضور دارند؛ این خانه‌ های خلاق و نوآوری، هم‌ اکنون در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند و زمینه را برای اتصال حوزه‌ هایی که می‌ توانند ارزش افزوده بالایی خلق کنند، به زیست‌ بوم نوآوری کشور و در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق متصل شوند و ضمن ایجاد اشتغال، درآمدزایی و توسعه فرهنگ، مسیر تبدیل علوم انسانی به کسب‌ و کار و تجاری‌ سازی این علوم را فراهم کنند.

علاوه بر این، حضور ستاد فناوری‌ های نرم و توسعه صنایع خلاق با هدف معرفی حمایت‌ ها، تعامل با فعالان این حوزه و ارائه مشاوره‌ ها و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صنایع خلاق با هدف حمایت و سرمایه‌ گذاری از توسعه صنایع و کسب‌ و کارهای خلاقانه و نوآورانه در اینوتکس امسال حضور دارند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.