لوگو شرکت دانش بنیان ایران

تسهیلات خدمات صندوق نوآوری به دانش بنیان ها

وبینار معرفی خدمات صندوق نوآوری

دکتر سیاوش ملکی فر در وبینار معرفی خدمات مالی و اعتباری صندوق نوآوری و شکوفایی در رشت با اشاره به فعالیت پنج هزار و ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور ” اعم از کوچک، تازه تاسیس تا شرکت های بزرگ” اظهار کرد: در این میان بیش از ۶۳ درصد این شرکت ها تولیدی هستند.

ملکی فر در ادامه خاطر نشان کرد: طی سال گذشته هم در راستای حمایت این مجموعه ها افزون بر ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به شرکت های دانش بنیان در کشور پرداخت شد.

وی خاطر نشان کرد: خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی محدود به تسهیلات نیست بلکه چهار نوع خدمات شامل تسهیلات مالی، ضمات نامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی کمک بلاعوض از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی است.

وبینار معرفی خدمات صندوق نوآوری

چشم انداز صندوق نوآوری

وی راهبرد نظام تامین مالی زیست بوم نوآوری، پیشران تجاری سازی فناوری های برتر، حامی اصلی رقابت پذیری شرکت های دانش بنیان و نقش آفرین پویا در شکوفایی اقتصاد دانش بنیان را چشم انداز صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد و افزود: تمامی شرکت ها و موسساتی که از سوی کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان تاییدیه دانش بنیانی برای محصول یا محصولات خود را دریافت کنند، مشمول حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی می شوند.

ملکی فر با اشاره به گلایه شرکت های دانش بنیان از صندوق نوآوری و شکوفایی در ارتباط با طولانی بودن فرایندها برای ارایه تسهیلات اظهار داشت: با اقدامات موثر فرآیند خدمات رسانی به شرکت ها را تسهیل کرده ایم.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   همکاری اقتصادی شرکت های دانش بنیان

وی عنوان کرد : صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، بر اساس قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات مصوب ۱۳۸۹ مجلس شورای اسلامی تاسیس شده است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: این صندوق به منظور کمک به تجاری سازی نوآوری ها، اختراعات، شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از طریق ارایه خدمات مالی به شرکت ها و موسسات دانش بنیان با سرمایه اولیه سه هزار میلیارد تومان تاسیس شد.

اعضای صندوق نوآوری

وی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد عمومی غیردولتی و تحت مستقیم ریاست جمهوری است، اظهار کرد: هیات امنای این صندوق متشکل از تعدادی از وزیران، معاونان رئیس جمهور، رئیس بانک مرکزی و تعدادی عضو حقیقی به ریاست جمهوری است، رئیس و اعضای هیات عامل صندوق با مصوبه هیات امنا و حکم رییس جمهوری منصوب می شوند.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز در این وبینار بیان داشت: استان گیلان پتانسیل بسیار خوبی برای ارتقاء کسب و کارهای دانش بنیان دارد.

سیدموسی جلالی با اشاره به حدود ۱۱۷ هزار دانشجوی  در حال تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی گیلان خاطر نشان کرد: بخش عمده ای از این دانشگاه ها در حوزه تحصیلات تکمیلی نقش آفرین هستند که سهم پژوهشی آنان قابل توجه است.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.