لوگو شرکت دانش بنیان ایران

تسهیل دریافت گواهی دانش بنیان نوع ۳

تسهیل دریافت گواهی دانش بنیان نوع 3

چگونگی دریافت تأییدیه

شرکت های دانش بنیان برای دریافت گواهی به طور کلی نیازمند ارائه محصول هستند. این محصول بر اساس آیین نامه های موجود، باید دارای سه شرط اصلی باشند: محصول باید دارای سطح فناوری بالا باشد، از طریق تحقیق و توسعه بدست آمده باشد و حداقل یک نمونه آزمایشگاهی از آن ساخته شده باشد. گرچه دو شرط سطح فناوری و تحقیق و توسعه همواره به عنوان اثبات عملکرد صحیح شرکت ها به شمار رفته و ملاک های اصلی دریافت تأییدیه دانش بنیان بوده اند، اما داشتن نمونه آزمایشگاهی در حوزه های مختلف به گونه های متفاوتی تفسیر شده است و همواره محل بحث بوده است. حالا با نامگذاری سال ۱۴۰۱ به نام دانش بنیان و دستور مقام معظم رهبری برای افزایش شرکت های دانش بنیان در کشور، تلاش ها برای تسهیل دریافت این تأییدیه آغاز شده است.

محصولات اولویت دار دانش بنیان

سرپرست مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان، دکتر اسدی فرد در خصوص نحوه تسهیل فرایند دریافت تأییدیه به تلاش های این مجموعه اشاره نمود و عنوان کرد که برخی حوزه‌ ها به عنوان حوزه‌ های اولویت ‌دار در مرکز شرکت ‌ها و مؤسسات دانش‌ بنیان مشخص شده است تا با تسهیل فرآیندهای ارزیابی برای محصولات اولویت‌ دار بتوان توسعه بیشتری در این حوزه‌ ها ایجاد کرد.

وی این محصولات را عموما در حوزه ‌هایی چون “کشاورزی”، “مواد شیمیایی”، “دارو”، “الکترونیک”، “مواد پیشرفته” و “تجهیزات پزشکی” دانست و افزود: «فناورانی که در زمینه محصولات اولویت‌ دار در حال فعالیت هستند می‌ توانند بدون داشتن نمونه آزمایشگاهی نیز درخواست خود را برای استفاده از تسهیلات دانش‌ بنیان نوع ۳ ارسال کنند.»

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   مبدل های کاتالیستی

تسهیل دریافت تأییدیه دانش بنیان نوع 3

اثر دانش بنیان بر اشتغال

اسدی‌ فرد، نیروهای انسانی فعال در شرکت ‌های دانش‌ بنیان را با توجه به ماهیت فعالیت این شرکت ‌ها در زمینه تحقیق و توسعه و نوآوری، اغلب از میان افراد با تحصیلات دانشگاهی بالا دانست و خاطر نشان کرد: «توسعه این شرکت‌ ها به طور فزاینده به اشتغال نیروی انسانی تحصیلکرده و خبره کمک فراوانی خواهد کرد. این در حالی است که با توجه به پنجره جمعیتی کشور ما و حضور تعداد مناسبی از جوانان تحصیلکرده آماده به کار در کشور، توجه به شرکت ‌های دانش‌ بنیان می‌ تواند ظرفیت ‌های مناسبی را برای استفاده از این جوانان فراهم کند.»

وی تاکید کرد: «در حال حاضر با برآوردی که از وضعیت اشتغال در شرکت‌ های دانش‌ بنیان انجام شده است، حدود ۳۰۰ هزار نفر به طور مستقیم در این شرکت‌ ها در حال فعالیت هستند که امیدواریم امسال با توسعه شرکت ‌های دانش‌ بنیان این تعداد افزایش مناسبی داشته باشد.»

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.