پورتال تشخیص چهره

پورتال هوشمند
یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به فروش نزدیک به ۳۰ پورتال هوشمند سازمانی تحت عنوان اسپریت پورتال به شرکت های بزرگ دولتی و سازمان ها شده است.
رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان، هدف شرکت از توسعه نرم افزار اسپریت پورتال را ارائه تجربه کاربری مطلوب و قابلیت های هوشمند در سطحی بالاتر از پورتال های سازمانی موجود عنوان کرد و در مورد ویژگی های این محصول گفت: ما با استفاده از تیمی با تجربه محصول جدیدی مطابق با تکنولوژی مدرن و بروز طراحی کرده ایم که از نظر ما انقلاب جدیدی در حوزه نرم افزار پورتال های سازمانی ایجاد کرده است.
پورتال اسپریت با اتکا به تکنولوژی هوش مصنوعی امکان افزایش سرعت پردازش برای کاربران آن را فراهم کرده است. برخی خدمات این پورتال شامل فرم ساز، تحریریه خبر، نقشه حرارتی فعالیت کاربر در سایت، گزارش ساز، مدیریت فرآیندهای کسب و کار، مدیریت داشبورد، مدیریت افزونه و مدیریت امنیت است.
ویژگی های اسپریت پورتال
وی ادامه داد: یکی از ویژگی های برجسته این پورتال، تشخیص چهره است که در سایت های ایرانی این قابلیت وجود ندارد و در سطح بین المللی نیز تنها فیسبوک از این قابلیت استفاده کرده است. در این پورتال با حرکت موس بر تصویر، سیستم از طریق هوش مصنوعی چهره فرد را شناسایی می کند. علاوه بر تشخیص چهره، قابلیت تبدیل متن به صدا را برای افراد کم توان ایجاد کردیم. همچنین پورتال می تواند متناسب با افرادی که کوررنگی یا تک رنگ بینی دارند نیز همسان سازی شود.
احمدی از اخذ گواهی امنیت OWASP برای این محصول خبر داد و گفت: دو سال است که به بازار فروش پورتال های سازمانی وارد شده ایم و در این مدت کوتاه توانستیم رکورد فروش پورتال های سازمانی در کشور را از آن خود کنیم، بهطوری که شرکت های دیگر در سال بین ۳ تا ۵ پورتال فروش دارند، اما ما در کمتر از دو سال نزدیک به ۳۰ پورتال را به سازمان های دولتی مانند وزارت بهداشت، سازمان خصوصی سازی، سازمان بازرسی کل کشور، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عرضه کرده ایم.
رییس هیات مدیره این شرکت با اشاره به وسعت سایت های پیوسته شده به پورتال سازمانی اسپریت گفت: تاکنون ۳ تا ۴ هزار سایت به سامانه پورتال سازمانی ما متصل شده اند و با توجه به نیازهای متفاوتی که هر سازمان مطرح می کند هر پورتال بنا به نیاز سازمان شخصی سازی و قابلیت های آن بروزرسانی می شود.
تسهیلات دانش بنیان
احمدی در مورد تسهیلات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: روزی که پیامک تاییدیه دانش بنیانی را دریافت کردیم بلافاصله پیامکی از صندوق نوآوری و شکوفایی مبنی بر آشنایی با خدمات مالی دریافت کردیم. سپس در میز خدمت با تمامی خدمات این مجموعه آشنا شدیم. تاکنون تسهیلات اشتغال زایی، مشاوره تامین اجتماعی و بیمه را به صورت بلاعوض دریافت کردیم و همچنین با معرفی صندوق نوآوری، ۲۰۰ میلیون تومان نیز از صندوق پژوهش و فناوری تهران تسهیلات دریافت کردهایم.
احمدی مزیت رقابتی این محصول را بروز بودن، ویژگی های نوآورانه نسبت به نرم افزارهای دیگر و بهره مندی از تکنولوژی مدرن و ایمن عنوان کرد و گفت: میزان فروش این محصول گواه توانمندی و قابلیت این محصول است، محصولی که در نتیجه تلاش یک تیم با تجربه، طراحی و عرضه شده است.
انوش اوحدی مدیر فنی این شرکت دانش بنیان در مورد چشم انداز آتی شرکت برای این پورتال هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی خاطرنشان کرد: در راستای رفع نیاز مشتریان در نظر داریم که سرعت عمل پورتال را ارتقاء دهیم که این امر نیازمند ارتقاء هوش مصنوعی بکاررفته در آن است. همچنین تلاش می کنیم تا هزینه نگه داشت پورتال را برای مشتریان کاهش دهیم.