لوگو شرکت دانش بنیان ایران

بومی سازی سوزن انژکتور موتور دیزل

بومی سازی انژکتور موتورهای دیزل

اهمیت سوزن انژکتور

عملکرد موتورهای دیزلی به شدت تحت تأثیر طراحی سیستم انژکتور آنها است. در حقیقت ، مهمترین پیشرفتهای به دست آمده در موتورهای دیزلی مستقیماً ناشی از طراحی برتر سیستم تزریق سوخت بود. در سیستم های دیزلی مهمترین قسمت پمپ گازوئیل یا پمپ انژکتور را سوزن های انژکتور تشکیل می دهند در این نوع پمپ ، محفظه احتراقی قرار دارد که بوسیله سیلندرها و همین سوزن های انژکتور سوخت یا گازوئیل را تبدیل به پودر کرده و بعد از آن اشتعال صورت گرفته وموتور شروع به حرکت می کند ازاین جهت سوزن های انژکتور نقش مهمی را در سیستم های دیزلی بازی می کنند .

تولید این تجهیزات در ایران تا به حال انجام نشده و ما وابسته به واردات بوده ایم. در راستای استقلال تولید و دستیابی به دانش تولید محصولات روز دنیا، حالا یک شرکت دانش بنیان ایرانی اقدام به بومی سازی این محصول نموده است که به سرعت در سطح بین المللی خواهان پیدا کرده است.

سوزن انژکتور داخلی

شرکت دانش بنیان دیزل پمپ مهدی گلستان مجموعه ای است که دست به تولید داخلی سوزن انژکتور برای موتورهای دیزلی زده است. این فناوری که حاصل تلاش های شبانه روزی محققان این مجموعه می باشد، در اختیار کشورهای معدودی در سطح جهان بوده و به طور بالقوه مشتریان فراوانی دارد.

مهدی قدیمی مدیر عامل این مجموعه در این خصوص گفت: «۹ کشور جهان توانایی تولید عمومی سوزن پمپ انژکتور را دارند اما دقت تولیدات محققان گلستانی یک نانو میکرون است که در زمره دقیق ترین تولیدات جهان است.»

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان

وی در خصوص نقص حمایت های دانش بنیان هم تأکید کرد: «طی چهار سال گذشته که شعار سال از سوی رهبر انقلاب اعلام می شد، انتظار داشتیم که تحولی در حمایت از تولید و اشتغال ایجاد شود اما این خوش باوری ما نهایتاً تا پایان فروردین دوام داشت و در ادامه فقط شاهد شعار مدیران و متولیان بودیم. امیدواریم همان طور که رهبری تأکید کردند مدیران از پارچه نویسی و بنر چشم پوشی کنند و در عمل برای حمایت از تولید وارد میدان شوند.»

مدیر شرکت دیزل پمپ مهدی ادامه داد: «در حال حاضر ۲۰ درصد نیاز کشور در گلستان تولید می شود و در صورت حمایت مالی می توانیم علاوه بر تأمین همه نیاز کشور به سوزن های پمپ انژکتور موتورهای دیزلی، به فکر تصاحب بازارهای خارجی در کشورهای منطقه باشیم.»

سختگیری بانک ها نیز در این خصوص مشکل ساز شده است و انتظار می رود با بهبود روال حمایتی دانش بنیان، آنها هم مسیر ارائه آسان تر تسهیلات را پیش بگیرند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.