search
شرکت صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان اصفهان بر اساس مفاد ماده 100 برنامه سوم توسعه و تاکید مجدد در ماده 45 برنامه چهارم توسعه و در چارچوب آئین نامه و اساسنامه مصوب هیات محترم وزیران، در اواخر سال 1383 و اوائل سال 1384، پس از تشکیل جلسات متعدد و پذیره نویسی لازم، بنیان گذاری شد، به طوری که اولین جلسه مجمع عمومی مؤسسین در 84/02/28 تشکیل و اعضاء محترم هیات مدیره انتخاب و متعاقب آن در 18/04/84 خط مشی و سیاستها و اختیارات هیات مدیره، تصویب و با انتخاب مدیر عامل صندوق، ثبت شرکت مذکور در نیمه دوم مهر ماه 1384 در اداره ثبت شرکتهای اصفهان، تحت شماره 25662 انجام و پس از تهیه و تدوین دستورالعملها و آئین نامهها و قراردادهای اجرائی، کار رسمی صندوق از اوائل سال 1385 آغاز گردید.
سرمایه ثبتی صندوق در حال حاضر معادل 000/000/000/12 ریال تمام پرداخت شده و ترکیب سهامداران با 49% متعلق به دولت و سازمانهای دولتی و 51% متعلق به 80 سهامدار از بخش خصوصی میباشد.
دکتر مهدی کشمیری، ریاست شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
مهندس حسین فخاری: نماینده شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان
مهندس احمد دادوند: نماینده شرکت تکادو
مهندس محمود بهادران: نماینده مجتمع قائم رضا
دکتر کامران صفوی: نماینده دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان)
صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان اصفهان (سهامی خاص)
شماره ثبت:25662
اساسنامه شرکت صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان اصفهان
فصل اول: کلیات
ماده 1:
صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان اصفهان – که در این اساسنامه به اختصار صندوق نامیده میشود – دارای شخصیت حقوقی غیر دولتی و استقلال مالی است وبا رعایت این اساسنامه فعالیت میکند.
ماده 2:
سرمایه اولیه صندوق 000/000/000/8 ریال است که 25/31% آن به میزان 000/000/500/2 ریال آن توسط دولت و بقیه توسط سایر سهامداران تأمین شده است. سهامداران کمتر از سه نفر نباشند.
ماده 3:
صندوق از فعالیتهای پژوهشی، علمی و فناوری که توسط بخش غیر دولتی اجرا میشود حمایت میکند.
ماده 4:
منابع مالی صندوق عبارت است از:
فصل دوم: موضوع فعالیت و ارکان صندوق
ماده 5:
موضوع فعالیت صندوق عبارت است از:
تبصره: طرح پژوهشی و فناوری غیر دولتی طرحی است که اجرای آن موجب افزایش اندوختههای علمی و فنی و یا موجب استفاده از اندوختههای علمی و فنی برای طراحی یا ابداع روشها و کاربردهای نوین گردد.
ماده 6:
ارکان صندوق به شرح زیر است:
ماده 7:
مجمع عمومی صندوق از اجتماع صاحبان سهام یا نمایندگان آنها تشکیل میشود.
ماده 8:
وظایف و اختیارات مجامع عمومی عبارت است از:
ماده 9:
مجمع عمومی عادی صندوق حداقل سالی یک بار در چهار ماهه اول هر سال جهت بررسی وتصویب صورتهای مالی به دعوت رئیس هیات مدیره یا مدیر عامل و باذکر تاریخ، محل و دستور جلسه به انضمام اسناد و مدارک مربوط تشکیل میشود.
تبصره: در صورت لزوم مجمع عمومی عادی به دعوت هیات مدیره یا بازرسان به صورت فوق العاده تشکیل میشود.
ماده 10:
مجمع عمومی عادی در مرحله نخست با حضور صاحبان سهام یا نمایندگان آنها که مالک حداقل نصف به علاوه یک سهام باشند و در مرحله دوم که بین ده (10) تا چهل (40) روز پس از مرحله اول خواهد بود. با حضور هر تعداد از سهامداران رسمیت مییابد.
ماده 11:
تعداد آرای هریک از اعضای مجمع عمومی عادی و فوق العاده به نسبت سهام است و مصوبات مجمع با اکثریت نصف به علاوه یک آرای موافق سهامداران حاضر در جلسه معتبر خواهد بود.
ماده 12:
هیات مدیره صندوق دارای پنج عضو است که از بین صاحبان سهام توسط مجمع عمومی برای مدت دوسال انتخاب میشوند.
تبصره 1: در صورت مشارکت دولت در صندوق با سهام بیشتر از (20) درصد نماینده دولت در مجمع عمومی عضوثابت هیات مدیره خواهد بود.
تبصره 2: درپایان دوره و تا انتخاب اعضاء جدید، اعضاء قبلی هیات مدیره عهده دار وظایف ذیربط خواهند بود.
ماده 13:
جلسات هیات مدیره بنا به دعوت رئیس هیات مدیره یا مدیر عامل حداقل ماهی یکبار تشکیل میشود که با حضور حداقل سه نفر رسمیت مییابد و تصمیمات آن با اکثریت آرای حاضران معتبر است.
تبصره:
نظربه اینکه بیش از 20% سرمایه توسط دولت تأمین شده به استناداساسنامه شماره 6277/ت 24721 ه مورخ 81/12/28 نماینده دولت عضودائم هیات مدیره خواهدبود.
ماده 14:
وظایف و اختیارات هیات مدیره به شرح زیر است:
ماده 15:
هیات مدیره از بین اعضاء هیات مدیره یا خارج از آنها، یک نفر را به عنوان مدیرعامل برای مدت دوسال انتخاب میکند و انتخاب مجدد وی بلامانع است.
ماده 16:
وظایف و اختیارات مدیرعامل به شرح زیر است:
آدرس اصفهان، خیابان 22 بهمن، شهرک علمی وتحقیقاتی تلفن:5-2683434
ماده 17:
صندوق دارای یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل خواهد بود که توسط مجمع عمومی برای مدت یک سال انتخاب میشوند، بازرسان نمیتوانند همزمان عضویت در هیات مدیره یا مدیریت عامل صندوق را عهده دار باشند.
ماده 18:
وظایف و اختیارات بازرسان همان است که در قانون تجارت بیان شده است.
فصل سوم: سایر مقررات
ماده 19:
سال مالی صندوق از اول فروردین ماه هر سال و در پایان اسفند ماه همان سال خاتمه مییابد، به استثنای سال اول تأسیس که از تاریخ تشکیل تا پایان اسفند ماه خواهد بود.
ماده 20:
سود خالص صندوق در هر سال پس از طی مراحل قانونی بر اساس پیشنهاد هیات مدیره و پس از تصویب مجمع عمومی به حساب سرمایه یا حساب سرمایه گذاران منظور میشود (با رعایت مقررات قانون تجارت)
ماده 21:
هر گونه تغییر و اصلاح در اساسنامه و تأسیس نمایندگی، انحلال و تصفیه به پیشنهاد هیات مدیره و تصویب مجمع عمومی خواهد بود.
ماده 22:
صندوق در سایر مواردی که در این اساسنامه پیش بینی نشده تابع قانون تجارت و اصلاحات آن و اساسنامه مصوب هیات وزیران به شماره 62724/ت 24721 ه مورخ 81/12/28 و آیین نامه هیات وزیران به شماره 35675/ت 24721 ه مورخ 81/12/28 و سایر قوانین و مقررات مرتبط است.
اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی جهت:
• اجرای طرحهای پژوهشی و پژوهشهای کاربردی، فرهنگی، هنری و فناوری
• اجرای مرحله تولید نیمه صنعتی طرحهای به نتیجه رسیده پژوهشی و فناوری
• تدوین داتش فنی حاصل از تحقیقات و انتقال نتایج تحقیقات به مرحله تولید
• تأمین سرمایه ریسک پذیر و مشارکت و سرمایه گذاری در طرحهای پژوهشی و فناوری.
• تضمین پرداخت به موقع تعهدات و اقساط طرحهای پژوهشی و فناوری در مقاطع تعیین شده در قرارداد، درازاء درصد مشخصی از کل رقم قرارداد.
• صدور ضمانت نامههای مورد نیاز مؤسسات پژوهشی و فناوری غیر دولتی به متقاضیان مربوطه برای اجرای طرحهای پژوهشی و فناوری در قبال اخذ ضمانت نامههای لازم
توجه: طرح پژوهشی و فناوری غیر دولتی طرحی است که اجرای آن موجب افزایش اندوختههای علمی و فنی یا موجب استفاده از اندوختههای علمی و فنی یا موجب استفاده از اندوختههای علمی و فنی برای طراحی یا ابداع روشهاو کاربردهای نوین گردد.
ثابت
اولویتها
ضوابط
اولویتها
ضوابط
اولویتها
ضوابط
گستره همکاری
پرسشنامه طرح
پرسشنامه دانش بنیان
پرسشنامه سرمایه در گردش
با ما راحت باشید. هر سوال و درخواستی دارید تماس بگیرید. مشاوران ما به صورت رایگان به شما خدمت رسانی مینمایند.