لوگو شرکت دانش بنیان ایران

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

فهرست محتوا

معرفی پژوهشگاه

تاریخچه پژوهشگاه

بر اساس تصمیم جلسهٔ مورخ ۷/۵/۶۸ شورای گسترش آموزش عالی، مرکز پژوهش‌های شیمی و مهندسی شیمی ایران با هدف فراهم آوردن امکانات پژوهشی بنیادی، کاربردی و آموزشی در کلیه زمینه‌های شیمی و مهندسی شیمی و پرورش استعدادها و خلاقیت موجود در کشور و بهره‌گیری از ذخائر عظیم نفت، گاز، معادن، فلزات، گیاهان دارویی و نیز فراهم آوردن تمهیدات برای تولید نیمه صنعتی تأسیس شد.

به منظور گسترش تحقیقات بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی و همچنین تربیت و تأمین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور در حوزه‌های شیمی و مهندسی شیمی، سطح این مرکز با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۶ به پژوهشگاه ارتقاء پیدا کرد و با عنوان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران به فعالیت‌های خود ادامه داد.

از نخستین اقداماتی که تقریباً همزمان با تأسیس و راه اندازی مرکز صورت گرفته بود، پیش بینی فضای توسعه‌ای مناسب برای تحقق اهداف و فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی آیندهٔ آن بود. بر این اساس زمینی به وسعت ۱۶ هکتار در اراضی چیتگر و در جوار دیگر مراکز تحقیقاتی در اختیار مرکز پژوهش‌های شیمی و مهندسی شیمی ایران قرار گرفت که عملیات اجرایی این پروژه استراتژیک ملی تحت نظارت عالی مرکز پژوهشهای شیمی و مهندسی شیمی ایران و با تفویض اختیار توسط معاونت عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اجرا درآمد. در قالب این طرح پیش‌بینی چهار پژوهشکده تخصصی شیمی و مهندسی شیمی، کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی، مرکز کامپیوتر، کارگاه‌ها، مهمانسرا، مسجد، نمایشگاه، انبار، مهدکودک و خانه‌های سازمانی گنجانده و کارهای تاسیساتی این پروژه مهم به پیمان گذاشته شده که بخشی از آن در ابتدای سال ۱۳۸۵ به بهره‌برداری رسید.

عمده‌ترین فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران معطوف به اجرای پروژه‌ها در قالب کلی بنیادی و کاربردی صورت پذیرفته که اهم عناوین آن‌ها عبارتند از:

  1. تحقیقات بنیادی جهت کشف هر چه بیشتر ناشناخته‌ها، ارتقاء دانش بشری و تربیت پژوهشگران
  2. تحقیق و پژوهش در زمینه‌های مختلف مهندسی شیمی از جمله فرآیندهای جداسازی، بیوتکنولوژی، افزایش مقیاس واحدهای عملیاتی، فرآیندهای کاتالیستی، شبیه سازی و مدل‌سازی فرآیندها
  3. تحقیقات در فرآوری مواد اولیه صنعتی از کانی‌ها
  4. تحقیق و پژوهش در زمینه نانوتکنولوژی و سنتز ترکیبات نانو
  5. تحقیق و پژوهش بر روی شیمی کشاورزی و تلاش در رفع نیازهای کشور در این زمینه
  6. تحقیقات در سنتز کاتالیزورها
  7. سنتز مواد اولیه مورد نیاز صنایع شیمیایی و دارویی
  8. مطالعه و بررسی مواد خام موجود در کشور برای تبدیل به فرآورده‌های با ارزش افزوده
  9. استخراج و شناسایی ترکیبات مؤثر طبیعی با کاربرد دارویی
  10. پژوهش و تحقیق در شیمی ارگانوسیلیکون جهت پایه گذاری صنایع ارگانوسیلیکون در کشور
  11. باز کردن پتنت‌ها و جستجوی روش علمی برای سنتز ترکیبات مورد نیاز کشور
  12. طراحی مولکولی برای سنتز ترکیبات در صنایع شیمیایی و دارویی
  13. تجزیه کمی و کیفی مواد شیمیایی صنعتی و دارویی وارداتی
  14. توسعه روش‌های شناسایی و سنجش مواد بر اساس ابزارها و تکنیک‌های دقیق
  15. طراحی و ساخت واحدهای نیمه صنعتی بر اساس نتایج تحقیقات بنیادی یا کاربردی انجام شده جهت تولید صنعتی

علاوه بر فعالیت‌های فوق، این پژوهشگاه در راستای تقویت ارتباطات علمی با دیگر نهادها و جلب همکاری متخصصان و پژوهشگران و هم چنین تربیت نیروی انسانی متخصص، اقدامات زیر را پیگیری می‌نماید:

  1. تقویت نظام اطلاع رسانی و ارتباط‌های کتابخانه‌ای در زمینه‌های شیمی و مهندسی شیمی
  2. حمایت از پژوهشگران جهت اجرای طرح‌های پژوهشی متناسب با نیاز کشور
  3. ارتباط با سایر مؤسسات علمی و پژوهشی داخل و خارج کشور از طریق برگزاری سمینارهای تخصصی علمی و تبادل پژوهشگران و اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک
  4. آموزش و تربیت نیروی متخصص در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری
  5. همکاری با انجمن شیمی و انجمن مهندسی شیمی ایران جهت اعتلای علم شیمی و مهندسی شیمی کشور

در حال حاضر پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران دارای ۴ پژوهشکده، ۱۲ گروه تخصصی، ۳۰ آزمایشگاه تحقیقاتی و بالغ بر ۴۰ نفر عضو هیأت علمی تمام وقت می‌باشد.

در راستای تربیت نیروی انسانی توانمند و متخصص در علم شیمی و مهندسی شیمی و با اخذ مجوز از شورای گسترش آموزش عالی در سال ۱۳۷۲، این پژوهشگاه از سال ۱۳۷۳ اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش‌های مختلف رشتهٔ شیمی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نموده که تا سال ۱۳۸۹ تعداد ۱۲۵ نفر از آنان فارغ التحصیل شده‌اند. با پیگیری‌های به عمل آمده، این پژوهشگاه در سال ۱۳۸۷ موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی را برای ایجاد دورهٔ دکتری شیمی و در سال ۱۳۸۹ موافقت قطعی آن شورا را برای ایجاد دوره کارشناسی ارشد رشتهٔ مهندسی شیمی کسب نموده است.

این نهاد علمی پژوهشی توانست پس از ۲۲ سال تلاش مستمر علمی آموزشی، علاوه بر مجامع علمی، صنعتی و دارویی کشور، در بسیاری از مجامع و کنگره‌های بین‌المللی و نشریات علمی دنیا نیز جایگاه ویژه‌ای را به دست آورد. این پژوهشگاه به همت اعضای هیأت علمی خود تاکنون در بیش از ۴۲۰ سمینار و کنگرهٔ بین المللی و ملی، دستاوردهای خود را در قالب مقالات علمی ارائه کرده و بیش از ۴۰۹ مقاله در مجلات معتبر بین المللی منتشر نموده است.

بخش ارتباط با صنعت پژوهشگاه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۶ با انگیزه سرویس‌دهی و انجام طرح‌های تحقیقاتی جهت رفع مشکلات صنایع، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها آغاز نمود. در حال حاضر این بخش با بیش از ۲۰۰ مورد مراجعه در سال، بستر تعامل مناسبی را با صنایع و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی بوجود آورده است. لازم به ذکر است هم‌اکنون بیش از دو سوم مراجعات بخش ارتباط با صنعت، مربوط به صنایع و بخش خصوصی، و بقیه مربوط به سایر مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است.

نمودار سازمانی

[/vc_column_text]

هیأت امناء

وظایف و اختیارات هیأت امناء

هیأت امناء عالی‌ترین رکن پژوهشگاه می‌باشد که وظایف و اختیارات آن در قانون تشکیل هیأتهای امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (مصوب جلسات ۱۸۱ و ۱۸۳ مورخ ۹/۱۲/۶۷ و ۲۳/۱۲/۶۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و همچنین قانون نحوه انجام امـــور مــالی و معاملاتی دانشگاه‌ها و مــؤسسات آموزش عــالی و تحقیقاتی (مصوب مورخ ۱۸/۱۰/۶۹ مجلس شورای اسلامی) تعیین شده ومهمترین این وظایف عبارتند از:

  1. تدوین و تصویب آئین نامه داخلی هیأت امناء
  2. بررسی و تصویب برنامه‌های راهبردی، پنج ساله و عملیاتی سالیانه پژوهشگاه
  3. تصویب نمودار سازمانی و تشکیلات پژوهشگاه براساس ضوابط و مقررات مربوط، که پس از تأیید وزارت قابل اجرا خواهد بود.
  4. بررسی و تصویب بودجه سالانه و تفصیلی و اصلاحیه‌های مربوط، که از طرف رئیس پــژوهشگاه پیشنهاد می‌شود.
  5. بررسی و تصویب آئین نامه مالی و معاملاتی، اداری – استخدامی و تشکیلاتی پژوهشگاه و فرصتهای مطالعاتی، سفرهای علمی، بورس‌های تحصیلی و …
  6. تصویب حسابها و ترازنامه سالانه پژوهشگاه
  7. تصویب نحوه وصول درآمدهای اختصاصی و مصرف آن با رعایت ضوابط و مقررات مربوط
  8. تعیین حسابرس و خزانه دار برای پژوهشگاه
  9. همفکری جهت جلب کمکهای بخش خصوصی و عواید محلی اعم از نقدی، تجهیزاتی و ساختمانی با رعایت قوانین و مقررات مربوط
  10. پیشنهاد میزان فوق العاده های اعضاء هیأت علمی و غیر هیأت علمی (کارشناسان و…) براساس ضوابط و مقررات مربوط
  11. تعیین میزان پرداخت حق التحقیق، حق التدریس، حق الزحمه، حق التألیف و نظایر آن.
  12. بررسی و اظهار نظر درباره گزارش عملکرد سالانه پژوهشگاه

مرکز پژوهش، طراحی و ساخت

تجهیزات آزمایشگاهی به عنوان یکی از ارکان اصلی فعالیت‌های تحقیقاتی، صنعتی و پزشکی در جامعه امروزی مطرح می‌باشد. این تجهیزات ضمن آنکه یکی از پایه‌های اصلی در علم و فناوری محسوب می‌شوند از سوی دیگر خود نیز یک زمینه علمی چند بعدی محسوب می‌شوند که ورود به آن نیاز به تخصص‌های مختلف و انجام فعالیت‌های چند رشته‌ای دارد.

همچنین با توجه به ضرورت حضور بخش‌های سخت افزاری و نرم افزاری در کنار هم و آن هم بصورت چند رشته‌ای، انجام چنین فعالیت‌هایی را دشوار می‌نماید. بطوری که اغلب کشورها در این حوزه وابسته به کشورهای پیشرفته بوده و لذا حجم عظیمی از واردات این محصولات بیانگر این مطلب می‌باشد. وابستگی شدید در این حوزه و عدم ورود شرکت‌های واسط علمی- تجاری باعث شده تا اغلب این فعالیت‌ها تجاری و بدون پشتوانه علمی باشد که در نهایت منجر به بهره‌وری بسیار پایین استفاده از این تجهیزات و بعضاً شاهد بلا استفاده شدن آنها هستیم. شاید اگر آماری دقیق از تجهیزات وارد شده و غیر قابل استفاده تهیه گردد نشان دهنده رقم بالایی از هدر رفتن سرمایه‌های کشور باشد. بدین منظور مرکز پژوهش، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در راستای توسعه پژوهش و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه شیمی و مهندسی شیمی شروع به فعالیت نمود.

اهداف مرکز:

مرکز “پژوهش، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی” با هدف پژوهش، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه شیمی و مهندسی شیمی فعالیت‌های خود را بصورت متمرکز و با اهداف زیر تعریف می‌نماید:

  1. پژوهش و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی شیمی و مهندسی شیمی
  2. پژوهش – ساخت تجهیزات تقاضا محور و مورد نیاز کشور
  3. طراحی و مهندسی سازی نمونه‌های حاصل از پژوهش
  4. ارتباط با مراکز ساخت تجهیزات در کشور و انجام پروژه‌های مشترک
  5. ایجاد ارتباط با آزمایشگا ههای پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌ها جهت پروژه‌های دستگاهی
  6. توسعه فرهنگ ساخت تجهیزات در کشور از طریق برگزاری کارگاه‌ها و…
  7. نشست مشترک متخصصین پژوهشی و صنعتی سازنده تجهیزات کشور و شرکت‌های سازنده تجهیزات
  8. ایجاد ارتباط با مراکز رشد در جهت انتقال دانش علمی ساخت دستگاه به شرکت‌های دانش بنیان
  9. پژوهش بر روی تجهیزات آینده

قطعاً تجهیزات طراحی شده در این حوزه در زمینه‌های نفت و پتروشیمی، گاز، مواد، معدن، رنگ و رزین، پلیمر، محیط زیست، بیولوژی، دارویی، غذایی، پزشکی و… کاربردهای گسترده‌ای دارد.

ساختار مرکز

این مرکز در طرح توسعه خود شامل بخش‌های زیر می‌باشد:

  1. آزمایشگاه پژوهش- ساخت ۱ (شیمی)
  2. آزمایشگاه پژوهش- ساخت ۲ (مهندسی شیمی)
  3. واحد دستگا هوری شیمیایی
  4. واحد الکترونیک و ابزار دقیق
  5. مرکز نرم افزار و محاسبات
  6. واحد فیزیک و اپتیک
  7. واحد مکانیک و طراحی

با توجه به ماهیت چند رشته‌ای مرکز، در طرح توسعه آن تخصص‌های مختلف زیر به صورت هیات علمی، کارشناس و تکنسین فعالیت خواهند نمود.

  1. الکترونیک (هیات علمی – کارشناس ارشد)
  2. شیمی (هیات علمی – کارشناس ارشد)
  3. مهندسی شیمی (هیات علمی – کارشناس ارشد)
  4. فیزیک (هیات علمی – کارشناس ارشد)
  5. نرم افزار (مهندس حرفه‌ای)
  6. مکانیک (مهندس حرفه‌ای – تکنسین ماهر)

همچنین این مرکز با بکارگیری دانشجویان در زمینه ساخت تجهیزات از رشته‌های مختلف و همکاری‌های گروهی می‌تواند موجب بالندگی بیشتر و کارآفرینی و در نهایت اشتغال زایی برای متخصصان تربیت شده گردد.

محصولات

مرکز پژوهش، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی تجهیزات حاصل از فعالیت‌های اعضای هیات علمی پژوهشگاه در حوزه ساخت تجهیزات که آماده تجاری سازی می‌باشد را ارائه می‌نماید.

راکتورهای تحت فشار

هیدرو سیکلون

تجهیزات تولید کننده بخار سرد

تایمر و دیمر آزمایشگاهی

ترموستات الکترونیکی آزمایشگاهی

میکروسکوپ ترمال لنز لیزری

میکروچیپ – میکروسکوپ ترمال لنز

دبیرخانه هیأت اجرایی جذب

اهداف هیات اجرائی جذب:

– انجام فرایند جذب و استخدام اعضای هیات علمی واجد شرایط و دارای توانایی‌های علمی و صلاحیت عمومی با توجه به نیاز پژوهشگاه و همچنین رسیدگی به درخواست اعضای محترم هیأت علمی جهت انجام مراحل تبدیل وضعیت ایشان از پیمانی به رسمی و رسمی آزمایشی به رسمی قطعی می‌باشد.

* دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی پژوهشگاه جهت تسهیل در رسیدگی به تقاضای اعضای محترم هیأت علمی مبنی بر تبدیل وضعیت ایشان، اقدام به بارگذاری اطلاعات و مدارک لازم جهت دسترسی سریع و آسان نموده است. لذا جهت دریافت انواع اطلاعات و فرم‌ها می‌توانید به لینک‌های زیر مراجعه فرمائید.

با عنایت به بخشنامه مورخ ۱۳۹۳/۳/۱۳ مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت متبوع مبنی بر ارسال کلیه مدارک اعم از مدارک مربوط به صلاحیت عمومی و علمی و همچنین مستندات مربوط به مقالات و سمینارها و … به صورت الکترونیکی و در قالب فایل‌های اسکن شده، مقتضی است جهت پیگیری هرچه بهتر روند کاری خود نسبت به در اختیار قراردادن کلیه مدارک خود به صورت الکترونیکی و اسکن شده (پس از تأیید و امضائ نهایی فرم‌ها) به این دبیرخانه اقدام نمایید.

مرکز همایش‌های حکمت

مرکز همایش‌های حکمت پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران به عنوان اولین مرکز همایش جامع علمی و پژوهشی واقع در غرب شهر تهران در زمینی به مساحت ۷۰۰۰ مترمربع و با زیربنایی به مساحت ۲۰۰۰ مترمربع احداث شده است.

این مرکز دارای ۳ تالار و سالن کنفرانس نوساز و بسیار شیک با ظرفیت‌های متفاوت برای برگزاری همایش‌های استانی، ملی، منطقه‌ای و بین المللی با امکانات و تجهیزات استاندارد اعم از صوتی و تصویری، اینترنت بدون سیم در تمام نقاط مرکز می‌باشد.

قرار گرفتن این مرکز در یکی از چند پژوهشگاه و مرکز علمی برتر کشور با رویکرد تعامل گسترده با صاحبان صنایع کشور برای دستگاهها، سازمان‌ها و شرکت‌هایی که علاقمند به برگزاری همایش خود در یک محیط علمی، پژوهشی هستند یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود.

VIP

قسمت VIP سالن دارای امکانات لازم از جمله مبلمان بسیار راحت، اتاق مذاکره، غذاخوری، نمازخانه و اتاق استراحت با ظرفیت ۱۷ نفر می‌باشد.

فضای نمایشگاهی

لابی جهت ایجاد نمایشگاه و پذیرایی در دو طبقه به متراژ ۶۹۰ متر مربع


امکانات صوتی و تصویری

این مرکز تجهیزات صدا و تصویر حرفه‌ای جهت اجرای موزیک زنده و همایش‌های داخلی و خارجی را با امکانات زیر فراهم نموده است.
میکسر ویدئو SE 600) (DATA VIDEO و بلندگوهای (GBL AM 7215/95) انواع میکروفون‌های دستی، بیسیم و یقه‌ای AKG و سخنرانی (AKG WMS PRESENT R SET 450) ساخت کشور اتریش، سیستم‌های مدیریت صدا و افکت (PROEL M20 USB) و میکسر جانبی جهت ارتباط با سالن‌های فرعی این مجموعه و همچنین پخش و ضبط صدا بر روی فرمت‌های کاست، CD و DVD

سیستم تصویربرداری سالن شامل دوربین‌های (SONY BRC 300) ساخت کشور ژاپن که امکان رکورد را بر روی HDD و DVD فراهم می‌کند همچنین قابلیت لینک به آنتن‌های صدا و سیما جهت پخش زنده مراسم را نیز دارا می‌باشد.

ویدئو دیتا پروژکتور دو لامپی با لنز نرمال (DVD PLAYER PANASONIC S38) (PANASONIC PT DZ) و پرده نمایش موتور دار به ابعاد ۴*۶ (scope)

امکانات پذیرایی

سالن غذاخوری:
سالن غذا خوری مرکز با مساحت ۷۰۰ مترمربع (با ظرفیت ۴۰۰ نفر احداث شده است که این سالن مجهز به سیستم سردخانه ۵ تنی ویژه نگهداری انواع مواد غذایی، نوشیدنی‌ها، سالادها و دسرها می‌باشد

پذیرایی میان وعده:
در صورت تقاضای میهمانان، پذیرایی میان وعده با انواع شیرینی، نوشیدنی و میوه‌های فصل در لابی‌های مجاور محل اجرای برنامه انجام خواهد شد.
توجه: بردن امکانات پذیرایی به داخل تالارها امکان پذیر نخواهد بود

نمازخانه:
نمازخانه مرکز به مساحت — مترمربع (با ظرفیت – نفر مرد و زن) در طبقه همکف ساختمان پژوهشی پژوهشگاه واقع شده است

مجری، قاری، گروه‌های هنری:
در صورت اعلام نیاز متقاضیان به مجری، قاری و گروههای هنری، مرکز نسبت به تأمین آن اقدام خواهد نمود

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام

متن تفاهم نامه همکاری علمی – پژوهشی و آموزشی

ریاست پژوهشگاه

پیام ریاست محترم پژوهشگاه

پژوهش، یک روند فعالانه، هوشیارانه و ساماندهی شده برای کشف واقعیت‌های نو و تفسیر درست این واقعیت‌ها، تجدیدنظر در پدیده‌ها، رخدادها، رفتارها و فرضیه‌ها می‌باشد. نقش پژوهش در توسعه همه جانبهٔ پایدار چنان برجسته و انکار ناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید، نیروی محرکه توسعه در همهٔ زمینه‌ها دانست. پژوهش هم‌چنین با استفاده از پدیده‌های موجود برای دست یافتن به راهکارهای عملی و فناوری‌هایی به‌کار می‌رود که کارکرد آن را در زمینه‌هایی همچون خلق دانش نو، پدید آوردن امکان کشف تازهٔ کاربرد دانش کهن، برقراری ارتباط بهتر با دنیای پیرامون بتوان مشاهده نمود. بدیهی است علم و فناوری حاصل از پژوهش، چه از طریق تولید ملی و یا انتقال از کشورهای دیگر، بایستی در جهت حل مشکلات علمی، صنعتی، اقتصادی و اجتماعی کشور به کار گرفته شود. به طور نمونه در حوزهٔ صنعت، صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و مواد معدنی بستر مناسبی برای انتقال، بومی‌سازی و توسعه فناوری‌های مختلف می‌باشند که با پی‌گیری برنامه‌های هدفمند، اجرای سیاست‌های درهای باز و با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری، در راستای حرکت جامعهٔ نخبگان به سمت پژوهشگاه‌ها و تقویت ارتباط با مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و صنعتی داخل و خارج از کشور، می‌توان به روند صنعتی شدن دستاوردهای پژوهشی در این زمینه سرعت بخشید.

در این میان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با عنایت به مطالب پیش گفته و ظهور نسل جدیدی از صنایع و فناوری در عصر فرامدرن که تقاضای جدید پژوهش را ایجاب می‌نماید، ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و امکانات خود را، که تفصیل آن طی صفحات آتی از نظر خواهد گذشت، به نحوی آماده نموده است تا بتواند در مواجهه با چالش‌های اجتناب ناپذیر پیش‌رو، به دانش‌های تقاضا محور دسترسی پیدا کرده و با تبدیل آنها به ثروت مورد نیاز، به ویژه در حوزه‌های نوین، گام‌های محکم‌تری را در جهت خودکفایی و پیشگامی در سطح منطقه بردارد، انشاالله.

دفتر ریاست و روابط عمومی

از جمله فعالیت‌های دفتر ریاست و روابط عمومی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • انجام کلیه امور دفتر مربوط به ریاست پژوهشگاه
  • انجام کلیه امور مربوط به جذب اعضای هیأت علمی برای پژوهشگاه
  • تهیه دستور کار شورای عمومی و پژوهشی پژوهشگاه
  • اقدام و پیگیری کلیه دستورات صادر شده توسط رئیس پژوهشگاه
  • برنامه ریزی جلسات رئیس پژوهشگاه
  • انجام کلیه امور مربوط به مراسمات علمی، فرهنگی، اعیاد و بازدیدها و …

کانون ارگانوسیلیکون

رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی: آقای دکتر علی اکبر طرلانی

شماره تماس: ۴۴۷۸۷۷۲۰ الی ۴۴۷۸۷۷۴۰ داخلی ۱۰۰۵

کانون ارگانوسیلیکون

دبیرخانه نظارت بر اجرای سند کاتالیست

مختصری از فعالیت‌های دبیرخانه کارگروه تخصصی مشاور جهت نظارت عالی بر اجرای سند کاتالیست

تلفن تماس با دبیرخانه کاتالیست: ۴۴۷۸۷۷۷۱

دفتر همکاری‌های علمی و بین المللی

شرح وظایف گروه همکاری‌های علمی و بین المللی

  • تهیه برنامه جامع نحوه همکاری‌های علمی و بین المللی با رعایت قوانین و مقررات حاکم و ارائه آن به شورای پژوهشگاه
  • شناسایی کلیه مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی در زمینه فعالیت‌های مرتبط با پژوهشگاه و ایجادبانک اطلاعاتی مربوطه
  • جمع آوری، تهیه و انتشار آثار علمی در قالب نشریه، خبرنامه، کتب و مقالات

مرکز پژوهش، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی

معرفی مرکز

تجهیزات آزمایشگاهی به عنوان یکی از ارکان اصلی فعالیت‌های تحقیقاتی، صنعتی و پزشکی در جامعه امروزی مطرح می‌باشد. این تجهیزات ضمن آنکه یکی از پایه‌های اصلی در علم و فناوری محسوب می‌شوند از سوی دیگر خود نیز یک زمینه علمی چند بعدی محسوب می‌شوند که ورود به آن نیاز به تخصص‌های مختلف و انجام فعالیت‌های چند رشته‌ای دارد.

همچنین با توجه به ضرورت حضور بخش‌های سخت افزاری و نرم افزاری در کنار هم و آن هم بصورت چند رشته‌ای، انجام چنین فعالیت‌هایی را دشوار می‌نماید. بطوری که اغلب کشورها در این حوزه وابسته به کشورهای پیشرفته بوده و لذا حجم عظیمی از واردات این محصولات بیانگر این مطلب می‌باشد. وابستگی شدید در این حوزه و عدم ورود شرکت‌های واسط علمی- تجاری باعث شده تا اغلب این فعالیت‌ها تجاری و بدون پشتوانه علمی باشد که در نهایت منجر به بهره‌وری بسیار پایین استفاده از این تجهیزات و بعضاً شاهد بلا استفاده شدن آنها هستیم. شاید اگر آماری دقیق از تجهیزات وارد شده و غیر قابل استفاده تهیه گردد نشان دهنده رقم بالایی از هدر رفتن سرمایه‌های کشور باشد. بدین منظور مرکز پژوهش، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در راستای توسعه پژوهش و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه شیمی و مهندسی شیمی شروع به فعالیت نمود.

معاونت‌ها

معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی

معاونت پژوهشی یکی از معاونتهای اصلی پژوهشگاه است که از ۴ حوزه ذیل تشکیل شده است:

  • برنامه ریزی و نظارت پژوهشی
  • تحصیلات تکمیلی
  • ارتباط با صنعت
  • کتابخانه، مرکز اسناد و فناوری اطلاعات

اهم وظایف و فعالیتهای این معاونت به شرح ذیل می‌باشد:

  • انجام بررسیهای لازم و اتخاذ تصمیم در مورد برنامه ریزی فعالیتهای پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه؛
  • ارزشیابی و نظارت بر فعالیتهای پژوهشی و آموزشی و ارزیابی عملکرد حوزه‌های تحت مدیریت؛
  • نظارت بر حسن اجرای مقررات و آیین نامه‌های پژوهشی، فناوری، آموزش، کتابخانه، و بانکهای اطلاعاتی پژوهشگاه؛
  • تشکیل جلسات شورای پژوهشی، فناوری و تحصیلات تکمیلی؛
  • تشکیل جلسات مدیران حوزه‌های تحت نظر معاونت پژوهشی؛
  • استفاده مطلوب از ظرفیتهای علمی و فنی پژوهشگاه در راستای انجام طرح‌های کاربردی و ارائه خدمات مشاوره‌ای با صنایع کشور؛
  • تهیه برنامه پژوهشی پژوهشگاه و ارائه اهداف و تعیین اولویت‌های پژوهشی در قالب برنامه‌های میان مدت و بلند مدت و حمایت از تشکیل مراکز رشد، کارآفرینی و پارکهای علم و فناوری؛
  • نظارت در ارائه خدمات علمی- پژوهشی و آموزشی و برگزاری سمینارها و کنفرانس‌های علمی پژوهشی؛
  • تدوین آئین نامه‌ها و دستور العملها و دستور جلسات مرتبط با وظایف معاونت؛
  • ابلاغ کلیه مصوبات، مقررات، و آئین نامه‌ها به واحدهای ذیربط و پیگیری و نظارت برحسن اجرای آن؛
  • توسعه، تقویت و هدایت طرحهای پژوهشی مصوب با اولویت پژوهشهای کاربردی هدفمند و مبتنی بر سند چشم انداز برنامه‌های توسعه کشور؛
  • برنامه ریزی جهت استفاده اعضای هیأت علمی از فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور؛
  • برنامه ریزی و تنظیم فعالیت‌ها و پیشنهاد بودجه پژوهشی سالیانه معاونت بر طبق اولویتهای مصوب پژوهشگاه؛

معاون پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی: آقای دکتر حسین رضا دارابی

مسئول دفتر معاونت پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی: آقای فرید مخاطب

پست الکترونیکی: pajohesh@ccerci.ac.ir

مدیریت امور پژوهشی

مدیر امور پژوهشی: آقای دکتر محمدسعید عبائی

تلفن تماس: ۴۴۷۸۷۷۲۰ داخلی ۱۰۰۲

مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی

معرفی آموزش و تحصیلات تکمیلی

شورای گسترش آموزش عالی در جلسه مورخ ۶۸/۵/۷ با تأسیس مرکز پژوهشهای شیمی و مهندسی شیمی ایران موافقت نمود و در تاریخ ۸۶/۲/۱ با مصوبه شورای گسترش آموزش عالی مرکز پژوهشهای شیمی و مهندسی شیمی ایران به پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران تغییر یافت.

هدف از تأسیس این پژوهشگاه انجام پژوهشهای بنیادی و کاربردی در کلیه زمینه‌های علوم و مهندسی شیمی در جهت نیل به خود کفایی و ایجاد زمینه برای استقلال علمی و اقتصادی کشور می‌باشد.

از جمله وظائف پژوهشگاه که در اساسنامه پیش بینی شده است. اعطای بورس آموزشی و پژوهشی در داخل و خارج کشور به دانشجویان و محققین بود.

علاوه بر این جهت تربیت نیروی انسانی متخصص و کمک به راه اندازی پژوهش شورای گسترش آموزش عالی در تاریخ ۷۲/۵/۱۶ موافقت قطعی خود را با ایجاد دوره کارشناسی ارشد شیمی، در تاریخ ۸۷/۰۳/۰۹ موافقت قطعی خود را با ایجاد دوره دکترای شیمی (پژوهش محور) و در تاریخ ۸۹/۱۲/۰۸ نیز موافقت قطعی خود را با ایجاد دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی (پژوهش محور) و در تاریخ ۹۰/۰۶/۳۰ موافقت قطعی خود را با ایجاد دوره دکتری مهندسی شیمی (پژوهش محور) اعلام نمود.

پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران با داشتن امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی کتابخانه تخصصی شیمی و کادر تحقیقاتی و آموزشی بسیار قوی، جهت تربیت نیروی محقق کارآمد و با تجربه بخشی از فعالیت خود را صرف آموزش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد می‌کند درصد کمی از فعالیت این مرکز صرف آموزش می‌شود به گونه‌ای که به طور متوسط در طول سال افراد هیات علمی مرکز از استادیار به بالا بیش از ۵ درصد وقت خود را صرف آموزش نمی‌کنند. حضور دانشجویان در تیم‌های تحقیقاتی از لحاظ پژوهشهای بنیادی حائز اهمیت می‌باشد.

از سال ۱۳۷۳ پژوهشگاه از طریق سازمان سنجش آموزش کشور شروع به گرفتن دانشجو نمود. در این سال تعداد ۴ نفر دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی پذیرش گردید. از سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۹۵ تعداد ۶۸۶ نفر دانشجو پذیرفته شده است که از این تعداد ۹۱ نفر دانشجوی مقطع دکتری در دو رشته شیمی و مهندسی شیمی می‌باشند. تعداد فارغ التحصیلان پژوهشگاه تا تیر ماه ۱۳۹۵، ۳۵۳ نفر می‌باشد. فارغ التحصیلان پژوهشگاه در دوره‌های دکترای دانشگاههای معتبر ایران و نیز خارج پذیرفته شده‌اند و مشغول ادامه تحصیل و یا گذراندن دوره‌های فوق دکترا می‌باشند.

پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران تاکنون تعداد ۵ بورسیه برای گرفتن دکترا به کشورهای ژاپن، کانادا و فرانسه ارسال داشته که از این تعداد ۴ نفر آنها مراجعت کرده و در مرکز مشغول به تحقیق هستند.

علاوه بر این ۳ نفر از مربیان پژوهشگاه بورسیه دکترای داخلی می‌باشند و نیز یکی دیگر از مربی‌ها با استفاده از بورس دولت آلمان موفق به اخذ مدرک دکترای خود شده و در حال حاضر در پژوهشگاه مشغول به کار می‌باشند.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی: آقای دکتر علی شریفی

کارشناسان آموزش

۱- دانشجویان (مریم شروین نیا)

۲- فارغ التحصیلان (فاطمه فره وشی)

تلفن‌های تماس: ۴۰-۴۴۷۸۷۷۲۰ داخلی ۱۰۵۹ و ۱۰۶۰

معاونت اداری، مالی و پشتیبانی

معاونت اداری، مالی و پشتیبانی از ۲ زیرمجموعه تشکیل شده است:

مدیریت امور اداری

مدیریت امور مالی

شرحی از وظایف حوزه معاونت اداری، مالی و پشتیبانی

در راستای فراهم نمودن امکانات مورد نیاز بخش تحقیقات پژوهشگاه، معاونت پشتیبانی و منابع انسانی با دو زیرمجموعه امور پشتیبانی و منابع انسانی و امور مالی، هماهنگی، انجام و نظارت بر حسن اجرای وظایف پشتیبانی را بر عهده دارد.

جذب نیروی انسانی کارآمد، آموزش ضمن خدمت کارکنان، خرید مواد، لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای کلیه قسمتهای آزمایشگاهی، تحقیقاتی، اداری و آموزشی، ایجاد فضاهای مناسب کار، تدریس و تحقیق و سایر امور اداری و رفاهی ازوظایف این حوزه می‌باشد.

معاون اداری، مالی و پشتیبانی: آقای شاهرخ رامزی

مسئول دفتر معاونت اداری، مالی و پشتیبانی: آقای داود عبدی

تلفن تماس با دفتر: ۴۴۷۸۷۷۴۶-۴۴۷۸۷۷۴۷
نمابر دفتر: ۴۴۷۸۷۷۷۸

دفتر طرح، برنامه و بودجه

شرح وظایف

دفتر طرح، برنامه و بودجه

اهم فعالیت‌های این حوزه که وظایف آن شامل: پیش بینی و تنظیم بودجه سالانه و تهیه موافقتنامه های مربوط و مبادلهٔ آنها، تهیه و شرح وظایف کلیه معاونت‌ها و مدیریت‌ها، طراحی و پیشنهاد چارت سازمانی، تهیه و تبیین افق و چشم انداز آتی پژوهشگاه، شیوه‌های نوین اجرای کار، کارسنجی و زمان سنجی، انجام امور محاسباتی و قیمت تمام شده خدمات می‌باشد. ضمناً فعالیت‌های شاخص این دفتر به طور خلاصه به شرح ذیل ذکر می‌گردد.

  • اصلاح اساسنامه پژوهشگاه
  • اصلاح نمودار سازمانی
  • تهیه تشکیلات تفصیلی
  • تهیه بودجه تفصیلی و اصلاحیه‌های بعدی آن
  • مبادله موافقتنامه های مربوطه
  • تهیه و ارائه گزارش برنامه‌های عملیاتی در جلسات هیأت امنا

مدیریت امور اداری و پشتیبانی

سپاس خدا را؛ سپاسی که در سایه سارش، در جمع سپاسمندان درگاهش باشیم و به یاریش، بر مشتاقان به سوی دریای رضایت و غفرانش، پیشی بگیریم. خدمت صادقانه به مردم شریف، نجیب و ارزشمدار که از حریم آرمان‌های انقلاب اسلامی حراست می‌کنند، از الطاف بارز الهی و فرصت‌های طلایی است که سپاس و شکرگزاری آن از عهده انسان خارج است.

مدیریت؛ فرآیند به کارگیری مؤثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی، سازماندهی، بسیج منابع و امکانات، هدایت و کنترل است که برای دستیابی به اهداف سازمانی و براساس نظام ارزشی مورد قبول صورت می‌گیرد. مدیریت مؤثر جزئی از منابع اصلی توسعه ملت‌ها شده و مهم‌ترین منبع برای توسعه آنان محسوب می‌شود. لذا اعمال مدیریت توسط مدیر در موفقیت یک سازمان نقش بسزایی دارد. هرچه سازمان پیچیده‌تر باشد، نقش مدیریت دشوارتر خواهد شد. به عبارت دیگر مدیریت یک تصمیم گیری در زمان مناسب، با افراد مناسب در جایی که فعالیت در آن جریان دارد.

ارزیابی عملکرد در تسهیل اثربخشی سازمانی یک وظیفه مهم مدیریت تلقی می‌شود. بهبود مستمر عملکرد سازمانها، نیروی عظیمی ایجاد می‌کند که این نیروها می‌تواند پشتیبان برنامه رشد، توسعه و ایجاد فرصت‌های تعالی سازمانی شود. بدون بررسی و کسب آگاهی از میزان پیشرفت و دستیابی به اهداف و بدون شناسایی چالش‌های پیش روی سازمان و کسب بازخورد و اطلاع از میزان اجرای سیاست‌های تدوین شده و شناسایی مواردی که به بهبود جدی نیاز دارند. بهبود مستمر عملکرد میسر نخواهد شد. تدوین گزارش عملکرد و اندازه گیری کمی آن امکان شناسایی زمینه‌هایی که مدیریت باید توجه بیشتری به آنها بنماید را میسر می‌سازد و به شناسایی فرصت‌ها و محدودیت‌ها کمک می‌کند. همچنین باعث ایجاد اطلاعات برای مدیران در تصمیم گیری‌های مدیریتی خواهد شد. چرا که بخش زیادی از اطلاعات لازم برای تصمیم گیری‌های مدیریت از طریق اندازه گیری و ارزیابی سیستم فراهم می‌آید. به همین منظور سنجش اثر بخشی و میزان دستیابی به اهداف و برنامه‌ها با ویژگی کارا بودن فعالیت‌ها و عملیات است.

اجرای سیستم ارزیابی عملکرد دارای فواید زیادی می‌باشد که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تعیین میزان پیشرفت در جهت اهداف تعیین شده
  • ایجاد امکان مناسب برای تحقق اهداف استراتژیک سازمانی
  • شناسایی فرصت‌ها و محدودیت‌ها
  • کنترل شاخص‌های کارائی، اثربخشی، بهره وری و سودآوری
  • ایجاد ساختارهای مناسب برای بهبود عملکرد در کلیه سطوح سازمانی
  • نظارت و کنترل بر عملکرد سازمانی در سطح خرد تا کلان
  • ایجاد مبنایی مناسب برای تصمیم گیری واقعی مدیریت
  • ایجاد پایگاه اطلاعاتی منسجم جهت مدیران در تصمیم گیری

اهداف مدیریت امور اداری و پشتیبانی

  • اجرای سیاست‌ها و خط مشی‌های پژوهشگاه در زمینه‌های مربوط به امور اداری، استخدامی و پشتیبانی
  • نظارت بر حسن انجام فعالیت‌های واحدهای تابعه
  • تهیه و تنظیم آیین نامه‌ها و بخشنامه‌ها و دستور العل های اداری لازم جهت ارائه به مقامات ذیربط براساس ضوابط و مصوبات پژوهشگاه و ابلاغ آن به کلیه واحدها پس از تأیید.
  • مراقبت در اجرای مقررات انضباطی و رسیدگی به تخلفات کارکنان و ارجاع مراتب به هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری
  • مطالعه وبررسی رسته‌های شغلی مشاغل و ارائه نظرات و پیشنهادات اصلاحی به مراجع ذیربط با همکاری مدیریت طرح، برنامه و بودجه پژوهشگاه
  • ایجاد و نگهداری بانک اطلاعاتی پرسنلی و سوابق خدمتی و اداری کلیه پرسنل پژوهشگاه
  • همکاری در جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پژوهشگاه با واحدهای ذیربط
  • انجام امور اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی
  • پیش بینی ترفیع و تغییر گروه سالانه کارکنان با کمک واحدهای مربوط
  • همکاری با واحد حراست در زمینه حفاظت از ساختمانها، اموال و تأسیسات
  • انجام تدارکات و تأمین وسایل و تجهیزات مورد نیاز واحدهای مختلف پژوهشگاه و سفارش آن از داخل و خارج کشور با هماهنگی کامل واحدهای ذیربط
  • شرکت در جلسات تهیه و تنظیم بودجه پرسنلی کارکنان
  • نظارت در انجام کلیه امور خدماتی پژوهشگاه و ارائه آن به واحدهای مختلف
  • تهیه طرح‌های مربوط به رفاه عمومی کارکنان و نظارت بر حسن اجرای طرحهای مزبور
  • برنامه ریزی و نظارت بر روشهای مطلوب اداره امور استخدامی پژوهشگاه
  • نظارت بر اجرای صحیح مقررات استخدامی و ارائه راهنمایی‌های لازم
  • همکاری در امر تهیه و تنظیم و اصلاح مجموعه شرح وظایف، نمودار و پستهای سازمانی پژوهشگاه با مدیریت طرح، برنامه و بودجه پژوهشگاه
  • نظارت بر امور حضور و غیاب، طرح تمام وقت، اضافه کاری و انتصاب کارکنان (هیأت علمی و غیر هیأت علمی)
  • مشارکت در جلسات و کمیسیونهای مختلف و اظهار نظر و ارائه پیشنهادات لازم
  • رسیدگی به امور رفاهی و بازنشستگی کارکنان و اتخاذ تصمیمات لازم
  • نظارت بر امر ارزشیابی واحدهای تابعه
  • انجام سایر امور محوله از سوی مقام مافوق

مدیریت امور مالی

شرح وظایف مدیریت امورمالی:

  • هدایت، ایجاد هماهنگی و تنظیم برنامه کار زیر مجموعه‌های امورمالی اعم از واحدهای دریافت پرداخت، رسیدگی، اعتبارات و تنظیم حسابها و اموال
  • نظارت بر نحوه ثبت، ضبط و نگهداری اسناد، دفاتر و مدارک مالی
  • تأمین و تعهد اعتبار و ثبت تعهدات بر اساس بودجه مصوب
  • نگهداری و حفظ و حراست و تحویل وجوه، نقدینه‌ها، سپرده‌ها و اوراق بهادار و نظارت و کنترل بر وصول درآمدهای اختصاصی و واریز آنها به خزانه
  • اعمال نظارت مالی با رعایت مفاد آئین نامه مالی معاملاتی و مصوبات هیأت امناء و سایر مقررات مرتبط
  • تهیه و تنظیم گزارشات، صورت‌های مالی و فرمهای تفریغ بودجه سالانه جهت ارائه به مراجع ذیربط
  • ارائه خدمات مشورتی و تخصصی جهت اعمال قوانین و مقررات
  • نظارت بر نگهداری حساب اموال، سیستم انبارگردانی، انجام مناقصات و مزایده‌ها و افتتاح اعتبارات اسنادی
  • همکاری مستقیم با واحد بودجه و تشکیلات جهت تدوین بودجه‌های پژوهشگاه
  • تهیه و گزارش احتمالی در رابطه با تخلفات به مقامات ذیصلاح

 

ارتباط با صنعت

دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی

مدیریت امور پروژه‌های صنعتی و تولیدی
تعریف:

الف: پروژه‌های صنعتی پروژه‌هایی است که متولی خارج از پژوهشگاه دارد.

ب: پروژه‌های تولیدی شامل تمامی خدمات تولیدی و تجاری است که با کارفرمایی پژوهشگاه انجام می‌شود و محصول تولیدی توسط پژوهشگاه و یا با مشارکت شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به بازار عرضه می‌گردد.

بازدیدها- جلسات

  • جمع آوری اطلاعات مورد لزوم از مراکز صنعتی و اطلاع از نیازهای آنها
  • مکاتبات ترجیحاً از طریق سیستم اتوماسیون و Email و SMS
  • برگزاری جلسات مشترک پژوهشگران با متخصصین صنایع
  • انجام بازدیدهای منظم دوره‌ای از مراکز علمی و صنعتی

نمایشگاه – تبلیغات

  • چاپ برگه‌ها، بروشورها، کتابچه معرفی پژوهشگاه، تکثیر و توزیع آنها و تبلیغات الکترونیکی
  • برگزاری و شرکت در نمایشگاههای مختلف و معرفی پتانسیل‌های موجود از طریق کارشناسان و متخصصان پژوهشگاه

انعقاد قراردادها

  • تهیه فرم‌های لازم برای طرحهای تحقیقاتی صنعتی
  • اخذ پیشنهاد طرح از مجریان، ارسال آن به کارفرما، هماهنگی‌های لازم جهت برگزاری جلسات بین کارفرما و پژوهشگران
  • بررسی و نظارت بر هزینه‌های اعلام شده پیش طرحها و مطابقت آنها با تعرفه‌ها و ضوابط
  • نظارت بر نحوه انعقاد و امضاء قرارداد با استفاده از مشاوران مالی و حقوقی
  • هماهنگی با واحد خرید، دادن اطلاعات مورد نیاز به آنها جهت تهیه لوازم، دستگاه‌ها و ملزومات مورد نیاز پروژه‌ها

نظارت و کنترل کیفی پروژه‌ها

  • اخذ گزارش پیشرفت کار
  • نظارت بر نحوه اجرای کار و کنترل کیفی پروژه‌ها مطابق با مفاد قرارداد

پروژه‌های تولیدی

  • بررسی، نظارت و ارزیابی پروژه‌های تولیدی
  • -اخذ گزارشات دوره‌ای و بررسی و تجزیه و تحلیل آنها
  • تدوین آیین نامه نحوه همکاری و مشارکت با همکاران خارج از پژوهشگاه و شخصیت‌های حقوقی نظیر صندوق رفاه اعضای هیئت علمی جهت تولید و ارائه محصول به بازار

تولید دانش فنی و ثبت آن

  • نظارت-کنترل دانش فنی تولید شده در پژوهشگاه
  • پیگیری‌های لازم تا مرحله نهایی و ثبت دانش فنی در مراکز ذی صلاح
۴.۷/۵ - (۴۰ امتیاز)
جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.