لوگو شرکت دانش بنیان ایران

بازدید از دانش بنیان های اصفهان

بازدید دکتر ستاری از دانش بنیان های اصفهان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه سفری که به اصفهان داشت با بازدید از طرح های دانش بنیان و تاکید بر حمایت از آن ها، از اختصاص ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق نوآوری به شرکت های دانش بنیانی که از کرونا خسارت دیده بودند خبر داد و اظهار داشت: وام ها و تسهیلات بسیاری برای خسارت ناشی از کرونا تا کنون اختصاص داده شده که بخشی از این اعتبار به شرکت ها پرداخت شده و تا یکی دو ماه آینده مابقی خسارت نیز پرداخت می شود.

اصفهان به عنوان استان پیشرو در راه اندازی مراکز رشد و پارک های علم و فناوری با بیش از ۵۴۰ شرکت فناور، دومین استان دانش بنیان کشور پس از تهران بشمار می آید و در سال های اخیر نیز نقش بسزایی در توسعه اقتصاد دانش بنیان و غیر نفتی در کشور داشته است.

بازدید دکتر ستاری از دانش بنیان های اصفهان

افزایش ۶۰ درصدی شرکت های دانش بنیان در اصفهان

اصفهان با برخورداری از تنها شهرک علمی و تحقیقاتی کشور، مامنی برای رشد و توسعه شرکت های فناور و دانش بنیان است و در دولت یازدهم و دوازدهم اقدام های بسیاری برای حمایت و افزایش آن ها صورت گرفت بطوری که تعداد شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از سال ۹۲ تا کنون بیش از ۶۰ درصد افزایش یافت که گامی بلند در جهت تحقق اقتصاد دانش محور و غیر نفتی، تولید محصولات فناورانه و ایجاد اشتغال محسوب می شود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   امضای تفاهم نامه بین معاونت علمی و سازمان نظام مهندسی ساختمان

سورنا ستاری با اشاره به این که وجود سخت گیری در صدور مجوز غیر عادی نیست، گفت: برخی از مجوزها نیاز به آزمایش کلینیکال دارد که زمان بر بوده و مراحل طولانی را پشت سر می گذارند که در نتیجه سبب توسعه سطح کیفی این شرکت‌ ها می شود؛ البته تفاهم نامه هایی با وزارتخانه های بهداشت و کشاورزی صورت گرفته تا شرکت های دانش بنیان به راحتی بروکراسی ها را طی کنند.

وی گفت: باید یه سمت جذب سرمایه گذاری ریسک پذیر برویم چرا که اقتصاد دانش بنیان پول پاشی نفت نیست و درواقع از طریق اکوسیستم کارآفرینی سرپا نگه داشته می شود.

افتتاح مجتمع فناوری و نوآوری غدیر

ستاری با اشاره به پیشرفت محصولات شرکت ها در کنار بازدید از محصولات فناورانه دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)‌، تصریح کرد: ساخت تجهیزات و ملزومات مورد نیاز پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از جمله ساخت کیت شناسایی کووید ۱۹، محفظه استریل uv و محفظه اتوماتیک استریل پیشرفت چشمگیری حاصل شده است.

افتتاح ساختمان غدیر شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، بازدید از ساختمان فرصت و فاز توسعه ای شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، افتتاح مرکز نوآوری سلامت دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آغاز به کار بهسازی و راه اندازی کارخانه نوآوری اصفهان از برنامه های سفر یک روزه معاون علم و فناوری رئیس‌ جمهور به اصفهان است.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.