لوگو شرکت دانش بنیان ایران

حمایت های صندوق نوآوری یونیسف

سرمایه گذاری صندوق نوآوری یونیسف

امید ماهرانی در جلسه کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان این اتاق که با حضور معاون کمیته امداد امام خمینی(ره) استان برگزار شد، بیان کرد: صندوق نوآوری یونیسف به دنبال سرمایه گذاری بدون سهم سرمایه تا سقف ۱۰۰ هزار دلار برای تامین مالی و حمایت فنی (در مرحله کشت ایده) شرکت های نوپای فناورانه انتفاعی که پتانسیل کمک به بشریت را دارند، است.

وی با بیان این که افرادی که طرح هایی که مطالعات انجام شده و اماده اجرایی می باشند تا تاریخ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ می توانند در وب سایت یونیسف به آدرس  بارگزاری کنند افزود: استارتاپ هایی که از یادگیری ماشینی، علوم داده یا هوش مصنوعی استفاده می کنند و کسب و کار آن ها در یکی از کشورهایی که برنامه های کشوری یونیسف در آن اجرا می شود، ثبت شده است و همچنین دارای نمونه اولیه کارآمد با نتایج امیدوار کننده متن باز هستند می توانند از این حمایت ها استفاده کنند.

ماهرانی اظهار داشت: در سیاست گذاری های کلان کشور شرکت های دانش بنیان و فناوری های نوین تاثیر بسزایی در اشتغالزایی و ثروت آفرینی دارند که دولت باید به این بخش مهم از اقتصاد توجه ویژه داشته باشد.

وی اضافه کرد: تغییرات گسترده و رقابت از مهمترین ویژگی هاست که در این زمینه شرکت های دانش بنیان و با رویکرد فناورانه با تولید محصولات جدید و فناوری بالا می توانند خدمات بهتری را به مردم عرضه کنند و در جذب مخاطب جایگاه بهتری را ایفا کنند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان

حمایت های صندوق نوآوری یونیسف

رویکردهای صندوق نوآوری

ماهرانی با بیان این که شناسایی ایده ها یکی از موارد مهم در حوزه کارآفرینی است ادامه داد: شرکت های دانش بنیان به عنوان شرکت های کوچک و متوسط با استفاده از دانش محصولات نوین را تولید و وارد بازار می کنند که در این مسیر رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال متناسب با ظرفیت نوآوری و رونق اقتصادی را ایجاد می کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس عنوان داشت: با توجه به صادرات خوب محصولات دانش بنیان در کشور؛ حوزه دانش بنیان، فناورانه و ایده های نوین یکی از عرصه های مهم برای ثروت آفرینی است که ورود و فعالیت در این بخش در کشور باید مورد توجه قرار گیرد که در این زمینه دسترسی به ظرفیت های سرمایه گذاری برای کارآفرینان و پژوهشگران عامل مهمی در ایجاد نوآوری و بهره برداری از توان فناوری در اقتصاد کشور است.

وی با تشریح برخی از حمایت های دستگاه از شرکت های دانش بنیان استان تصریح کرد: یکی از رویکردهای ما در این کمیسیون تعامل و همکاری با ارگان های حامی شرکت های دانش بنیان و شناسایی و معرفی برنامه های آن ها در راستای ارتقای شرکت های دانش بنیان و کارآفرینان استان است.

حمایت از شرکت های دانش بنیان

ماهرانی با بیان این که کمیته امداد امام خمینی(ره) استان نیز برنامه های خوبی در حوزه شرکت های دانش بنیان در استان در دست اجرا دارد افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس به واحدهایی که از طرف این کمیته نیروی اجرایی استخدام نمایند مبلغ ۵۰ میلیون تومان با شرایط بسیار مطلوب تسهیلات ارائه می کند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   وام 10 میلیاردی به دانش بنیان ها

در این جلسه جوادی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس به ارائه گزارشی در خصوص برنامه راهبردی عملیاتی کمیته امداد و مدل راهبری شغلی پرداخت.

وی افزود: در این مدل، یک کارآفرین، محور برنامه ایجاد اشتغال برای محرومان است، راهبر شغلی یک کارآفرین حرفه ای است که در یک رشته شغلی مشخص دارای سابقه و تجربه موفق است به نحوی که بر کل زنجیره ارزش این شغل تسلط کامل دارد و به مددجویانی که در قالب طرح راهبری شغلی و زیر نظر راهبر فعالیت کنند، تسهیلات ۴ درصد با مدت بازپرداخت ۷ ساله اعطا می شود.

جوادی بیان کرد: امسال می بایست با پرداخت ۸۲۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره، ۲۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان در قالب طرح های اشتغال در فارس ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در صدر مشکلات مهم اقتصاد ایران معضل بیکاری وجود دارد، اظهار داشت: اکنون اقتصاد و نظام سیاست گذاری کشور با چالشی مهم تر از این مواجه نیست که برای مثال در سال ۱۳۹۳ از ۷۶.۶ نفر کل جمعیت کشور، حدود ۲۱.۳ میلیون نفر شاغل بوده و ۴۰ میلیون نفر در شمار جمعیت غیر فعال قرار گرفته اند.

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.