لوگو شرکت دانش بنیان ایران

تسهیلات ثبت دارایی فکری

ثبت دارایی های فکری

دارایی های فکری و ثبت اختراع

کارشناس توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق نوآوری در زمینه ثبت دارایی های فکری ۹۰ درصد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از شرکت های دانش بنیان حمایت می کند و برای ثبت اختراعات داخل کشور نیز ۸۵ درصد تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان طی سال اختصاص می دهد. الهه بذرافشان با اشاره به بحث مالکیت فکری اظهار کرد: دارایی های فکری به دو دسته دارایی های فیزیکی و غیرفیزیکی و دارایی های ملموس و ناملموس تقسیم می شود. در دهه ۱۹۹۰ نسبت دارایی های ملموس به ناملموس بیشتر بود، اما امروز نسبت این دارایی ها تغییر کرده است.

وی دارایی های فکری ناملموس را شامل دانش فنی، اختراع، ایده و علامت ‌تجاری و دارایی های فیزیکی را شامل زمین، کارخانه و دستگاه های تولیدی صنعتی دانست و گفت: بیشتر دارایی های شرکت های دانش بنیان به دارایی های فکری شان برمی گردد که ایده، خلاقیت و نوآوری برای آن شرکت ها، مزیت رقابتی محسوب می شود تا از حق انحصاری خود محافظت کنند.
کارشناس توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به مالکیت فکری که شامل مالکیت صنعتی، مالکیت ‌ادبی و هنری  و سایر دارایی های فکری است، اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری از صادرات و مالکیت ‌صنعتی که ذیل آن ثبت اختراعات در داخل و خارج از کشور، ثبت علایم تجاری و ثبت طرح صنعتی است، از شرکت های دانش بنیان حمایت می ‌کند.

ثبت دارایی های فکری و مالکیت فکری

ممیزی دارایی های فکری

بذرافشان با اشاره به ممیزی دارایی‌ های فکری تصریح کرد: ممیزی دارایی های فکری شامل انواع دارایی ها است که بهترین راه حفاظت از آن، حمایت صندوق نوآوری از استراتژی کسب و کار و جلسات دارایی های فکری با حضور کارگزاران است.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   ثبت اختراع دانش بنیان ها

کارگزاران تخصصی صندوق نوآوری در زمینه مالکیت فکری در کنار شرکت های دانش بنیان قرار دارند تا شرکت ها بتوانند به درستی اختراع خود را ثبت کنند.

بذرافشان تصریح کرد: هدف اصلی از ثبت دارایی های فکری این است که بتواند به تجاری سازی برسد.

کارشناس توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با بیان اینکه ما برای اختراعات ۲۰ سال حق انحصاری دریافت می کنیم، گفت: در دریافت حق انحصاری، طی ۲۰ سال می توانیم از کپی، واردات و بهره برداری از محصول دانش بنیان محافظت ‌کنیم.
وی در مورد برگزاری برنامه های ترویجی و آموزشی صندوق نوآوری در راستای فرهنگ سازی مالکیت فکری میان شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: با توجه به اینکه گاهی شرکت ها با چالش های بسیاری طی تولید محصول مواجه می شوند و مالکیت فکری را فراموش می کنند، برگزاری این دوره ها را رایگان کردیم. در این دوره ها شرکت ها از دارایی های فکری خود و ممیزی دارایی ها و روش ثبت اختراعات آگاهی پیدا می کنند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.