لوگو شرکت دانش بنیان ایران

دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی

 دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی

رشد و توسعه صادرات کالا و خدمات دانش‌بنیان، یکی از اهداف معاونت امور بین‌الملل ودفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی است.

که نیازمند شناسایی ظرفیت شرکت‌های فناور داخلی و بازارهای بین‌المللی می‌باشد.

چگونگی فراهم‌سازی بستر مناسب به منظور تحقق این مهم نیازمند برنامه‌ریزی کلان و سیاستگذاری اجرایی است.

این امر منجر به تجاری‌سازی، رشد و توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، ورود به بازارهای بین‌المللی و در نهایت ثروت‌ زایی گردد.

شاخصه های اقتصاد مقاومتی

یکی از مهمترین شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی حضور فعالانه و گسترده مردم و بخش خصوصی در عرصه فعالیت‌های اقتصادی است.

چون صادرات غیر نفتی که اصلی‌ترین محرک و موتور رشد اقتصادی و رونقِ آن و مهمترین عامل برای دست‌ یابی به توسعه پایدار است، جز با حضور بخش خصوصی و حمایت‌های دولت گسترش نمی‌یابد.

بر اساس همین ضرورت بوده که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه‌ی ساماندهی صدور کالاها و خدمات دانش بنیان در چارچوب تقسیم کار ملی که نقشه جامع علمی کشور، سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی، برنامه پنجم توسعه و شورای اقتصاد تعیین کرده‌اند.

با هدف هدایت ظرفیت‌های جامعه علمی و فناوری کشور به سمت تبدیل ایده‌ها به کالاها و خدمات دانش‌بنیانی که از کیفیت لازم برای ورود به بازارهای داخلی و بین‌المللی برخوردار باشند، سیاست‌ها و برنامه‌های مختلفی را تدوین و اجرا نموده است.

دفتر توسعه‌ کسب و کار بین‌المللی که یکی از زیرمجموعه‌های معاونت امور بین‌الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری است، در چارچوب اهداف و وظایف ذیل که بر اساس ماموریت‌های معاونت علمی و فناوری و اسناد بالادستی کشور تنظیم شده‌اند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تعاونی های دانش بنیان

در تلاش است تا سهمی شایسته در تحقق اقتصاد دانش بنیان ایران اسلامی داشته باشد.

اهداف و وظایف

  • تدوین و اجرای برنامه‌ها و خط مشی ها و بسته‌های حمایتی مرتبط با توسعه صادرات کالاها و خدمات دانش‌بنیان با مشارکت مراجع ذیربط.
  • برنامه ریزی، هدایت و تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند به منظور ورود در بازارهای منطقه‌ای و توسعه بازار های پیرامونی و گسترش زنجیره ارزش منطقه ای.
  • سیاست گذاری و حمایت از رویه‌های تجاری مرتبط نظیر هیأت‌ های تجاری، کارگاه‌ها و سمینارها، برپایی نمایشگاه‌های محصولات و خدمات فناورانه ایران در کشورهای هدف.
  • سیاست گذاری و حمایت از ایجاد و توسعه ترتیبات متنوع یکپارچه سازی SME ها و از جمله شرکت‌های مدیریت صادرات و خوشه‌های صادراتی و شبکه های صادرات به منظور کمک به رشد صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان.
  •  از تهیه و به‌روزرسانی مستندات و بانک‌های اطلاعاتی محصولات و خدمات فناورانه قابل صادرات به زبان‌های خارجی حمایت می شود.
  • برنامه‌ریزی در خصوص نحوه همکاری و جذب کمک‌های فنی و اقتصادی از نهادهای اقتصادی بین‌المللی با استفاده از ارتباطات و همکاری های نهادهای ذیربط داخلی.
  • مدیریت تحقیق و مطالعه تطبیقی قوانین و مقررات در زمینه‌های سرمایه‌گذاری خارجی، اقتصادی، بازرگانی، مالی، پولی و بانکی، صادرات، واردات، گمرکی، بیمه، کارگری و مالیاتی در دیگر کشورها.
  • برنامه ریزی جهت تشویق شرکت های دانش بنیان جهت گسترش فعالیت های صادراتی، پیشنهاد کمک ها و مشوق ها به منظور توسعه صادرات فناورانه.

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.