لوگو شرکت دانش بنیان ایران

کتاب معرفی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان

تامین مالی شرکت های دانش بنیان

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری بعنوان بزرگترین نهاد نظام تامین مالی فناوری و نوآوری در کشور شناخته می شود که تامین مالی شرکت های دانش بنیان برای اجرای طرح های فناورانه شرکت های دانش بنیان را عهده دار است این سازمان با چاپ کتابی به معرفی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و طرح های فناورانه شرکت های دانش بنیان پرداخت.

این نهاد با نزدیک به چهارسال فعالیت جدی خود در تلاش بوده است که با تامین مالی مناسب طرح های نوآورانه، مسیر توسعه فناوری های نوین با ارزش افزوده اقتصادی فراوان را هموار کند.

خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری بخش های متنوعی از جمله تسهیلات قرض الحسنه، نمونه سازی، آماده سازی خط تولید، سرمایه در گردش، سرمایه ثابت، خدمات توانمندسازی، لیزینگ محصولات دانش بنیان و صدور ضمانت نامه بانکی را شامل می شود که در ۱۴ حوزه «کالاها و خدمات دانش بنیان» به شرکت های دانش بنیان ارائه می شود.

معرفی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان مورد حمایت صندوق نوآوری

معرفی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان مورد حمایت صندوق نوآوری

انتشار جلد دوم کتابی برای معرفی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان مورد حمایت صندوق نوآوری تحت عنوان ۱۵۰ طرح خاتمه یافته از شرکت های دانش بنیان که اخیرا از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری منتشر شده است، حاوی اطلاعات طرح های خاتمه یافته، دستاوردهای مرتبط و آثار فنی و اقتصادی آنها و رویکرد جدید صندوق در معرفی طرح های فناورانه شرکت های دانش بنیان است.

در این کتاب که دومین نمونه از این مجموعه کتاب ها است، به معرفی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان در قالب ۱۵۰ محصول دانش بنیان (طرح خاتمه یافته) پرداخته شده است.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   شرکت های دانش بنیان و بورس

دکتر بهزاد سلطانی دبیر هیات امنا و رییس هیات عامل و رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در مقدمه این کتاب آورده است:
تاکنون بیش از ۱۵۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای صندوق های پژوهش و فناوری مصوب شده است.

با گذر زمان واهتمام شایسته شرکت های دانش بنیان و تلاش بی وقفه همکاران صندوق نوآوری و شکوفایی، به تدریج شاهد به ثمر نشستن این تلاش ها هستیم.

اکنون پس از حدود ۴ سال بخشی از طرح های دانش بنیان تحت حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی به ثمر نشسته است.
صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تشویق و ترغیب شرکت های دانش بنیان به نوآوری گسترده و اجرای طرح های فناورانه جدید و نیز به منظور ارائه دستاوردهای دولت در حوزه اقتصاد دانش بنیان از ابزار و روش های مختلف برای معرفی طرح ها و محصولات شرکت های دانش بنیان استفاده می کند.

معرفی طرح های فناورانه شرکت های دانش بنیان

معرفی طرح های فناورانه شرکت های دانش بنیان

برای مثال صندوق با استقبال، اشتیاق و مشارکت ارزشمند شرکت های دانش بنیان ، نمایشگاهی از محصولات شرکت های دانش بنیان دارای طرح خاتمه یافته از سراسر کشور، را اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ در محل سالن اجلاس سران تهران برگزار کرد که دکتر حسن روحانی رییس جمهور و هیات همراه از این نمایشگاه بازدید کردند.

از دیگر ابزارهای صندوق برای معرفی شرکت های دانش بنیان و دستاوردهای فناورانه آنها می توان به برنامه های تلویزیونی «علم تا ثروت» برنامه های رادیویی مختلف و نیز انتشار گزارش های منظم ماهیانه، فصلی و سالیانه اشاره کرد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در اماکن مسکونی

شرکت های دانش بنیانی که طرح های خود را به پایان رسانده اند و به بازار عرضه کرده اند ضمن حفظ ارتباط خویش با صندوق، طرح های قوی تر و پیشرفته تر به صندوق ارائه می کنند و با دریافت خدمات متنوع صندوق، ضمن توسعه کسب و کار خود، توسعه محصولات نوآورانه و فناورانه را ادامه می دهند و مسیر دستیابی به اقتصاد دانش بنیان با حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی را هموار می کنند.

تمایل شرکت ها به تداوم تعامل با صندوق و بهره گیری از خدمات جدید و متنوع صندوق، همکاران صندوق نوآوری و شکوفایی را به تنوع بخشی خدمات و ارتقای کیفیت و سرعت ارائه خدمات به این شرکت ها در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان محقق می کند.

تحقق اقتصاد مقاومتی بر مبنای اقتصاد دانش بنیان

تحقق اقتصاد مقاومتی بر مبنای اقتصاد دانش بنیان

دکتر سلطانی در ادامه ضمن تقدیر و سپاس از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در ترسیم راهبرد و افق اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان و نیز حمایت های بی دریغ رییس جمهوری، اظهار امیدواری کرده است که با تداوم و بهبود خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی بتوان به سوی تحقق اقتصاد دانش بنیان گام برداشت و با حمایت از شرکت های دانش بنیان از یک سو امکان اشتغال نخبگان در مرز فناوری را ایجاد و از سوی دیگر با ارتقای سهم محصولات فناورانه داخلی در اقتصاد کشور زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی بر مبنای اقتصاد دانش بنیان فراهم شود.

تعداد طرح های فناورانه شرکت های دانش بنیان در این کتاب در قسمت های مختلف به شرح زیر است:

بخش نخست شامل ۵۷ طرح و محصول در قالب تجهیزات، مواد و محصولات پیشرفته
بخش دوم شامل ۳۰ طرح در زمینه فناوری اطلاعات، ارتباطات و نرم افزارهای کامپیوتری
بخش سوم شامل ۲۷ طرح و محصول در زمینه سخت افزارهای رایانه ای، برق و قدرت، الکترونیک، کنترل و مخابرات
بخش چهارم شامل ۲۵ طرح در زمینه فناوری زیستی، داروهای پیشرفته و مهندسی پزشکی
بخش پنجم شامل۱۱ طرح در زمینه فناوری نانو، اپتیک و فوتونیک، انرژی های نو و هوافضا

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.